ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

«معرفی ابوطالبی هیچ ربطی به آمریکا ندارد»

دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس می‌گوید، آمریکا نمی‌تواند به دلیل آن که مقر سازمان ملل در این کشور قرار دارد، دخل و تصرفی در امور آن بکند و مانع سفر حمید ابوطالبی به نیویورک شود.

دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس می‌گوید، آمریکا نمی‌تواند به دلیل آن که مقر سازمان ملل در این کشور قرار دارد، دخل و تصرفی در امور آن بکند و مانع سفر حمید ابوطالبی به نیویورک شود.

حمید ابوطالبی سفیر ایران در ایتالیا، بلژیک و استرالیا بوده است

محمد حسن آصفری، دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران، مسائل مربوط به حمید ابوطالبی و عدم صدور ویزای آمریکا برای او را مداخله ایالات متحده آمریکا در انتخاب نماینده ایران دانسته و گفته است: «ایالات متحده با این گونه اقدامات و اظهارنظرها سعی دارد سازمان ملل را زیر سئوال برده و آن را از موضع بی‌طرفی خارج کند.»

 نماینده مردم اراک در مجلس، در گفتگو با خبرگزاری «تسنیم» تاکید کرده که معرفی نماینده جمهوری اسلامی در مقر سازمان ملل متحد هیچ ارتباطی به مقامات دولتی و نمایندگان کنگره آمریکا ندارد، «بلکه سازمان ملل همانطور که از اسمش پیداست، فقط در آمریکا قرار دارد و این کشور نمی‌تواند دخل و تصرفی در امور آن داشته باشد.»

دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس از بان کی‌مون‌، دبیرکل سازمان ملل نیز انتقاد کرده که چرا در قبال اظهارات اخیر مقامات آمریکایی سکوت کرده و «هیج اراده‌‌ای از خودش نشان نمی‌دهد.»

آصفری این سخنان را در واکنش به موضع سخنگوی وزارت خارجه آمریکا و مخالفت تنی چند از سناتورها و گروگان‌های سابق آمریکایی با سفر حمید ابوطالبی به نیویورک بیان کرده است.

حمید ابوطالبی که از سوی روحانی برای تصدی پست نمایندگی ایران در سازمان ملل معرفی شده، متهم به مشارکت در اشغال سفارت آمریکا و گروگان‌گیری کارکنان این سفارت در سال ۱۳۵۸ است.

ماری هارف، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، گفته که این انتخاب نگران‌کننده است و «مایه دردسر» خواهد شد.

رابرت منندز، رئیس کمیسیون روابط خارجی سنای آمریکا، سناتور جان مک‌کین و تد کروز، نماینده تگزاس در کنگره آمریکا، نیز از جمله کسانی هستند که با انتصاب ابوطالبی و صدور روادید آمریکا برای او مخالفت کرده‌اند.

باری روزن، گروگان سابق آمریکایی، نیز دادن ویزا به ابوطالبی را یک «رسوایی» برای دولت آمریکا خوانده است.

حمید ابوطالبی اتهام گروگان‌گیری و اشغال سفارت آمریکا را رد کرده و گفته که تنها در مقام مترجم به «دانشجویان خط امام» کمک کرده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • حمید

    این خائنان جز بحران سازی کاری بلد نیستند، فرستادن یک گروگانگیر، که به ملت خودش با اینکار خیانت کرده بود، البته به استبداد حاکم خدمت! تنها آدمی‌ است که این نظام میتواند به سازمان ملال بفرستد!!؟

  • بهنام

    اینها همه احمقند و هیچگونه سواد قضائی و یا حقوقی ندارند و میخواهند حتی از اینجا برای آمریکا تعیین تکلیف کنند . مطابق قوانین و عرف بین المللی هنگامی که مقرر گردید سازمان ملل در خاک آمریکا تاسیس شود ، تصویب شد که با کلیه نمایندگان و سفرای کشورهای جهان مطابق قوانین داخلی آمریکا برخورد گردد و این قانون شامل حال دریافت و مجوز ورود و اقامت در خاک آمریکا هم میشود . دز ثانی معلوم نیست چرا دولت ایران کوشش میکند یک تروریست سابق را به این مقام انتخاب نماید ، مگر قحط الرجال است و کس دیگری شایسته این مقام نیست ؟

  • Majid

    چرا حمید ابوطالبی و چرا که نه ابو بو بو محمود احمدی که بزرگترین آرزویش کوچ کردن دائمی است از نارمک به نیویورک و شعار دادن در برابر یک مشت صندلی خالی در سازمان نه خیلی ملل متحد؟!؟