ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نوآم چامسکی: «مرضیه رسولی و دیگر روزنامه‌ نگاران را آزاد کنید»

نوآم چامسکی، فیلسوف سرشناس آمریکایی، از حکومت ایران خواست تا مرضیه رسولی و دیگر روزنامه‌نگاران ایرانی را آزاد کند.

نوآم چامسکی، فیلسوف سرشناس آمریکایی، از حکومت ایران خواست تا مرضیه رسولی و  دیگر روزنامه‌نگاران ایرانی را آزاد کند.

نوام چامسکی
نوآم چامسکی فیلسوف آمریکایی

مرضیه رسولی هفته پیش برای اجرای حکم دو سال زندان و ۵۰ ضربه شلاق به زندان اوین احضار شد.

چامسکی فیلسوف و زبان‌شناس آمریکایی به روزنامه بریتانیایی گاردین گفته زندانی کردن رسولی و چند زن روزنامه‌نگار دیگر در ماه‌های اخیر به طور مطلق غیر قابل قبول است. او از دولت حسن روحانی خواست تا مقدمات آزادی آن‌ها را فراهم کند.

به جز رسولی، صبا آذرپیک و ریحانه طباطبایی نیز در هفته‌های اخیر بازداشت یا به زندان احضار شده‌‌اند.

چامسکی که از منتقدان سرسخت نظام سرمایه‌داری و همچنین اسراییل است، خبر حکم شلاق و زندان رسولی و دیگر روزنامه‌نگاران یادشده را متاثرکننده و بهت آور خواند و گفت: «امیدوارم ضمن آزادی فوری، جبران خسارت آن‌ها به دلیل این احکام نا عادلانه نیز انجام شود.»

مرضیه رسولی از روزنامه‌نگاران فرهنگی است و سابقه همکاری با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دو روزنامه‌ «شرق» و «اعتماد» و چند نشریه سینمایی را در کارنامه خود دارد.

مرضیه رسولی به شلاق و دو سال زندان محکوم شده است

او به اتهام «تبلیغ علیه نظام و اخلال در نظم عمومی از طریق شرکت در تجمعات» به دو سال حبس تعزیری و ۵۰ ضربه شلاق محکوم شده است.

این روزنامه نگار، دی‌ماه سال ۹۰ در منزل خود بازداشت و اسفندماه همان سال پس از حدود یک ماه و نیم حضور در زندان با سپردن وثیقه ۳۰۰ میلیون تومانی آزاد شد.

ریحانه طباطبایی نیز خرداد امسال برای تشکیل پرونده جدید به شعبه دوم دادسرای اوین احضار شده بود که پس از تفهیم اتهام «تبلیغ علیه نظام» با قرار وثیقه ۲۰۰ میلیون تومانی آزاد شد. پس از ارائه سند اما به خانواده وی اعلام شد که توسط اجرای احکام، به دلیل حکم دو سال قبل خود راهی بند زنان زندان اوین شده است.

صبا آذرپیک  نیز روز هفتم خردادماه در دفتر هفته‌نامه «تجارت فردا» بازداشت شد. به گفته محمود علیزاده طباطبایی، وکیل دادگستری، به پرونده صبا آذرپیک به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام» در شعبه دوم بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه رسیدگی می‌شود.

پس از بازداشت وی، ۱۴۷روزنامه‌نگار ایرانی در بیانیه‌ای بازداشت این روزنامه‌نگار را «غیر قانونی» نامیدند و خواهان آزادی وی شدند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • مرد ایرانی

    حالا چامسکی که تا کنون صاحبنظر و فعال باسابقه منتقد بوده یکباره از دید آقایان میشود عامل استکبار و دشمن البته یکوقت خدای نکرده فکر نکنید که حضرات از افراد سرشناس استفاده ابزاری میکنند یا معتقدند که هدف وسیله را توجیه میکند