ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سودان: اعدام زن متهم به ارتداد از اسلام به تعویق افتاد

حکم اعدام زنی متهم به ارتداد در سودان بازتاب جهانی یافت. وی که با یک مسیحی ازدواج کرده با به‌دنیا آوردن فرزندش در زندان، می‌تواند دو سال زنده بماند.

حکم اعدام یک زن مسلمان در سودان که مسیحی شده و با یک مسیحی ازدواج کرده و به همین اتهام نیز زندانی و محکوم شده است، با تولد نوزادش در زندان، دو سال به تعویق افتاد.

۶۵۰ هزار نفر تاکنون دادخواست عفو بین‌الملل برای آزادی مریم جاهیا ابراهیم اسحاق را امضا کرده‌اند

دادگاهی در خارطوم، پایتخت سودان، در نیمه ماه مه، زنی به نام مریم جاهیا ابراهیم اسحاق ۲۷ ساله را در حالی که حامله بود به‌دلیل ارتداد از اسلام و بازنگشتن از دین مسیح به ۱۰۰ ضربه شلاق و اعدام با طناب دار محکوم کرد.

اسحاق که با پسر ۲۰ ماهه خود در زندان زنان خارطوم به‌سر می‌برد شش روز پیش دخترش «مایا» را به‌دنیا آورد. پس از گذشت چند روز سرانجام دانیل وانی، پدر ۲۷ ساله «مایا» موفق به دیدن فرزند تازه به‌دنیا آمده‌اش شد.

نشریه «تلگراف» بریتانیا به‌نقل از دانیل وانی حال جسمانی همسر و دختر وی را «خوب» توصیف کرد و نوشت اسحاق به‌هنگام تولد «مایا» پاهایش به زنجیر بوده، اما در روز ملاقات که چهارشنبه ۲۸ ماه مه (۷ خردادماه) انجام شد، زنجیری به پا نداشت.

جشن ازدواج مریم جاهیا ابراهیم اسحاق و دانیل وانی

با به‌دنیا آمدن «مایا» دادگاه حکم کرده است که اسحاق به‌مدت دو سال می‌تواند مراقب دخترش باشد، اما این خطر همچنان باقی است که حکم مرگ وی پس از دو سال به اجرا گذاشته شود.

مادر اسحاق که یک مسیحی ارتدوکس اهل اتیوپی است پس از آن‌که همسر مسلمانش آن‌ها را ترک کرد اسحاق را بزرگ کرد و اکنون اسحاق خود را یک مسیحی می‌داند و حاضر نیست اعتقادات دینی خود را ترک کند.

وی به وکیل خود گفته است: «اگر آن‌ها می‌خواهند مرا اعدام کنند، پس این کار را انجام دهند چون من اعتقاد خود را نفی نمی‌کنم.»

دادگاه خارطوم وی را به‌دلیل ازدواج با یک مسیحی متهم کرده است. بر اساس قانون شریعت زن مسلمان حق ندارد با مرد مسیحی ازدواج کند.

۶۵۰ هزار امضا برای آزادی مریم

انتشار خبر وضعیت مریم جاهیا ابراهیم اسحاق در زندان، از مرزهای سودان گذشته و گروه‌های مدافع حقوق بشر و سیاستمداران جهان را نگران کرده است.

سازمان‌های عفو بین‌الملل و دیدبان حقوق بشر محکومیت این زن جوان را محکوم کرده و خواهان آزادی وی شده‌اند.

دانیل وانی و دختر تازه به‌دنیا آمده‌اش «مایا»

دادخواست عفو بین‌الملل در مورد آزادی مریم جاهیا ابراهیم اسحاق بر روی اینترنت از سوی ۶۵۰ هزار نفر امضا شده است.

به‌گفته سازمان عفو بین‌الملل، وکیل وی در حال حاضر درخواست تجدید نظر در حکم اعدام را داده است. او در نظر دارد این مورد را به دادگاه عالی و دادگاه قانون اساسی ارجاع دهد.

به‌گزارش شبکه خبری «سی‌ ان ان» آمریکا انتظار می‌رود حکم استیناف در هفته آینده اعلام شود.

آمریکا، بریتانیا، آلمان و هلند حکومت سودان را فراخواندند تا به تعهدات بین‌المللی خود در مورد توجه به حقوق بشر پایبند بماند.

دولت بریتانیا حکم اعدام مریم جاهیا ابراهیم اسحاق را «وحشیانه» توصیف کرد و نمایندگان پروتستان‌ها و کلیسای کاتولیک در آلمان نیز بر آزادی‌های مذهبی تأکید کرده‌اند.

این‌که تا چه اندازه می‌توان امید داشت که این زن جوان اعدام نشود، دشوار است.

سازمان عفو ​​بین‌الملل گفته است از سال ۱۹۹۱، زمان اجرای قانون جدید مجازات در سودان، تاکنون کسی به اتهام ارتداد از اسلام اعدام نشده است. در اغلب موارد، مجازات یا کاهش یافته یا احکام به حالت تعلیق در آمده‌اند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • آرمان شهر | Armanshahr| بنیاد آرمان شهر | هفت روزنامه بین المللی- شماره 50

    […] هند مسئولان باید بی طرفانه در باره تجاوز گروهی به دختران تحقیق کنند ۳۰ مه ۲۰۱۴ عفو بین الملل هند امروز گفت تجاوز گروهی به دو دختر جوان دالیت در اوتار پرادش یادآوری وحشتناکی از خشونتی است که بر دختران و زنان دالیت در هند روا می شود. دیوا آیر، پژوهشگر ارشد عفو بین الملل در هند گفت: «با وجود تضمین های قانون اساسی و قوانین ویژه، دالیت ها در سراسر هند و به ویژه زنان دالیت با تبعیض ها و خشونت های گوناگون روبرو هستند. اعضای کاست های مسلط از خشونت جنسی به عنوان ابزار سیاسی برای مجازات، تحقیر و اعلام قدرت خود علیه زنان دالیت استفاده می کنند. جرایم علیه زنان دالیت به درستی ثبت نمی شود یا مورد تحقیق قرار نمی گیرد. پلیس هم با ثبت نکردن یا تحقیق نکردن در باره جرایم علیه دالیت ها با مرتکبان جرایم از کاست های مسلط همکاری می کند.» بیشتر بخوانید: تشکیل دادگاه ویژه برای محاکمه عاملان تجاوز و قتل دو دختر هندی  و تحقیقات پرونده تجاوز گروهی به دو دختر نوجوان هندی ‘سرعت می‌گیرد’ پاکستان پلیس “نظار‌ه‌گر” قتل ناموسی یک زن باردار پاکستان نگاه جامعه‌شناختی به قتل ناموسی در لاهور سودان اعدام زن متهم به ارتداد از اسلام به تعویق افتاد […]