مذاکرات اتمی؛ روزهای سرنوشتساز
گفتوگو با رضا تقیزاده و علی نیری
ایرج ادیب زاده − ۲۴ نوامبر / سوم آذر موعدی است که با بیم و امید به آن نگریسته میشود. گفتوگو درباره بیمها و امیدها با رضا تقیزاده و علی نیری
شمارش معکوس آغاز شده است. اکنون کمتر از یک ماه به پایان قرارداد ژنو مانده، قراردادی که برای فروخواباندن تنش بر سر پرونده هستهای ایران منعقد شد. ۲۴ نوامبر / سوم آذر موعدی است که با امید و بیم به آن نگریسته میشود.
هنوز موارد اختلاف دو طرف بسیار زیادند که از آن جملهاند تعداد سانتریفیوژهای در حال کار برای غنیسازی اورانیوم ونیز نحوه برداشته شدن تحریم های بین المللی.
مواضع کنونی جمهوری اسلامی در مذاکرات اتمی، پیامدهای شکست احتمالی این مذاکرات و یا راه حل میانی تمدید قرارداد ژنو از جمله مسائلی هستند که با دو کارشناس در میان گذاشتهایم: با رضا تقیزاده (تحلیلگر سیاسی در گلاسکو – بریتانیا) و علی نیری (استاد فیزیک در کالیفرنیا – آمریکا).
بشنوید:
نظرها
farid
اینها بمب اتمی صلح امیز را همراه لغو کامل تحریمها را میخواهند! برادران لطفا جام زهر را میل نموده و به ملت ایران توضیح دهید که میلیاردها دلار هزینه بچه منظوری بوده ؟!
hasani
یکسال است کری را سرکار گذاشته اند! ظاهرا دیگر از لبخندها خبری نیست !
بهنام
این دراز و نشست ها با اشتون و کری به هیچ نتیجه ای نخواهد رسید ، چون مشکل اصلی مذاکرات و اصولآ ایران ، علی خامنه ایست .
farid
مذاکرات در صورتی نتیجه اش به امنیت جهانی ختم می شود که کل سایتهای اتمی و غنی سازی ایران، به جز راکتور تحقیقاتی تهران و راکتور برق هسته ای بوشهر، بقیه سایتهای اتمی ایران را همه را باز و به خارج ایران به یک کشور صاحب فناوری واقعی نگهداری تاسیسات اتمی انتقال دهند.
faryad
دیگر باید تصویب کنگره را بگیری جناب حسین اوباما و شیخ کری و خواهر اشتون .