ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

امام جمعه موقت تهران: ریشه فتنه هنوز موجود است

امام جمعه موقت تهران: «در حال حاضر ریشه فتنه هنوز موجود است و طرفداران فتنه که در اقلیت هستند هنوز در پی فرصت برای متزلزل کردن نظام نشسته‌اند.»

امام‌ جمعه موقت تهران در خطبه‌های امروز نماز جمعه در مصلای تهران، نسبت به نفود برخی فتنه‌گران در کارهای اجرایی کشور هشدار جدی داده و گفته است که «آنان برای انتخابات مجلس و خبرگان برنامه دارند.»

مقامات و رسانه‌های حکومتی در ایران از حوادث پس از انتخابات سال ۸۸ با عنوان «فتنه» یاد می‌کنند

حجت‌الاسلام کاظم صدیقی اما نام و نشانی از فتنه‌گران مورد نظرش به میان نیاورده است.

مقامات و رسانه‌های حکومتی در ایران از حوادث پس از انتخابات سال ۸۸ با عنوان «فتنه» یاد می‌کنند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فارس، صدیقی در صحبت‌های خود «از مردم بیدار، بصیر و ولایت‌مدار ایران به خاطر گرامیداشت با شکوه ۹‌دی» تشکر کرده و گفته است: «مردم هشدار به فتنه‌گران را سر دادند و هم توجه داشتند که فتنه ریشه‌کن نشده است.»

پس از تجمع هواداران حکومت ایران در روز ۹‌دی ۱۳۸۸، رسانه‌های رسمی و محافظه‌کاران، با سرمایه‌گذاری تبلیغاتی گسترده بر روی این تجمع، آن را به عنوان نقطه پایان اعتراضات خیابانی سال ۱۳۸۸ معرفی می‌کنند.

این درحالی است که معترضان در روز‌های ۲۲ بهمن ۱۳۸۸ و ۲۵ بهمن ۱۳۸۹ باز به خیابان‌ها آمدند که تجمع آخر، منجر به آغاز حصر خانگی مهدی کروبی، میر حسین موسوی و همسرش زهرا رهنورد شد.

امام جمعه موقت تهران در ادامه سخنان خود گفته است: «در حال حاضر ریشه فتنه هنوز موجود است و طرفداران فتنه که در اقلیت هستند هنوز در پی فرصت برای متزلزل کردن نظام نشسته‌اند به‌طوری که در روز شانزده آذر از فتنه حمایت کردند.»

به نظر می‌رسد اشاره صدیقی به برنامه‌هایی است که به مناسبت شانزده آذر ماه، روز دانشجو، در دانشگاه‌های مختلف کشور برگزار شد. حسن روحانی، رییس‌جمهور ایران، در جدی‌ترین این برنامه‌ها با شعار رفع حصر رهبران جنبش سبز روبه‌رو شد. شرکت‌کنندگان در برخی دیگر از این برنامه‌ها نیز شعار «رفع حصر» سر دادند.

او در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره فتنه گفته است: «نفوذ برخی فتنه‌گران در مجاری اجرایی کشور هشدار جدی در راه افتادن برخی فتنه‌گران است که در فتنه بازار گرمی می‌کردند و در حال حاضر برخی دانشگاه‌ها محل امن و باشگاه تبلیغاتی این افراد شده است.»

او از برنامه‌ریزی فتنه‌گران برای انتخابات خبرگان و مجلس خبر داد و گفت که آنان «از امکاناتی که حق‌شان نیست استفاده می‌کنند تا مجلس را برای خودشان زمینه‌سازی کنند و در خبرگان نیز دست داشته باشند تا بتوانند برای متزلزل کردن نظام برنامه‌ریزی کنند.»

نماز جمعه امروز تهران

کاظم صدیقی به فتنه‌گران مورد نظرش هشدار داد که «چند بار می‌خواهید دست غیب انقلاب و مقام معظم رهبری را تجربه کنید؟»

او درباره این دست غیب توضیح بیشتری نداده است.

