ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

جایزه هانا آرنت به دو عضو گروه پوسی رایوت رسید

نادژدا تولوکونیکووا و ماریا آلیوخینا، دو عضو گروه پوسی رایوت به‌دلیل مقاومت‌شان در برابر سیاست‌های خودکامه در روسیه برنده جایزه هانا آرنت شدند.

جایزه هانا آرنت که در شهر برمن آلمان اعطا می‌شود امسال به نادژدا تولوکونیکووا و ماریا آلیوخینا، دو عضو گروه پوسی رایوت رسید.

نادژدا تولوکونیکووا و ماریا آلیوخینا، دو عضو گروه پوسی رایوت

به‌گزارش خبرگزاری آلمان، نادژدا تولوکونیکووا و ماریا آلیوخینا این جایزه ۱۰ هزار یورویی را با یوری آندروخوویچ، نویسنده و شاعر اوکراینی تقسیم کردند.

نادژدا تولوکونیکووا ۲۵ ساله و ماریا آلیوخینا ۲۶ ساله به‌همراه هم‌گروهی خود یکاترینا ساموتسویچ در ماه فوریه ۲۰۱۲ در حال اجرای نیایش به سبک پانک علیه ولادیمیر پوتین، رئیس ‌جمهوری روسیه بازداشت و در ماه اوت همان سال به اتهام اوباشگری به دو سال زندان محکوم شدند.

یوری آندروخوویچ، نویسنده و شاعر اوکراینی

یکاترینا ساموتسویچ پس از شش ماه تحمل زندان آزاد شد اما آلیوخینا و تولوکونیکووا در زندان ماندند و در حالی که می‌بایست تا ماه مارس ۲۰۱۴ در زندان می‌ماندند روز ۲۳ دسامبر ۲۰۱۳ / ۲ دی ۱۳۹۲ در چارچوب عفو عمومی تصویب‌شده در پارلمان روسیه، از زندان آزاد شدند.

یوری آندروخوویچ یکی از مهم‌ترین نویسندگان و روشنفکران آغاز سده ۲۱ اوکراین به‌شمار می‌رود.

مسئولان اهدای جایزه هانا آرنت گفته‌اند دو عضو گروه پوسی رایوت به‌دلیل مقاومت‌شان در برابر سیاست‌های خودکامه در روسیه و آندروخوویچ به‌خاطر نقشی که در جنبش دمکراسی‌خواهی اوکراین ایفا کرد این جایزه را دریافت می‌کنند.

نادژدا تولوکونیکووا و ماریا آلیوخینا برای دریافت جایزه هانا آرنت روز ۵ دسامبر به شهر برمن نخواهند آمد.

جایزه هانا آرنت که از سوی شهرداری برمن و بنیاد هاینریش بُل اهدا می‌شود از نام نظریه‌پرداز سیاسی، هانا آرنت (۱۹۷۵ - ۱۹۰۶) اقتباس شده و از ۱۹۹۵ هر سال به کسانی اعطا می‌شود که به‌ویژه به مبارزه با حکومت‌های توتالیتر و خودکامه پرداخته‌اند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • آرمان شهر | Armanshahr| بنیاد آرمان شهر | هفت روزنامه بین المللی- شماره 77

    […] آمریکا فراتر از دوربین های متصل به بدن ـ پس از موارد گارنر و براون چه باید کرد دیده بان حقوق بشر ۴ دسامبر ۲۰۱۴ تصمیم دیروز هیأت منصفه در پرونده اریک گارنر در شهر نیویورک، دومین مورد در ظرف دو هفته در آمریکا بود که که هیأت منصفه در اعلام جرم علیه مامور سفیدپوست پلیس به خاطر قتل سیاه پوستی بی سلاح قصور کرده است. این رویداد پرسش های مهمی را در باره یکی از مشخص ترین راه حل های مسؤولان آمریکا (از جمله رییس جمهوری باراک اباما و شهردار نیویورک بیل دِ بلاسیو) برای مقابله با خشونت پلیس مطرح کرده است: استفاده بیشتر از دوربین های متصل به بدن. این دوربین ها ممکن است کنترل مناسبی برای تعدی پلیس باشند، اما نتیجه بخشی آنها بستگی به کارکرد مستقل آنها دارد. مرگ گارنر در جولای امسال را ـ که پزشکی قانونی قتل تشخیص داد ـ شخصی از نزدیک با دوربین ویدیویی ضبط کرده است. ماموران پلیس می توانند مطمئن باشند که مردم از کارهای آنها فیلم خواهند گرفت. اما در مورد گارنر، این مساله باعث نشد که مامور پلیس از تاکتیک ممنوعه فشار بر گلو استفاده نکند. آمریکا خشم مردم نیویورک از تبرئه افسر پلیس در ارتباط با مرگ یک سیاه‌پوست آمریکا موج تازه اعتراضات در آمریکا پس از مرگ یک شهروند سیاه‌پوست دیگر جایزه هانا آرنت به دو عضو گروه پوسی رایوت رسید […]