۴۰۰ مسجد جدید در تهران ساخته میشود
مساجد در جمهوری اسلامی، از همان سالهای نخست دهه ۱۳۶۰ علاوه بر کارکردهای مذهبی، به عنوان مراکزی برای سرکوبهای اجتماعی-سیاسی، کنترل شهروندان و نیز پایگاههای بسیج سپاه پاسداران به کار میرفته است.
یک مقام مسئول در شهرداری تهران گفته است که قرار است ۴۰۰ مسجد تازه، ظرف چهار سال آینده در تهران ساخته شود.
میثم امرودی، قائم مقام معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، با اعلام این خبر به خبرگزاری ایسنا گفت: "بودجه اعتباری این مساجد هم پیشبینی شده و لایحه آن نیز تنظیم و برای تصویب به شورای شهر تهران رفته است."
میثم امرودی درباره بناهای این مساجد هم گفته است:"این مساجد با ویژگیهای یک مسجد کامل یعنی شبستان و فضای تجدید وضو و… ساخته خواهند شد."
پیشتر هم مهدی ناظمی اردکانی، دبیر کارگروه مدیریت کلان در شورای عالی انقلاب فرهنگی به خبرگزاری فارس گفته بود: "شهر اسلامی باید طوری طراحی شود که اگر فردی از بیرون وارد آن شد؛ اولین نمادی که میبینید مسجد باشد."
وی افزود: "در طرح تفصیلی شهر تهران که به مصوب شورای عالی شهرسازی هم رسیده است طی ۱۵ سال آینده هر محله تهران یک مسجد دارد که محور محله به شمار میرود."
مساجد در جمهوری اسلامی، از همان سالهای نخست دهه ۱۳۶۰ علاوه بر کارکردهای مذهبی، به عنوان مراکزی برای سرکوبهای اجتماعی-سیاسی، کنترل شهروندان و نیز پایگاههای بسیج سپاه پاسداران به کار رفته است.
به گزارش تارنمای وزارت کشور ایران، در حال حاضر تهران بیش از دو هزار مسجد فعال دارد.
این آمار جدا از سایر مراکز مذهبی نظیر حسینیهها یا تکیههای عزاداری است.
سرمایهگزاریهای هنگفت دولت در بخش فعالیتها وتبلیغهای مذهبی، علاوه بر نیروهای سکولار، معمولا مورد انتقاد مخالفان مذهبی حاکمیت هم قرار میگیرد.
طرح مصلای بزرگ تهران از سال ۱۳۶۷ آغاز شده است و بر پایه گزارشهای رسمی تا کنون نزدیک به ۲۰۰ میلیار تومان هزینه در بر داشته است.
افزایش شمار مساجد شیعیان در تهران در حالی صورت میگیرد که سنیهای ایران، حتی از داشتن یک مسجد هم در پایتخت محروم هستند.
مساجد در جمهوری اسلامی، از همان سالهای نخست دهه ۱۳۶۰ علاوه بر کارکردهای مذهبی، به عنوان مراکزی برای سرکوبهای اجتماعی-سیاسی، کنترل شهروندان و نیز پایگاههای بسیج سپاه پاسداران به کار رفته است.
نظرها
پیمان
در مجموع در ایران حدود ۳۵،۰۰۰ مسجد و ۱۰،۰۰۰ امام زاده هست که به عنوان پایگاه تبلیغاتی نظام اسلامی خدمت میکنند. خرجی که هر کدام از اینها دارند، بودجه کلانی را مصرف میکنند که یقینا سر به فلک میکشد.
رسول
مساجد سنگر دین هستند امام خمینی (ره)
بهنام 1
برای اهل سنت چه ، آیا برای آنها با 4 میلیون جمعیت در ایران و در پایتحت آن یعنی تهران بالاخره مسجدی ساخته میشود یا خیر ؟ آیا آنها نباید در عبادتگاه خودشان خدا را پرستش کنند ؟ تبعیض شرم آور و ظالمانه نظام حاکم . چگونه میخواهند افکار عمومی را مجاب کنند ؟
حسین
کلا شماها با خدا و دین اسلام و مکتب اهل بیت مشکل دارید حکومت و این حرفا بهانس... مکتب حقه شیعه نیاز به مسجد داره نکنه اهل بدعت و جماعت عمری و بکری هم برای مکتب *** هم نیاز به تبلیغ دارن؟؟ با همه بازی با خدا هم بازی....
محمد
بگید 400 پایگاه بسیج می خوایید بسازید نه 400 مسجد !!