امام جمعه تهران به «اینها» نصیحت کرده که «توبه کنند» و از این‌که رهبران معترضان بر مواضع خود پافشاری می‌کنند انتقاد کرده است: «به سران فتنه که برخی در حصر هستند و برخی آزادند و در رسانه‌ها نیز با اینکه ممنوع‌التصویر هستند، امکاناتی از طریق مجاری اجرایی در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد و نشان می‌دهد همچنان بر سر موضع خود هستند.»

ممکن است بخشی از این اشارات کاظم صدیقی به آخرین اظهارنظر میر حسین موسوی از حصر خانگی باشد که بار دیگر برای حضور در دادگاه و «بازگوکردن حقایق» اعلام آمادگی کرده است.

غربی‌ها و عروسک جلوه دادن زنان

امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به روز هفده دی ماه، سالروز کشف حجاب، گفت: «رفتار امروز غرب با زن، تحقیر زن و مرد‌سالاری است زیرا زنان را مانند ابزار می‌دانند. او از این‌که «مقامات مرد غربی خود را پوشیده می‌دارند ولی زن‌ها را بزک کرده به مجالس می‌آورند» انتقاد کرد و هدف این کار را عروسک جلوه دادن زنان دانست.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به دستگیری شیخ سلمان در بحرین این حرکت را یک عمل ضد قانونی و ضد اخلاقی دانست و گفت: «نمی‌توان گفت اقلیت سنی در بحرین در برابر شیعه ایستاده‌اند زیرا اینها نه شیعه هستند و نه سنی، اینها مأموران آمریکایی هستند که فکر می‌کنند با این رفتارها و تخریب مساجد می‌توانند حرکات مردمی را متوقف کنند.»

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • arjomand

    اگر اینها در اقلیت مطلق هستند که نباید کسی از حضور انها وحشتی داشته باشد. در انتخابات شرکت میکنند و از طرف مردم هم رد میشوند. ولی واقعیت این است که اینها در اکثریت وگرنه اینها اینقدر نگران نمیشدند. کنترل هر دو مجلس شورا و خبرگان یعنی بر کناری مقام عظمای ولایت از رهبری است که شهروندان را به خودی و غیرخودی تقسیم کرده و دست خودیها به ویژه برادران عزیز قاچاقچی را باز گذاشته تا اموال بیت المال را چپاول کنند. پیروزی اصلاح طلبان در هر دو مجلس یعنی پایان رانت خواری برای خیلیها پس نگرانیشان قابل فهم است

