ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

جين کمپيون رئيس هيئت داوران جشنواره کن شد

جين کمپيون، کارگردان معروف نيوزلندی رياست هيئت داوران شصت‌وششمين دوره جشنواره کن را بر عهده گرفت.

جين کمپيون، کارگردان معروف نيوزلندی رياست هيئت داوران شصت‌وهفتمين دوره جشنواره کن را بر عهده گرفت.

جين کمپيون تاکنون دو بار برنده جايزه نخل طلای جشنواره کن شده است.

در سال گذشته استيون اسپيلبرگ، فيلمساز آمريکايی رياست اين جشنواره را بر عهده داشت.

جين کمپيون پيش از اين خود دو بار برنده جايزه نخل طلای جشنواره کن شده است. يک بار در سال ۱۹۸۶ با فيلم کوتاه "پوست" و بار دوم در سال ۱۹۹۳ با فيلم "پيانو".

کمپيون پس از آن‌که از سوی مسئولان جشنواره کن به رياست هيئت داوران امسال برگزيده شد، گفت: "از زمانی که در سال ۱۹۸۶ برای نخستين بار با فيلم کوتاهی به کن رفتم و اين فرصت را داشتم که جشنواره را از زوايای مختلفی زيرنظر بگيرم، ستايش من از اين ملکه جشنواره‌های فيلم همواره بيشتر شده است."

اين فيلمساز نيوزلندی ادامه داد: "جشنواره کن می‌تواند زرق و برق، ستاره‌ها، جشن‌ها، سواحل و کسب و کار را با هم ترکیب و در عين حال جديت خود را حفظ کند."

جين کمپيون کشف بازيگران و فيلم‌های تازه را هيجان‌انگيز خواند و گفت انتظار بر عهده گرفتن رياست هيئت داوران چنين جشنواره‌ای را نداشته است.

جين کمپیون، که وی را جزو فيلمسازان فمينيست می‌دانند، در سال ۱۹۹۰ با فیلم "فرشته‌ای سر میز من" برنده جایزه بزرگ هیئت داوران جشنواره ونیز شد و شهرت جهانی يافت. "تصویری از یک بانو" (۱۹۹۶) و "دود مقدس" (۱۹۹۹) از دیگر ساخته‌های اوست.

او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۳، رئیس هیئت داوران بخش سینه فونداسیون بود.

آخرين فيلم جين کمپيون "ستاره درخشان" (۲۰۰۹) نام دارد که درباره زندگی جان کیتس، یکی از شاعران بزرگ بريتانيايی مکتب رمانتیسم در قرن هيجده ميلادی است. در اين فيلم بن ویشاو، بازيگر بريتانيايی و ابی کورنیش، بازيگر استراليايی بازی دارند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.