خامنهای: راه حل، مسلح کردن کرانه باختری و نابودی اسرائیل است
رهبر جمهوری اسلامی در پیوند با رویدادهای غزه بر «نابودی» اسرائیل تأکید کرد و گفت کرانه باختری رود اردن نیز باید همچون غزه مسلح شود.
آیتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ایران در سخنانی مواضع حکومت ایران در مورد رویدادهای غزه را بیان کرد و گفت راهحل این بحران نابودی اسرائیل و مسلح کردن کرانه باختری رود اردن است.
رهبر جمهوری اسلامی که با گروهی از دانشجویان سخن میگفت اسرائیل را «رژيم گرگصفت و کودککش» دانست که بهگفته وی «تنها علاجش نابودی و از بين رفتن است».
آیتالله خامنهای با بیان اینکه «نابودی اسرائيل بهعنوان تنها راه علاج واقعی، به معنای از بين بردن مردم يهود اين منطقه نيست»، افزود، برای این منظور «سازوکاری عملی وجود دارد که جمهوری اسلامی آن را در مجامع بينالمللی ارائه داده است.»
وی این «سازوکار» را چنین توصیف کرد: «مردمی که در اين منطقه زندگی میکنند و اهل و متعلق به آنجا هستند در يک رفراندوم حکومت مورد نظر خود را اعلام میکنند و از اين طريق، رژيم غاصب و جعلی از بين خواهد رفت.»
رهبر جمهوری اسلامی ایران در حالی این راه حل را ارائه میدهد که در ادامه «مقاومت قاطع و مسلحانه فلسطينیها و گسترش آن به کرانه باختری» را تنها راه مقابله با اسرائیل اعلام کرد.
آیتالله خامنهای آشکارا تأکید کرد: «ما معتقديم کرانه باختری نيز بايد مانند غزه مسلح شود و کسانی که علاقمند به سرنوشت فلسطين هستند در اين زمينه فعاليت کنند.»
وی همچنین گفت این گمان که اگر موشکهای غزه نبود اسرائیل کوتاه میآمد، درست نیست چرا که بهگفته وی «در کرانه باختری موشک يا تفنگ وجود ندارد و تنها سلاح مردم، سنگ است اما اين رژيم، مردم آنجا را نيز کشتار و تحقير میکند.»
حکومت ایران یکی از حامیان اصلی جنبش حماس است که قدرت را در غزه در دست دارد. سلاحهای حماس، از جمله بیشتر موشکهای آن که به سوی اسرائیل پرتاب میشوند از سوی حکومت ایران تأمین میشوند. از این رو جمهوری اسلامی ایران نقش مهمی در درگیریهای این منطقه دارد.
تأکید رهبر جمهوری اسلامی به مسلح کردن کرانه باختری رود اردن، سیاست حکومت ایران را در جهت نظامی کردن هر چه بیشتر منطقه آشکار میسازد.
«دشمنی با آمریکا و غرب کاملاً صحيح و عقلانی است»
آیتالله علی خامنهای در بخش دیگری از سخنان خود به آمريکا و غرب تاخت و گفت این کشورها از اسرائیل پشتیبانی میکنند. وی در این پیوند گفت: «آمريکايی که در قضايای مختلف با جمهوری اسلامی در چالش است واقعيتش همين است که میبينيم، ما بايد آمريکا را از اين ماجرا بهتر بشناسيم و اين شناخت بهعنوان تجربهای مهم، در برخورد و نگاه و رفتار ما با آمريکا اثر بگذارد.»
رهبر جمهوری اسلامی شعارهای ضدآمريکايی و ضدغربی در ایران را «ناظر به حقيقت و واقعيت وجودی آمريکا» دانست و از این موضوع به مسائل داخلی ایران وارد شد و کسانی را که خواهان ایجاد رابطه با آمریکا هستند مورد انتقاد قرار داد و گفت: «برخی به غلط تصور میکنند که اين شعارها، کاری تعصبآميز و بدون منطق فکری است... برخی دستان میخواهد همان جريانهای محقر غربزده بار ديگر امور کشور را به دست گيرند که بايد در مقابل اين حرکت، ايستاد و اين ايستادگی، کاملاً صحيح و عقلانی است.»
سازمان ملل: حملات اسرائيل را میتوان جنايات جنگی تعبير کرد
پس از گذشت ۱۶روز از آغاز درگیریهای غزه و ادامه حملات هوایی و زمینی اسرائیل، بیش از ۷۰۰ فلسطینی و ۳۴ اسرائیلی کشته شدهاند.
در حالی که محافل سیاسی برای دستیابی به آتشبس در تلاش هستند، روز چهارشنبه ۲۳ ژوئیه / یکم مردادماه، خالد مشعل، رئیس دفتر سیاسی حماس، در بیانیهای برقراری آتشبس با اسرائیل را به رفع محاصره هشت ساله نوار غزه مشروط کرد.
وی همچنین احتمال موافقت با برقراری آتشبس بر اساس ملاحظات بشردوستانه را رد نکرد.
روز چهارشنبه ناوی پيلای، کميسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، برای دومین بار در ژنو گفت شواهد محکمی در دست است که بر اساس آن می توان حملات اسرائيل به نوار غزه را بهعنوان جنايات جنگی تعبير کرد.
وی از اسرائيل، حماس و تمام گروههای مسلح فلسطينی خواست تا به قوانين بينالمللی و بشردوستانه و حقوق بشر پايبند باشند.