  • farid

    حوزه‌های علمیه دینی روحانیت شیعه همیشه با افتخار مدعی بود که از نظر مالی «مستقل» از دولت‌ها بوده و مردم نیازهای مالی آنان را تأمین می‌کنند. اما روحانیت اهل تسنن وابسته به دولت‌ها هستند. به همین لحاظ، روحانیت شیعی انقلابی و علیه دولت‌ها بوده و روحانیت اهل تسنن توجیه‌گر حکومت‌های ظالم. خامنه‌ای حوزه‌های علمیه را کاملاً دولتی/حکومتی ساخت تا از طریق «روحانیت درباری» قدرت مطلقه ولی فقیه را توجیه کند و همه شبانه‌روز مجیزگوی «رهبر معظم و فرزانه انقلاب» باشند و از خردمندی و مدیریت بی‌همتای جهانی او سخن بگویند به بودجه دولتی پیشنهادی حسن روحانی برای سال آینده حوزه‌ها بنگرید و به این پرسش پاسخ دهید: آیا دریافت این مبالغ کلان جایی برای استقلال حوزه‌ها باقی می‌گذارد؟ الف- شورای عالی حوزه‌های علمیه (۲۸۳ میلیارد تومان) ب- شورای برنامه‌ریزی مدیریت حوزه‌های علمیه خراسان (۴۲ میلیارد تومان) پ- مرکز خدمات حوزه علمیه (۵۰۰ میلیارد تومان) ت- شورای سیاستگذاری حوزه‌های علمیه خواهران (۱۵۲ میلیارد تومان) ث- دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم (۹۰ میلیارد تومان) ج- مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی متعلق به آیت‌الله مصباح یزدی (۱۴ میلیارد تومان) چ- پژوهشگاه حوزه و دانشگاه (۹ میلیارد تومان) ح- کتابخانه آیت‌الله مرعشی نجفی (۶ میلیارد تومان) س - موسسه برادر خامنه ای - ۲ میلیارد تومان . بدین ترتیب، یک هزار و ۹۶ میلیارد تومان از بودجه سال آینده به‌طور مستقیم به حوزه‌های علمیه دینی اختصاص یافته است. نهادهای شبه حوزوی جمهوری اسلامی نهادهای جدیدی تأسیس کرده که اگر چه حوزوی به شمار نمی‌روند، اما حوزوی بوده و تحت نظر مستقیم خامنه‌ای اداره می‌شوند. به بودجه دولتی این نهادها بنگرید: الف- شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی (۲۸ میلیارد تومان) ب- کمک به بنیاد بین‌المللی فرهنگی- هنری امام رضا (۵ میلیارد تومان) پ- مجمع جهانی اهل بیت (۳۳ میلیارد تومان) ت- مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی (۲۴ میلیارد تومان) ث- دانشگاه اهل بیت (۲ میلیارد تومان) ج- دانشگاه مذاهب اسلامی (۸.۶ میلیارد تومان) چ- سازمان تبلیغات اسلامی (۲۶۰ میلیارد تومان) بدین ترتیب، ۳۳۶.۶ میلیارد تومان هم به نهادهای شبه حوزوی تحت نظر خامنه‌ای اختصاص یافته است. نهادهای حوزوی و شبه حوزوی، جمعاً ۱,۴۳۲.۶ میلیارد تومان از بودجه را به خود اختصاص داده‌اند.!! همه این نهادها تحت امر مستقیم خامنه‌ای اداره می‌شوند. مسئولان همه آنها روحانیون منصوب یا مورد تأیید ولی فقیه هستند!! گنجی 

  • hasani

    صدیقی: در قانون اساسی فقط بخشی از اختیارات ولی فقیه آمده است!! امام‌جمعه موقت تهران گفت: اصل اول این است که قانون اساسی، آرای عمومی و صندوق‌ها و آنچه دنیا به دنبال آن می‌رود، تفاوت ماهوی دارد؛ ما مشروعیت یک رئیس‌جمهور را به صندوق رای و آرای اکثریت نمی‌دانیم  !! و ملاک رای نیست، بلکه امضای خدا نسبت به آراست.! وی افزود: آنچه در قانون اساسی آمده، همه اختیارات ولی‌فقیه نیست!!، بلکه جزئی از اختیارات این شخص است؛ ولایت به قانون اساسی، آراء و صندوق‌ها اعتبار داده است !!

  • Neda

    فیلم؛ نماز جماعت در مناظره زنده اقتصادی تلویزیون برگزاری اذان و نماز جماعت در یک برنامه مناظره زنده اقتصادی در صداوسیمای جمهوری اسلامی !!! www.youtube.com/watch?v=LX1BYH7_mLU

