ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

آموزش پیشمرگه‌های کرد در آلمان

سی تن از نیروهای کرد عراقی برای دوره آموزشی استفاده از موشک ضد تانک «میلان» به جنوب ایالت بایرن می‌روند. گروه دیگری نیز قرار است کار با آشپزخانه صحرایی را فرا بگیرند.

سی نفر از نیروهای کرد عراقی برای دوره آموزشی استفاده از موشک ضد تانک «میلان»، به جنوب ایالت بایرن می‌روند. گروه دیگری از پیشمرگه‌ها نیز قرار است کار با آشپزخانه صحرایی را فرا بگیرند.

دولت آلمان قصد دارد علاوه بر ارسال سلاح به اقلیم کردستان، امکان آموزش نظامی پیشمرگه‌های کرد را نیز فراهم سازد. در زمان اعلام حمایت تسلیحاتی آلمان از مقابله کردها با «داعش»، گفته شده بود که برخی سلاح‌ها نیاز به آموزش دارند و ارتش آلمان در آموزش نیروهای کرد نیز مشارکت خواهد کرد.

پیشمرگه‌های کرد ۳۰ سامانه ضد موشکی میلان با ۵۰۰ راکت و ۲۵ آشپزخانه صحرایی دریافت خواهندکرد. آشپزخانه‌ها سیار هستند و با وسایل نقلیه ویژه دیگر حمل می‌شوند.

سخنگوی وزارت دفاع آلمان روز جمعه ۱۲ سپتامبر گفت ۳۰ نفر از این پیشمرگه‌ها در شهر هاملبورگ در ایالات جنوبی بایرن، طرز استفاده از موشک ضد تانک «میلان» را خواهند آموخت. هم‌زمان گفته شد که باقی آنها در شهرستان «گارلشتد»، واقع در ایالت شمالی برمن، چگونگی استفاده از آشپزخانه صحرایی را فرا می‌گیرند.

مقامات ارتش آلمان گفته‌اند که آموزش کار با موشک‌ ضد تانک میلان و آشپزخانه صحرایی در مقایسه با دیگر سلاح‌ها و تجهیزات ارسالی به شمال عراق به زمان بیشتری نیاز دارد و به همین دلیل، محل آموزش در خاک آلمان خواهد بود.

آلمان تسلیحاتی به ارزش ۷۰ میلیون یورو برای حمایت از پیشمرگه‌های کرد در مقابله با داعش ارسال می‌کند. در فهرست کمک‌های تسلیحاتی آلمان به کردستان عراق، هزاران ژ-۳ و ژ-۳۶ و چندین نفربر زرهی نیز وجود دارند. سلاح‌ها عمدتا قدیمی‌ و نیمه سبک هستند وسنگین‌ترین سلاح، موشک ضد تانک «میلان» است که می‌تواند تانک‌های داعش را از فاصله دو کیلومتری هدف بگیرد.

دولت آلمان پیش‌تر و در روز جمعه ۵ سپتامبر، ۹۵۰۰ قلم تجهیزات نظامی آلمانی به اربیل فرستاده است. این تجهیزات که وزارت دفاع آلمان بر «غیرمرگبار» بودن آنها اصرار دارد، شامل جلیقه‌های ضد گلوله، کلاه‌خود، دوربین‌های دید در شب، دستگاه‌های ختثی‌کننده بمب و دستگاه‌های مین‌یاب می‌شوند.

پیش از ارسال این تجهیزات، شش کادر ارتش آلمان به اربیل اعزام شده‌ بودند تا جابه‌جایی و توزیع آنها را هماهنگ سازند.

دولت آلمان پس از پیوستن به «ائتلاف بین‌المللی علیه داعش»، تاکید کرده که در حملات هوایی مواضع داعش در شمال عراق مشارکت نخواهد کرد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • mansour

    یک روی سکه این گونه فعالیت های آلمان  برای ابزاز انساندوستی و نیز مردم فریبی است و روی دیگر سکه ، ایجاد دوستی با سران نظامی آینده کرد ها با مأموران ویژه سازماامنیت آلمان  برای اعمال نفوذ و برقراری روابط جاسوسی به نفع دولت آلمان و رژیم صهیونیستی و نهایتأ هم ارباب بزرگ(آمریکا )است.

  • علی

    این پاداش روابط بسیار خوب دولت کردستان با اسرائیل است.