کیروش و رویای دیدار ایران و فرانسه در مرحله یک هشتم
در نشست خبری پس از بازی ایران و آرژانتین، کیروش گفت:«بازی دو چهره مهم داشت مسی و داور مسابقه که پنالتی مسلم ایران را سوت نزد.»
کارلوس کیروش، سرمربی تیم ملی ایران خشمگین اما با غرور حرف میزد. در کنفرانس خبری پس از مسابقه ایران و آرژانتین، او میلوراد مازیچ، داور این بازی را هدف قرار داد و گفت: «بهترین تیم برنده شد و بهترین بازیکن گل زد. این بازی دو چهره مهم داشت مسی و داور مسابقه که یک پنالتی مسلم ایران را سوت نزد، در خطای آشکار زابلاتا روی دژاگه.»
تیم ملی ایران در برابر تیم پرستاره آرژانتین با دو عنوان قهرمانی جهان، خود را تیمی هماهنگ و در اندازههای جام جهانی نشان داد.
بازی در ورزشگاهی با حضور بیش از ۵۰ هزار تماشاگر با پیراهنهای آرژانتین برگزار شد که از آغاز تا پایان این دیدار تیم مسی را تشویق کردند.
با این همه، ستارههای مشهور خط حمله آرژانتین در برابر دفاع آهنین شاگردان کیروش کاری از پیش نبردند و سرانجام در وقت اضافی به لطف نابغهای به نام لیونل مسی، آرژانتین نجات پیدا کرد.
تیم ملی در این دیدار دو چهره داشت: نیمه نخست دفاع بدون اشتباه و با کار گروهی بازیکنان ایران و نیمه دوم حمله و ضدحملههایی روی دروازه آرژانتین که چند بار دروازه مدعی قهرمانی در این جام جهانی را با خطر روبهرو کرد.
در یکی از این موقعیتها اشکان دژاگه در مقابله با رومرو دروازهبان آرژانتین با خطای آشکار زابلاتا مدافع این تیم متوقف شد، در حالیکه داور صرب این بازی به صحنه نزدیک بود، اما سوت نزد.
علیرضا حقیقی و سرخیو رومرو دروازهبانهای دو تیم، ستارههای این بازی بودند.
در پایان این دیدار کارلوس کیروش ضمن انتقاد به داوری گفت : «من فکر میکنم تصویر خوبی از فوتبالمان را به دنیا نشان دادیم در این بازی چندین موقعیت گل داشتیم. در آخرین پنج دقیقه تلاش داشتیم برنده شویم آما تیم آرژانتین برنده شد به لطف نابغهای که دارد.»
آلخاندرو سابلا، مربی آرژانتین نیز گفت :«ایرانیها با دفاع خود بازی را برای ما مشکل ساختند، ما شگفتزده بودیم که نمیتوانیم گل بزنیم. گذشته از آن مهاجمان ایران هم یکی دو ضربه با سر روی دروازه ی ما زدند که خطرناک بود. در بازی پیچیده برابر ایران مسی با پشتکار و صبر نشان داد که هرگز تسلیم نمیشود، خوشبختانه مسی آرژانتینی است و نابغه.»
اشکان دژاگه نیز پس از بازی گفت: «در فوتبال شانس هم لازم است. یکی از فرصتهای صد در صد که به ما داده نشد، مربوط به پنالتی بود، اما این فوتبال است و نمیتوان بعد از بازی در باره موقعیتهای ازدسترفته صحبت کرد.»
کارلوس کیروش در گفتوگوی روز یکشنبه، ۲۲ ژوئن، با روزنامه «اکیپ»، چاپ فرانسه، گفته است : «در بازی برابر بوسنی هم ما با همین صورت مثبت که مقابل آرژانتین بازی کردیم، ظاهر میشویم با این هدف رویایی که در یک هشتم احتمالی با فرانسه بازی کنیم.»
ایران حالا برای رفتن به دور یک هشتم به سه امتیاز پیروزی بر بوسنی هرزگوین در روز چهارشنبه ۲۵ ژوئن نیاز دارد. بوسنی شنبه شب با نتیجه یک بر صفر برابر نیجریه شکست خورد که به عقیده فریدون شیبانی کارشناس فوتبال در هلند در گفتوگو با «رادیو زمانه» شکست بوسنی برابر نیجریه به سود ایران بود.
نظرها
shamim
ملت ایران یک پدیده است ! برای اولین بار در تاریخ بشریت و ورزش دیدیم که یک تیم شکست می خورد و مردم به خیابانها می آیند و جشن می گیرند و پایکوبی می کنند !! همانگونه که پس از 8 سال جنگ و سر کشیدن جام زهر توسط خمینی گفته می شود که جنگ را بردیم و عراق را شکست دادیم !! همانگونه که برای سرنگویی جمهوری اسلامی دست به دامان آدمهای رژیم می شویم !! همانگونه که آخوند روحانی را بعد از احمدی نژاد برای ریاست جمهوری انتخاب می کنیم و به خیابانها میآیم و می رقصیم واز خوشحالی سر به آسمانی می سائیم که شب خمینی را در ماه این آسمان دیده بودیم !! ما ایرانیها بزرگترین پدیده در این جهان هستیم که اسباب حیرت و گیجی هر اندیشمندی می شویم !! بیچاره آن کسی که در میان مردم گریزان از خرد و مسئولیت انسانی ، بخواهد که بیاندیشد و مسئول باشد........امیر برادران
بابک
شمیم گرامی, چه لذتی است در ابله فرض کردن دیگران و علامه فرض کردن خود. تصور عموم ما شکستی سخت از ارژانتین و یک بازی ضعیف بود. اما تیم ملی خارج از انتظار عالی بازی کرد. البته که مردم خوشحالن. و البته. مردمی که همیشه تو سرشون خورده, همه حقوقشون نقض میشه , تفریحی ندارن و شادب بر اونها حرام, از هر فرصتی, تاکید میکنم از هر فرصتی استفاده میکنن برای اندکی خندیدن و شادی و رقص. نمیدونم چرا درک نیاز مردم افسرده ایران به شادی انقدر برای احمد خاتمی, علم الهدی, و یه تعدادی از عزیزان اپوزسیون نظام دشواره.
شهرام
آقا بابک من در نوشته شمیم مطلبی ندیدم که دال بر این باشد که ایشان دیگران را ابله و خود را علامه فرض کرده باشد. ایشان از تناقض و رفتار غیر قابل پیش بینی و متضاد ما ایرانیها میگوید< که حرف قابل تاملی است و احتیاج به مطالعه بیشتر در بحث روان شناسی و جامعه شناسی و فرهنگ ایرانی دارد. البته همانگونه که بدرستی به این مطلب اشاره کرده اید مردم از کوچکترین فرصت مجاز و قانونی و به ظاهر بی خطر! استفاده میکنند تا بلکه برخی از فشارهای روحی و سرخوردگیهای روانی خود را به نحوی از انحا از خود برانند و به یک آرامش و شادی نسبی و درونی دست یابند.