  • reza

    ﻣﺸﮑﻞ ﻣﺎ ﮐﺠﺎﺳﺖ ؟؟؟؟!!!! ﻧﺰﺩﯾﮏ ٣٨ ﺳﺎﻟﻪ ﻫﻤﻪ ﺟﻮﺭ ﺩﻋﺎ ﻭ ﻋﺰﺍ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﻧﺎﻟﻪ ﻭ ﻧﻔﺮﯾﻦ ﮐﺮﺩﯾﻢ؛٨ ﺳﺎﻝ ﺑﺎ ﻧﺼﻒ ﺩﻧﯿﺎ ﺟﻨﮕﯿﺪﯾﻢ؛ 15 ﺳﺎﻟﻪ ﺩﺭ ﺗﺤﺮﯾﻢ ﺍﺯ ﻧﺎﺧﻨﮕﯿﺮ ﺗﺎ ﺩﺍﺭﻭﯼ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﻭ ﺍﯾﺪﺯ ﻭ ﺯﮔﯿﻞ ﻫﺴﺘﯿﻢ !!! ﭼﻪ ﺣﮑﻤﺘﯿﻪ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺭﻭﺯ ﻫﻤﮥ ﺩﻧﯿﺎ ﭘﯿﺸﺮﻓﺖ ﻣﯿﮑﻨﻦ؟؟ !!! ﺗﺮﮐﯿﻪ ﻗﻄﺐ ﺻﻨﻌﺘﯽ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻣﯿﺸﻪ، ﺩﺑﯽ ، ﻻﺱ ﻭﮔﺎﺱ ﺁﺳﯿﺎ ﻣﯿﺸﻪ، ﮐﺮﻩ ﺟﻨﻮﺑﯽ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺍﺗﻮﻣﺒﯿﻞ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺭﺍ ﻣﺎﻝ ﺧﻮﺩﺵ ﻣﯿﮑﻨﻪ؛ ﮊﺍﭘﻦ ﮐﻞ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻧﯿﮏ ﺟﻬﺎﻥ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﺍﺧﺘﺼﺎﺹ ﻣﯿﺪﻩ. ﻗﻄﺮ ﺛﺮﻭﺗﻤﻨﺪ ﺗﺮﯾﻦ ﮐﺸﻮﺭ ﺩﻧﯿﺎ ﻣﯿﺸﻪ !!! ﺍﺭﻣﻨﺴﺘﺎﻥ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺩﺭﺁﻣﺪﺵ ﺻﺎﺩﺭﺍﺕ ﺑﺮﻕ ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻣﯿﺸﻪ، ﺗﺎﯾﻠﻨﺪ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﻣﺸﺘﺮﯼ ﺗﻮﺭﯾﺴﺘﺶ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻬﺎ ﻣﯿﺸﻦ، ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺭﻭ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ﻭ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺩﺭﺁﻣﺪﺵ ﺻﺎﺩﺭﺍﺕ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﻣﯿﺸﻪ. ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﻣﺎ ﺍﺯ ﺳﻮﻣﺎﻟﯽ ﻭ ﺑﻨﮕﻼﺩﺵ ﻓﻘﯿﺮ ﺗﺮ ﻣﯿﺸﯿﻢ؛ ﺗﻮ ﺻﻒ ﺳﺒﺪ ﮐﺎﻻ ﺁﺩﻡ ﻫﺎ ﻣﯿﻤﯿﺮﻧﺪ !!! ﯾﻪ ﺟﺎﯼ ﮐﺎﺭ ﻣﺎ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﯿﺴﺖ؛ ﯾﺎ ﺩﻋﺎﻫﺎ ﺭﻭ ﻋﻮﺿﯽ ﻣﯿﺨﻮﻧﯿﻢ، ﯾﺎ ﺩﻋﺎﯼ ﻋﻮﺿﯽ ﻣﯿﺨﻮﻧﯿﻢ، ﯾﺎ ﻋﻮﺿﯽ ﺩﻋﺎ ﻣﯿﺨﻮﻧﯿﻢ، ﯾﺎ ﺑﺎ ﻋﻮﺿﯽ ﻫﺎ ﺩﻋﺎ ﻣﯿﺨﻮﻧﯿﻢ، ﯾﺎ ﻋﻮﺿﯽ ﻫﺎ ﺑﺮﺍﻣﻮﻥ ﺩﻋﺎ ﻣﯿﺨﻮﻧﻦ، ﯾﺎ ﻋﻮﺿﻤﻮﻥ ﮐﺮﺩﻥ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺩﻋﺎ ﺑﺨﻮﻧﯿﻢ، ﯾﺎ ﻋﻮﺿﯿﺎ ﺩﺍﺭﻥ ﻣﯿﺒﺮﻥ ﻭ ﻣﯿﺨﻮﺭﻥ ﻭ ﻣﺎ ﻓﻘﻂ ﺩﻋﺎ ﻣﻴﺨﻮﻧﻴﻢ