نشست اصولگرایان و هشدار در مورد جریان نفوذی
سخنرانان در برنامه همگرایی اصولگرایی، بر وحدت اصولگرایان، حفظ نظام و ولایت فقیه، دفاع از حقوق هستهای و تعداد سانتریفیوژها تاکید کردند. بیشتر آنها در مورد «جریان نفوذی» در سیاست ایران صحبت کردند
پنجمین نشست «همگرایی اصولگرایی» صبح روز پنجشنبه ۱۸ دی ماه با حضور جمعی از سیاستمداران اصولگرا در سالن اجتماعات مصلای تهران برگزار شد.
شورای همگرایی اصولگرایان که برگزارکننده این برنامه بود، شعار «همه با هم، نه همه با من» را برای این نشست انتخاب کرد. این نشستها جنبهای تبلیغاتی و انتخاباتی دارد و به نظر میآید که اصولگرایان در این نشستها خود را برای انتخاباتهای آتی آمده میکنند.
سخنرانان این نشست ضمن تاکید بر شاخصهایی که هویت سیاسی اصولگرایان را میسازد، با نگاهی انتقادی به جریانهای سیاسی مقابل اصولگرایی، نگاه کردند.
حداد عادل، نماینده مردم تهران، در سخنرانی خود تاکید کرد که اصولگرایی جریانی حزبی نیست بلکه «اصولگرایی برای حفظ نظام و ولایت فقیه است». او تاکید کرد که فعالیت این گروه باید به شکل فراحزبی و به قصد «پیروزی اصولگرایی» باشد.
محور سخنرانیها در این برنامه بر وحدت اصولگرایان بر اساس آرمانهای انقلاب ۱۳۵۷، حفظ نظام و ولایت فقیه، دفاع از حقوق هستهای و تعداد سانتریفیوژها تاکید داشت و بیشتر سخنرانان در مورد «جریان نفوذی» در سیاست ایران صحبت کردند که قصد «حاشیهسازی» دارد.
هشدار در مورد جریان نفوذی
سخنرانان این برنامه در جریان سخنرانیها مورد «جریان نفوذی» توضیحات بیشتری ندادند و دقیقاً مشخص نکردند که منظورشان کدام جریان است.
اما در حاشیه این برنامه غلامعلی حدادعادل، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده مردم تهران، با خبرگزاری فارس گفتوگو کرد و در مورد عوامل نفوذی که میخواهند دولت را ابزار خود قرار دهند صحبت کرد. او به خبرنگار فارس گفت که «این جریان نفوذی سعی دارد برای دولت ایجاد حاشیه کند.»
حداد عادل تأیید کرد «بنده احتیاجی نمیبینم که برای اداره کشور هر روز یک حرف بزنیم یا مطلبی بنویسیم که باعث بگو مگو و تشویش اذهان عمومی شود و وقت مردم به مناقشه برود لذا معتقدم مراد رهبر معظم انقلاب از پرهیز کردن از حاشیهسازها همین امر بوده است.»
همچنین آیتالله سیداحمد علمالهدی، در حاشیه همایش و در جمع خبرنگاران گفت: «برخی افراد که در فتنه ۸۸ دچار مرگ سیاسی شدند این دولت را برای تجدید حیات سیاسی خود ابزار کردهاند.»
علمالهدی به رییس جمهور و دولت حسن روحانی هشدار داد که «گُرده خود را زیر قدمهای این جریانها ندهند.»
آیتالله علمالهدی در خصوص مسئله محاکمه رهبران جنبش سبز میرحسین موسوی و مهدی کروبی که به صورت مکرر توسط علی مطهری، نماینده مردم تهران، مطرح میشود تاکید کرد که محاکمه درخواستی نیست و باید با کیفرخواست دادستان صورت گیرد؛ او گفت: «کسی نمیتواند درخواست محاکمه کند.»
حداد عادل هم در مخالفت با حزب مشارکت و اصلاح طلبان به تظاهرات ۹ دی اشاره کرد و گفت: «مردم در سال ۸۸ دیدند که زیر آن حرفهای قشنگ قشنگ آن افراد چه مقاصد زشتی پنهان است.»
حداد عادل در ادامه و در هشدار مجدد در مورد جریان نفوذی گفت که برخی که فعلاً لیست نام آنها را نمیدهیم «با حاشیهسازی برای دولت میخواهند متن را تحتالشعاع قرار دهند.»
واکنش اصولگرایان به پیشنهاد همهپرسی حسن روحانی
سخنرانان این برنامه همچنین درباره پیشنهاد همهپرسی که اخیراً از سوی حسن روحانی مطرح شده است موضع گرفتند.
محمدرضا باهنر، دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری، تلویحاً توضیح داد که باید نسبت به رفتار و سخنان حاشیهساز دقت بیشتری داشت و فرافکنی را دو از شأن مسئولان دانست: «باید دقت شود گاهگاهی سخنان و رفتارهایی که سبب حاشیهسازی میشود و میتواند حاشیه ایجاد کند و ما را از اصول فاصله دهد و حتی میتواند بهانه به دست اختلافافکنیان بدهد، در صحبت و رفتارهایمان اتخاذ نکنیم.»
بیشتر بخوانید: حسن روحانی خواستار همهپرسی در ایران شد
آیتالله سید احمد علم الهدی با مقایسه پیشنهاد روحانی با پیشنها رفراندوم بنی صدر گفت: «این همهپرسی را یک بار بنیصدر مطرح کرد و باید از این تعابیر تکراری خودداری کرد.»
