ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

«استفاده از آب چاه در شهرهای بزرگ سرطان را افزایش می‌دهد»

سازمان حفاظت محیط زیست هشدار داد چنان‌چه بر اثر کم آبی از آب چاه برای تامین آب آشامیدنی استفاده شود، میزان ابتلا به سرطان افزایش خواهد یافت.

سازمان حفاظت محیط زیست هشدار داد چنان‌چه بر اثر کم آبی از آب چاه برای تامین آب آشامیدنی استفاده شود، میزان ابتلا به سرطان افزایش خواهد یافت.

سعید متصدی، معاون این سازمان اعلام کرد اگر مردم در مصرف آب صرفه جویی نکنند وزارت نیرو برای جبران کمبودها ناچار است از آب چاه برای مصارف شرب استفاده کند که به دلیل بالا بودن مقدار عناصری مانند نیترات و کادمیوم در منابع زیرزمینی احتمال ابتلا به سرطان برای شهروندان به وجود می‌آید.

او با اشاره به این که در سال‌ جاری میزان بارندگی بسیار کم بوده، گفت در کشور و به ویژه در پایتخت با مشکل کمبود آب روبرو  خواهیم شد.

به گزارش خبرگزاری «مهر»، معاون سازمان حفاظت محیط هشدار داد از آ‌ن‌جا که منابع آب زیرزمینی آلوده هستند مطمئناً تامین آب از این طریق موجب وارد شدن آلودگی به سیستم آب شرب تهران می شود.

به گفته متصدی، در استفاده از آب چاه با دو موضوع مواجه هستیم؛ یکی کیفیت میکروبی آن و دیگری کیفیت شیمیایی که کیفیت میکروبی را می توان به استفاده از روشهایی مانند کلرزنی و افزودن ازن به آب به استاندارد رساند، اما در مورد کیفیت شیمیایی کار به این سادگی نیست.

کیفیت شیمیایی آب چاه بسته به نوع محلی که استفاده می‌شود، تغییر می‌کند و از آنجایی که در بسیاری از سفره های آب زیرزمینی آلودگی به نیترات و کادمیوم وجود دارد ممکن است این مواد با غلظت بالا وارد سیستم تصفیه آب شوند و چنانچه غلظت آنها بالا باشد موجب سرطانزایی در افرادی که این آب را مصرف می کنند می شود.

به جز معاون سازمان حفاظت محیط زیست، اخیرا رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران نیزنسبت به استفاده از چاه‌های عمیق برای تامین آب شرب تهران به دلیل کمبود آب در تابستان انتقاد کرده و گفته است: این موضوع کیفیت آب را به شدت تنزل داده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.