ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

وزير علوم ايران: معيار تشخيص «فتنه» وزارت اطلاعات است

وزير علوم در واکنش به مخالفانش که می‌گويند «فتنه‌گران» را در اين وزارتخانه به‌کار گرفته، گفت: مرجع رسمی برای من نه وزارت علوم و نه وزارت بهداشت بلکه وزارت اطلاعات است

رضا فرجی‌دانا، وزير علوم، تحقيقات و فن‌آوری ايران در واکنش به مخالفانش که می‌گويند «فتنه‌گران» را در اين وزارتخانه به‌کار گرفته، گفت: «مرجع رسمی برای من نه وزارت علوم و نه وزارت بهداشت بلکه وزارت اطلاعات است که اگر در خصوص فردی اعلام کند وی در "فتنه ۸۸" دخالت داشته است، در جا او را تعیین تکلیف می‌کنم.»

رضا فرجی‌دانا، وزير علوم، تحقيقات و فن‌آوری ايران

مقام‌های رسمی جمهوری اسلامی ايران از اعتراضات پس از انتخابات رياست‌ جمهوری سال ۱۳۸۸به نام «فتنه» ياد می‌کنند.

به گزارش روز چهارشنبه اول مرداد روزنامه اعتماد، وزير علوم افزود: «ما برای "فتنه" معيار داريم و آن اين است که فردی بعد از نماز جمعه آقا (آيت‌الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی) بر مواضع خويش پافشاری کرده باشد.»

اشاره فرجی دانا به سخنان آيت‌الله خامنه‌ای در نماز جمعه ۲۹خرداد ۱۳۸۸است که معترضان را به پايان دادن اعتراضات فراخواند.

وزير علوم ايران همچنين در واکنش به طرح استيضاحش که در مجلس مطرح شده، گفت: «فکر نکنيد استيضاح چيز وحشتناکی است، در مسير ادای تکليف خود چه بسا بايد به ميان آتش برويم.»

شماری از نمايندگان مجلس در انتقاد از «بازگشت دانشجويان ستاره‌دار، انتصاب‌های وزارت علوم و فرايند انتخاب رؤسای دانشگاه‌ها» طرح استيضاح وزير علوم را به جريان انداخته‌اند اما با ميانجی‌گری علی لاريجانی، رئيس مجلس اين طرح به عقب افتاده است.

با اين حال شمار ديگری از نمايندگان مجلس، طرح استيضاح فرجی‌دانا را دارای «اهداف سياسی» می‌دانند و می‌گويند تعدادی از نمايندگان مجلس که در ماجرای «بورسيه‌های غيرقانونی» دولت پيشين دست داشته‌اند، برای «تحت فشار گذاشتن وزارت علوم با هدف توقف پيگيری اين بورسيه‌ها» به‌دنبال استيضاح وزير علوم هستند.

چندی پيش مجتبی صديقی، رئيس سازمان امور دانشجويان وزارت علوم، با ارائه اطلاعاتی درباره بورسيه‌های خارج از روال ارائه‌شده در دولت‌های نهم و دهم، بخشی از تخلف‌های دانشگاهی مقطع يادشده را بی‌اشاره به دامنه تخلف‌های مشابه در دولت‌های پيشين علنی کرد.

بر اساس آمار رسمی ارائه شده از سوی رئيس سازمان دانشجويان، از سال ۱۳۸۵تا سال ۱۳۹۲، در هشت ‌سال فعاليت وزارت علوم در دولت‌های نهم و دهم که با وزارت محمدمهدی زاهدی و کامران دانشجو همراه بود، ۷۳دانشجو با معدل کار‌شناسی زير ۱۴، و ۷۰‌دانشجو با معدل کارشناسی‌ ارشد زير ۱۶به دانشگاه‌های خارج از کشور اعزام شده‌اند.

بر اساس اين گزارش، ۲۲۸‌دانشجو با معدل کار‌شناسی زير ۱۴و ۳۰۵دانشجو با معدل کار‌شناسی ‌ارشد زير ۱۶، از خارج از کشور جذب دانشگاه‌های داخل کشور شده‌اند.

۲۳۵‌دانشجوی بورسيه خارج از کشور به داخل کشور نيز دارای معدل نامعلوم بوده‌اند. ۳۲۵‌ نفر ديگر نيز فاقد شرايط سنی برای بورس بوده‌اند و به عبارت ديگر، سن آن‌ها بالای ۳۳ سال بوده است.

افزون بر تمامی اين آمار‌ها، رئيس سازمان دانشجويان ايران همچنين اعلام کرد ۳۰۰۲دانشجو بدون شرکت در آزمون ورودی بورسيه دوره دکترا شده‌اند.

در همين حال ضيا هاشمی، معاون فرهنگی وزارت علوم نيز گفته است:‌ «ما قطعا قانون را اجرا می‌کنيم و با هيچ کس رودربايستی نداريم و با مواردی که خلاف قانون باشد قطعا برخورد می‌کنيم و هيچ هراسی از مجلس و تشکل‌ها و اساتيد نداريم.»

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • Delavar

    پیشنهاد می دهم مردم جنبشی راه بیاندازند و به هر کس در کوچه و برزن بگویند دکتر تا خاصیتی برای این عنوان بی ارزش شده باقی نماند.