شورای حقوق بشر سازمان ملل در یک نشست اضطراری در روز چهارشنبه رأی داد تحقیقات بینالمللی در مورد احتمال نقض جدی قوانین جنگی در جریان حمله اسرییل به غزه انجام شود.
نظرها
هوکی
«دشمنی با آمریکا و غرب کاملاً صحیح و عقلانی است» البته از نظر دیوانه هایی چون اینان!
داوری
ماهیت وجودی رژیم صهیونیستی بر اساس جنگ و تجاوز است.بنابراین با رژیمی که جز زبان زور و تجاوز را نمیفهمد،مذاکره و گفتگو معنایی ندارد.تنها راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت و مقابله موشکی است.
Behrouz
سی و اندی سال است که ایران برای جهان آرزوی مرگ و نابودی کرده و خود بیش از همه گرفتار مرگ، فقر، اعتیاد، فحشا، چپاول شده واز بدنام ترین کشورهای جهان است ۰ ایران اگر چه کشورعقب مانده ایست ولی از لحاظ ایدئولوژیکی مانند آلمان نازی است۰من شرم دارم که خودم را ایرانی بدانم۰
Behrouz
ارمنستان بیست در صد خاک جمهوری آذربایجان راکه شیعه هم هست اشغال کرده و ایران پشتیبان این کشور تجاوز گر است۰اعراب ایرانیان را نجس ودشمن خود میدانند و به حماقت ما مردم نادان میخندند۰
Delavar
چقدر زشت و دل ناچسب است این آخوند عصبی مزاج با آن نگاه عقده ای و شرورش ، مخصوصاً وقتی که هیزم در آتش جنگ دیگران می ریزد تا جسم **و روان *** خود را قدری تسکین دهد. میان دو کس جنگ چون آتشست سخن چین بدبخت هیزم کشست میان دو تن آتش افروختن نه عقلست و خود در میان سوختن مانده ام که آیا ایران هیچ وقت می تواند به عنوان میانجی صلح پا به جایی بگذارد ؟ به هر حال وسط این جوش و خروش ملی ایرانیان برای امورات مردمانی دیگر، چیزی که خریدار ندارد دعوت آنها به عقلانیت و بازتحلیل رفتار و گفتار خود و رهبرانشان است. الان می فهمم چرا بزرگترین موج مهاجرت ایرانی ها در طول تاریخ در این سی و اندی سال رخ داد: نا امیدی از اصلاح !
morteza
ا.گر پنج دقیقه سرنوشت ان مملکت را به شما بدهند قباله ان سرزمین راخواهید فروخت تا خجالت زده نشوید شما از چهاردیواری موال خونه خودتون جای دیگری رونمی شناسید و به هیچوجه دوست هم ندارید
آرش
داوری ما هم شرم داریم مثل شما رو هموطن خودمون بدونیم و نمیدونیم! عقب مانده تویی که هیچ بویی از وطن پرستی نبردی و اینطور در مورد کشورت حرف میزنی! عقب مانده کشور اسرائیله که برای حفظ خودش از کشتن کودکان بی گناه هم ابایی نداره عقب مانده آمریکا ست که از جنایات آشکار رژیم کودک کش حمایت میکنه نازیسم رو در اون کشورها باید جستجو کرد و دید. نازیسم نسل کشی اسرائیلی های جنایتکاره که در غزه در حال انجامش هستند. شرم بر تو باد و امثال تو که نام ایرانی رو یدک میکشی. ما به هیچ وجه تو رو ایرانی نمیدونیم خیالت راحت!
داوری
تا به حال اینقدر رژیم صهیونیستی را درمانده و مستاصل ندیده بودیم. این رژیم که تمام کشورهای خاورمیانه را به جنگ و ترور تهدید می کرد اینک نمیتواند از فرودگاههای خود محافظت کند.سرنوشت سران آلمان نازی در انتظار سران رزیم صهیونیستی است.
سبحان
چقدر شرم آور است دولت اسرائیل توان مقابله با گروههای جهادی را ندارد اقدام به کشتن زنان و کودکان میکند و شرم آورتر انست که سازمانهای بین المللی و به ظاهر مدافع حقوق انسانها روزه سکوت گرفته و برخی مانند دبیرکل (حافظ منافع اسرائیل) در سازمان ملل مردم غزه را محکوم می کنند.
Delavar
سوال: ایران با عراق متجاوز هشت سال آزگار جنگید. میلیاردها خسارت دید، میلیونها کشته و زخمی و معلول و روانی داد و ... و بدون از دست دادن یک وجب از خاکش یا به دست آوردن یک دینار از مبلغ بدهی خسارت های عراق به ایران با عراق آتش بس اعلام کرد. کویت مورد حمله ی عراق متجاوز قرار گرفت. یک ساعت هم مقاومت نکرد. دو ماه بعد آمریکا بر حسب پیمان نظامی خود با کویت، عراق را از آن کشور بیرون و سپس داغان کرد. تمام خسارت وارد شده در اثر حمله از سوی کویت به عراق پرداخت شد و خسارت جانی کویتی ها تقریبا هیچ بود. حالا جای عقل را در رفتار دو کشور ایران و کویت چگونه میبینید؟ ارزش مانور غیرت ورزی یک ملت چقدر است؟ وقتی عوام کالانعام جوش و خروش می کنند و منافع ملی خود و نسلهای آینده را به فنا می دهند وظیفه ی کیست که مانع آنها شود؟ حال خسارات و دستاوردهای حماس و دولت محمود عباس در کرانه ی باختری رود اردن را با هم مقایسه کنید.