«دولت باید دیه کشتهشدگان توفان تهران را بپردازد»
توفان تهران ۵ کشته، بیش از ۸۱ زخمی، ۲۵۵۴ مورد سقوط و شکستن درخت، ۳۵ مورد سقوط داربست، ۸۰ مورد سقوط اجسام معلق و ۲۵۰ حادثه دیگر همراه داشت.
گزارش تعیین خسارات وارده به شهروندان در اثر توفان روز دوشنبه تهران، قرار است روز شنبه ۱۷ خرداد به استانداری تهران ارائه شود.
احمد صادقی، رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران، با اعلام این خبر گفته است که خسارتهای توفان تهران باید از سوی «سازمان مدیریت حوادث غیرمترقبه» در وزارت کشور تامین اعتبار شود.
احمد صادقی در گفتوگو با خبرگزاری «مهر» تاکید کرده که هزینههای درمانی مجروحان توفان از سوی شهرداری پرداخت شده، اما اعتبار دیه افراد فوت شده و خسارات مالی توفان را باید دولت تامین کند.
صادقی تعداد مجروحان توفان را ۸۱ نفر اعلام کرده که چهار مورد تصادف ماشین، ۲۴ مورد جراحت و ضربه (تروما)، ۱۹ مورد آسیب مغزی و ۳۴ مورد ناشی از سایر موارد بوده است.
او در خصوص خسارات وارده نیز با اشاره به شکسته شدن ۲۵۵۴ اصله درخت در سطح شهر گفته است؛ ۱۰۹ مورد سقوط تابلو، ۳۵ مورد سقوط داربست، هشت مورد شکستگی تیر برق و ۳۹ مورد پارگی و قطع کابل برق فشار متوسط و ضعیف ثبت شده و ۱۹ مورد پست برق از مدار خارج شده، ۱۱۲۸ مورد خاموشی رخ داده و همچنین به ۱۲۸ خودرو آسیب رسیده است.
دکتر نازپرور، مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران، نیز اعلام کرد که اجساد ۵ شهروند در تهران که بر اثر توفان جان خود را از دست دادند، به مرکز تشخیصی و آزمایشگاهی استان تهران ارجاع شدهاند: «کشتهشدگان همگی مرد بودهاند که یکی از آنها به دلیل خونریزی مغزی و مابقی بر اثر صدمات متعدد فوت کردهاند.»
خبرگزاری «مهر» مینویسد که سه نفر از کشتهشدگان ایرانی و دو تن دیگر از اتباع افغانستان بودند.
حال سه نفر از مجروحان توفان تهران نیز به نقل از معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران ایران، وخیم اعلام شده است.
شرکتهای بیمه در این میان اعلام کردهاند که بیمهای به خودروهای آسیب دیده تعلق نمیگیرد و تنها کسانی خسارت دریافت میکنند که حق «بیمه توفان با بلایای طبیعی» پرداخت کرده باشند.
علیرضا نخستین مرتضوی، مدیر عامل یکی از شرکتهای بزرگ بیمه ایران در گفتوگو با خبرگزاری ایلنا تاکید کرده که در «بیمه اموال» و «بیمه بدنه»، بخشی برای بلایای طبیعی در نظر گرفته شده که خریداران میتوانستند با پرداخت مبلغ مربوط، از آن استفاده کنند.
نظرها
نظری وجود ندارد.