ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ده کشور برای مبارزه با «داعش» ائتلاف می‌کنند

آمریکا و ۹ کشور دیگر در همیاری با هم، به مصاف داعش در عراق و سوریه می‌روند. هدف از تشکیل این ائتلاف، تضعیف و نابودی داعش بدون توسل به نیروی زمینی است.

آمریکا و ۹ کشور دیگر در همیاری با هم، به مصاف داعش در عراق و سوریه می‌روند. هدف از تشکیل این ائتلاف، تضعیف و نابودی داعش بدون توسل به نیروی زمینی است.

پیشنهاد ائتلاف علیه داعش از سوی وزیر دفاع آمریکا ارائه شده است

جان کری، وزیر خارجه آمریکا در حاشیه اجلاس ناتو در ولز، ده کشور را برای مقابله با داعش در سوریه و عراق به همکاری فراخواند. قرار است ائتلافی متشکل از آلمان، بریتانیا، فرانسه، ایتالیا، لهستان، استرالیا، دانمارک، کانادا و ترکیه، به ایالات متحده در انجام چنین هدفی یاری کنند.

روسای کشورهای یادشده، پس از ملاقات با وزیر دفاع آمریکا در ولز، موافقت خود را با تشکیل این جبهه اعلام کردند. در بیانیه مشترک چاک هیگل و جان کری، وزیران دفاع و خارجه ایالات متحده آمده است: «نباید زمان را برای تشکیل یک جبهه گسترده علیه داعش از دست داد.»

ائتلاف این ده کشور قرار است در آخرین هفته سپتامبر و پیش از برگزاری مجمع عمومی سازمان ملل شکل گیرد. دستور کار این جبهه از جمله حمایت نظامی از متحدان ائتلاف در عراق، جلوگیری از ورود پیکارجویان خارجی به مناطق تحت درگیری، کاهش بحران‌های انسانی و تلاش برای نامشروع کردن ایدئولوژی داعش خواهد بود.

وزیر خارجه آمریکا گفت، جزییات مشارکت هر یک از کشورهای حاضر در این ائتلاف از سوی نمایندگان آنها و تا قبل از برگزاری مجمع عمومی سازمان ملل اعلام خواهد شد. وزیر خارجه آلمان نیز خواستار آن شد که کشورهای عربی همسایه عراق نیز اقدامی علیه گروه‌های تروریستی انجام دهند.

آنرس فو راسموسن، دبیرکل ناتو پیش‌تر و در افتتاحیه اجلاس ناتو گفته بود که این پیمان در صورت درخواست دولت عراق، از مقابله با «دولت اسلامی» پشتیبانی می‌کند.

مخالفت با باج‌خواهی داعش

تشکیل ائتلاف یادشده به معنای آن نیست که همگی از نظر نظامی علیه داعش در عراق فعال خواهند شد. فرانسوا اولاند، رئیس جمهور فرانسه گفت کشورش آماده است در چارچوب حقوق بین‌الملل، وارد یک ائتلاف جهانی علیه داعش در عراق شود. اولاند موضوع حمله به مواضع داعش در سوریه را با توجه به امکان بهره‌برداری بشار اسد از این موضوع، منتفی دانست.

نخست‌وزیر بریتانیا گفت که تهدیدهای اسلامگرایان «صرفا عزم ما را در دفاع از ارزش‌هایمان تقویت می‌کند.» دیوید کامرون از شرکای ناتو خواست به هیچ یک تروریست‌ها برای آزادی گروگان‌هایشان باج ندهند. او افزود پرداخت پول به تروریست‌ها به آنها کمک می‌کند تا افراد هر چه بیشتری را گروگان بگیرند و حملات بیشتری طراحی کنند.

دولت بریتانیا می‌گوید شبه‌نظامیان داعش در پنج سال گذشته ۶۰ میلیون دلار از طریق باج‌گیری از دولت‌ها جمع آوری کرده‌اند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • hamid

    چرا با عامل بوجود اورنده ان یعنی اسد کاری ندارند؟!