ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

«۷۵ درصد زنان تحصیلکرده دانشگاهی بیکارند»

در "همایش ملی بانوان" در تهران اعلام شده که تنها ۲۵ درصد زنان تحصیلکرده ایران جذب بازار کار می‌شوند و باقی خانه‌دار و بدون شغل هستند.

در "همایش ملی بانوان" در تهران اعلام شده که تنها ۲۵ درصد زنان تحصیلکرده ایران جذب بازار کار می‌شوند و باقی خانه‌دار و بدون شغل هستند.

فارغ التحصیلان

خبرگزاری "ایسنا" روز جمعه ۲۷ دی‌ماه گزارش کوتاهی از چهارمین "همایش ملی بانوان" منتشر کرده که یکی از موضوعات آن "نقش زنان در آینده توسعه" بوده است.

در این همایش، محسن رنانی در تعریف توسعه گفت، منظور از توسعه تنها رفاه نیست، بلکه تحول ذهنی است: « ما می‌توانیم نفت بفروشیم و نیروگاه اتمی بسازیم اما این به معنای توسعه نخواهد بود بلکه وقتی توسعه واقعی رخ خواهد داد که توسعه یافتگی در ذهن ما شکل بگیرد.»

رنانی نیروی کار زنان نسبت به کل نیروی کار در ایران را بسیار پایین خوانده و افزوده، با وجود تلاش برای تحصیلات دانشگاهی زنان، نرخ مشارکت اقتصادی زنان شاغل ۱۳.۷ درصد است.

به تاکید این استاد دانشگاه، «در سال ۵۵ این نرخ ۱۲.۹ درصد بوده است و در این ۳۵ سال این نرخ ۱.۸ درصد رشد کرده است. این یعنی موانع سلبی را برداشته‌ایم اما قابلیت ایجاد نکرده‌ایم.

در آماری که خبرگزاری "مهر" پیش از این و در دهم آبان ۱۳۹۲ منتشر کرده بود، متوسط نرخ بیکاری زنان حتی در تهران با وجود قرار داشتن در کانون تجمع مراکز صنعتی و اداری ایران، ۲۱.۶ درصد اعلام شده بود.

این آمار که مبتنی بر نرخ بیکاری مربوط به ۳۹۲ شهر کشور در بخش زنان بود، نرخ بیکاری زنان در  ۲۸۹ شهر ایران یعنی معادل ۷۰ درصد کل شهرها را ۱۵ درصد نشان می‌داد.

محسن رنانی به سهم نازل زنان در پارلمان و نقش آنها در تصمیم‌گیری‌ها نیز اشاره کرده و گفته است: «این سهم در کشور ما ۳درصد است و فقط ۱۰ کشور در دنیا هستند که کمتر از ما سهم دارند که معمولا هم‌چون قطر پادشاه‌نشین هستند.»

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • حجازی

    نتیجه اینکه دولت "باید" سرمایه گذاری در توسعه ی آموزش عالی برای زنان را کاهش دهد. بخش غیردولتی همچنان می تواند به جذب بانوان در دانشگاه به عنوان یک کار انتفاعی ادامه بدهد. این همه دانشگاه با و بی کیفیت با استغاده از منابع ملی برای چه تاسیس کرده ایم؟ حیف پول! این منابع را اگر صرف "بهبود" آموزش عمومی پیش دانشگاهی بکنیم دستاورد آن خیلی بیشتر می شود و البته منظورم توسعه ی جای پای حوزویون در مدارس نیست.