ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

کشته شدن سه نفر از نيروهای سپاه در سیستان و بلوچستان

استان سیستان و بلوچستان باز هم صحنه درگیری‌های نظامی شد. قرارگاه قدس نيروی زمينی سپاه پاسداران اعلام کرد که سه تن از نيروهایش در حمله گروه‌های مسلح کشته شده‌اند.

روابط عمومی قرارگاه قدس نيروی زمينی سپاه پاسداران از کشته شدن سه تن از نيروهای سپاه در حمله افراد مسلح در جنوب شرق ایران خبر داد.

خبرگزاری دانشجويان ايران(ايسنا)، نام این سه نفر را سرگرد پاسدار اکبر عبدالله‌نژاد، ستوان سوم پاسدار قدرت‌الله ماندنی و بسيجی موسی نصيری‌بيات از نيروهای لشکر ۱۹ فجر استان فارس عنوان کرده است.

علی‌اصغر ميرشکاری، معاون امنيتی و انتظامی استاندار سيستان و بلوچستان نیز به خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا) گفته است افراد مسلح عصر روز گذشته، يکشنبه ۷ دی‌ماه، با کمين در مسير عبور خودروی سپاه پاسداران سه نفر از نيروهای سپاه را کشته و به داخل خاک پاکستان گريخته‌اند.

به‌گفته وی افراد مسلح در نقطه صفر مرزی ميل ۱۹۰ و ۱۹۱ رودخانه نهنگ به نیروهای سپاه حمله کرده و از سراوان به پاکستان فرار کرده‌اند.

سراوان در ۳۴۰ کيلومتری جنوب زاهدان و در همسايگی کشور پاکستان واقع شده و جنوب شرقی‌ترين نقطه ايران محسوب می‌شود.

۲۸ آذرماه سال جاری محمدحسن آصفری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران اعلام کرده بود که جمهوری اسلامی ایران با دولت پاکستان توافقنامه‌ای امضا کرده که برپایه آن ورود نظامی ایران به خاک پاکستان مجاز شمرده شده است.

محمدحسن آصفری گفته است این توافقنامه امنیتی برای «برخورد با اشرار» امضا شده است.

وی گفت: «با توجه به این‌که تروریست‌ها پس از اقدامات تروریستی به‌سادگی به خاک پاکستان فرار می‌کنند، ایجاد یک حلقه امنیتی می‌تواند برای از بین بردن تروریست‌ها راهگشا باشد.»

در سال‌های اخیر مناطق جنوب شرقی ایران که در آن استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و هم‌مرز با پاکستان است، شاهد رویدادهای خشونت‌باری بوده و مسئولیت برخی از ترورها، انفجار‌ها و عملیات نظامی را گروه‌هایی چون جندالله و جیش‌العدل به عهده گرفته‌اند.

جندالله و جیش‌العدل خود را مدافع حقوق ملی و مذهبی قوم بلوچ و اهل سنت در استان سیستان و بلوچستان اعلام کردند.

پس از آن‌که عبدالمالک ریگی، رهبر جندالله در اسفند ۱۳۸۸ توسط وزارت اطلاعات ایران دستگیر و روز ۳۰ خرداد ۱۳۸۹ به دار آویخته شد، پس از مدتی گروه جیش‌العدل جای جندالله را گرفت. همچنین گروه دیگری به نام جیش‌النصر به‌رهبری عبدالرئوف ریگی، برادر عبدالمالک ریگی، از دل جیش‌العدل شکل گرفت.

ایران از این گروه‌ها با عنوان «اشرار» یاد می‌کند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.