ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

دستیار ویژه روحانی: مدیریت کشور مردسالارانه است

علی يونسی، دستيار ارشد رئيس‌جمهوری ایران در امور اقوام و اقليت‌ها در کنفرانسی خبری گفت ظلم مضاعف تاريخی نسبت به زنان روا شده و قوانین ایران مردسالارانه است.

علی يونسی، دستيار ارشد رئيس‌جمهوری ایران در امور اقوام و اقليت‌های دينی و مذهبی، شامگاه ۱۳ ارديبهشت، در کنفرانسی خبری گفت ظلم مضاعف تاريخی نسبت به زنان روا شده و مديريت و قانون در ایران مردسالارانه است.

به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران، ايسنا، دستيار ارشد حسن روحانی در پايان سفر دو روزه‌اش به شيراز گفت: «بسياری از تابوها را استاندار سيستان و بلوچستان شکسته و حتی پست فرمانداری را به مدير زن و اهل تسنن سپرده است.»

یونسی ادامه داد که وقتی اعتماد می‌شود و یک زن به عنوان فرماندار انتخاب می‌شود، عده‌ای «ترش می‌کنند»؛ این یک مشکل فردی است. او یادآوری کرد که زنان در ایران برای مدیریت، سالم‌تر از مردان عمل کرده‌اند.

خواست اقلیت‌ها

دستيار ارشد رئيس‌جمهوری افزود که  برای تأمين امنيت نقاطی نظير سيستان و بلوچستان و کردستان، کاری بهتر از اين که به مردم اعتماد کرده و از خودشان استفاده کنيم وجود ندارد.

وزير سابق اطلاعات با بيان اينکه عده‌ای نمی‌توانند به قوميت‌ها اعتماد کنند، تأکيد کرد که «نگاه‌های تنگ‌نظرانه معدودی» وجود دارد و افرادی «ذهن متوهم امنيتی» دارند، ولی اين مسائل را نبايد ملاک قرار داد.

يونسی با بيان خواست‌های اقليت‌ها در ايران ادامه داد که  ارامنه ساکن در شيراز خواستار احيای کليسای ۴۰۰ ساله خود توسط سازمان ميراث فرهنگی بودند. همچنين خواسته جمعيت کليميان شيراز را همچون تهران، تعطيلی مدارس آن‌ها در روزهای شنبه و اعياد مذهبی‌شان دانست.

با اين حال دستيار ويژه رئيس جمهوری در امور اقليت‌ها اعلام کرد: «تمام اقليت‌های دينی در ايران اعتقاد دارند که اول ايرانی هستند، بعد يک اقليت دينی يهودی يا مسيحی.»

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.