ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

افزایش شمار قربانیان سلاح سرد در ایران

در دو ماه نخست سال جاری ۱۳۹۳، فروردین و اردیبهشت ماه، ۱۲۸ نفر به دلیل اصابت سلاح سرد جان خود را از دست داده‌اند.

 در دو ماه نخست سال جاری ۱۳۹۳، فروردین و اردیبهشت ماه، ۱۲۸ نفر به دلیل اصابت سلاح سرد جان خود را از دست داده‌اند. این رقم نسبت به مدت مشابه در سال گذشته افزایش یافته است.

مقایسه آمار دو ماهه سال جاری با دوران مشابه در سال گذشته، حاکی از افزایش  نزدیک به یک درصد (۰.۸ درصدی) مرگ به وسیله سلاح سرد است.

گزارش‌های منتشر شده حاکی از مرگ روزانه دو نفر با سلاح سرد در ایران است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، در دو ماه فروردین و اردیبهشت در مجموع ۱۲۸ نفر شامل ۱۰۶ مرد و ۲۲ زن به علت اصابت سلاح سرد جان خود را از دست داده‌اند.

بر اساس آمار سازمان پزشکی قانونی، در فروردین ماه ۶۶ و در اردیبهشت ماه ۶۲ تن از شهروندان به علت اصابت سلاح سرد جان خود را از دست داده‌اند.

دو استان تهران با ۱۸ مورد مرگ  که همگی آنان مرد هستند و استان خراسان رضوی با ۱۴ مورد مرگ شامل ۱۳ مرد و یک زن در صدر استان‌های دارای بیشترین مرگ با سلاح سرد طی دو ماه نخست امسال قرار دارند.

چندی پیش در روز ۱۷ تیر ۱۳۹۳روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی ایران اعلام کرد روزی سه نفر با سلاح سرد در تهران کشته می‌شوند. به عبارتی، در سال دست ‌کم بیش از هزار نفر در پایتخت ایران بر اثر سلاح سرد جان خود را از دست می‌دهند.

این سازمان گزارش داد شمار قتل‌هایی که با سلاح سرد در تهران و طی فروردین و اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۳رخ داده در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۶۳ درصد افزایش یافته است.

شمار قتل‌هایی که با سلاح سرد در تهران رخ می‌دهد از میانگین کشوری بالاتر است. در حالی که برخی مسئولان جمهوری اسلامی از ایران به عنوان «امن‌ترین کشور دنیا» یاد می‌کنند، گزارش‌های منتشر شده حاکی از مرگ روزانه دو نفر با سلاح سرد در این کشور است.

پزشکی قانونی مدتی پیش اعلام کرد از هر هزار ایرانی، هشت نفر نزاع می‌کنند. بر پایه این آمار، شمار زد و خورد بین شهروندان به ترتیب در استان‌های آذربایجان غربی، اصفهان، تهران، خوزستان، فارس، گیلان و مازندران بیش از دیگران استان‌ها است.

حسن بتولی، رئیس پلیس آگاهی نیروی انتظامی، در روزهای پایانی سال سه انگیزه عمده قتل‌ها در ایران را «نزاع و اختلاف»، «مسائل ناموسی» و «سرقت»‌ عنوان کرده است.

او در گفت‌وگو با ایسنا از کاهش وقوع قتل‌ها در ایران خبر داده و در پیوند با «جرایم خرد» گفته است، اکثر جرایم خردی که در جامعه اتفاق می‌افتد، متاثر از مصرف مواد مخدر است.

هادی مصطفایی معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی ایران نیز در مرداد ماه گذشته گفته بود: «علل بروز بسیاری از قتل‌ها در درگیری‌های خیابانی، اختلافات جزئی مانند، اختلاف بر سر جای پارک خودرو، تصادف خودرو، اعتراض به دلیل صدای بلند موتورسیکلت و یا گوشی تلفن همراه، تنه خوردن هنگام حرکت در پیاده رو، ایجاد گرد و غبار در جلوی مغازه همسایه و درگیری برای استفاده از قلیان است.»

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • اچ

    ناامنی و فقر و فساد و بیکاری و قاچاق و ... بیداد میکند. تازه منت آقایان بر سرما هست