علم الهدی ادامه داد: «رئیس جمهور باید از حرفهایی که مردم از آنها خاطره سوء و مغرضانه دارند خودداری کند، همهپرسی تقنینی دست مجلس است و به رأی اکثریت نمایندگان نیاز دارد از این رو نمیتوان این مسئله را در برابر نهادهای قانونی نظام علم کرد.»
احمدینژاد تمام شد
در حاشیه نشست اصولگرایان با خبرنگاران حداد عادل در مورد احتمال حضور احمدینژاد در انتخابات مجلس دهم، اظهار بیاطلاعی کرد.
او در پاسخ به این پرسش در مورد احمدینژاد گفت: «اول باید دید آقای احمدینژاد اصولگراست یا خیر، آیا شما تا به حال شنیدهاید که آقای احمدینژاد بگوید من اصولگرا هستم.»
آیتالله علم الهدی نیز آقای احمدینژاد را متعلق به جریان اصولگرایی ندانست و گفت «یک نفری بود که تمام شد». علم الهدی در ادامه گفت: «آقای احمدینژاد یک جریان محسوب نمیشود؛ او در مقابل ولایت فقیه ایستاد و سقوط کرد.»
علم الهدی و برداشتش از وحدت
پنجمین نشست شورای همگرایی اصولگرایان در آستانه میلاد پیامبر اسلام و در «هفته وحدت» در جمهوری اسلامی ایران برگزار شد. «هفته وحدت» هفت روزی است که میان شیعیان و اهل سنت در مورد تولد پیامبر اسلام اختلاف وجود دارد، و با جشن گرفتن آن جمهوری اسلامی ایران قصد دارد بین شیعه و سنی آشتی ایجاد کند.
آیتالله سیداحمد علمالهدی عضو مجلس خبرگان رهبری در سخنرانی خود با اشاره به مظلومیت اهل بیت شیعه در مورد جریاناتی صحبت کرد که از زمان بنیامیه و بنیعباس به قدرت رسیدند تلاششان برای براندازی اهل بیت شیعه بوده است.
وی با تأکید به مبارزه با جریان نفاق در دنیای اسلام گفت که وحدت اصولگرایان باید «اصولگرایی و ولایتگرایی» باشد مسئله اصلی آنها ولایت است.
عضو مجلس خبرگان رهبری، مخالفان سیاسی خود و مخالفان سیاستهای اصولگرایان را با معاویه مقایسه کرد و گفت: «بنده صریح و شفاف میگویم که وضعیتی که در حال حاضر در عرصه سیاست داریم مانند وضعیت امام علی در جنگ صفین است که در واقع جنگ با غیرخودیها بود و یک سوی جبهه امام علی و سوی دیگر معاویه قرار داشت».
علمالهدی اصلاحطلبان و جریانهای سیاسی مخالف اصولگرایی را همگرا با استکبار جهانی معرفی کرد و گفت: «جریانات مقابل ما جریاناتی هستند که اگر امروز دستشان با استکبار یکی نباشد اما آرمانها و بینششان طوری تنظیم شده که اگر فردا به قدرت برسند با دشمن یکی خواهند شد.»
در پنجمین نشست همگرایی اصولگرایان به غیر از حدادعادل رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، محمدرضا باهنر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی و علم الهدی امام جمعه مشهد، دیگر سیاست مداران اصولگرا همچون حسین الله کرم، حمیدرضا تمدن استاندار سابق تهران، غفوری فرد عضو جامعه اسلامی مهندسین، بادامچیان عضو جمعیت موتلفه اسلامی، علی سعیدلو معاون اجرایی دولت احمدینژاد، عباس امیری فر مشاور امور روحانیت احمدینژاد، محمد مهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش مجلس، محمد نبی حبیبی دبیرکل جمعیت موتلفه اسلامی، ترقی عضو جمعیت موتلفه اسلامی، کریمی اصفهانی دبیرکل جامعه اصناف، فاطمه آلیا نماینده مجلس، شهاب الدین صدر و حجت الاسلام تقوی عضو شورای سیاستگذاری ائمه جمعه سراسر کشور نیز حضور داشتند.
نظرها
hasani
در کنفرانس «وحدت اسلامی» تهران سنیها و شیعیان باهم نماز نخواندند!! خبرگزاری «رسا» تصاویری از نماز جماعت شرکت کنندگان در بیست و هشتیم کنفرانس بین المللی «وحدت» منتشر کرده که این تصاویر، جنجال بر انگیز شد؛ مسالهای که باعث شد این خبرگزاری اصولگرا، تصاویر را ساعاتی پس از انتشار آن، حذف کند. در تصاویر منتشر شده، شرکت کنندگان شیعه و سنی در کنفرانس «وحدت» نماز جماعت خود را به طور جداگانه در یک مسجد برگزار میکنند. جمهوری اسلامی ایران به درخواست خمینی ، روزهای ولادت پیامبر اسلام را «هفته وحدت» نامید. از آن زمان، کنفرانسی در ایران با حضور شخصیتهای سیاسی و دینی شیعی و سنی برگزار میشود که کنفرانس «وحدت» نام گرفته است. سخنران افتتاحیه کنفرانس امسال، حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران بود. برخی از فعالان اصولگرا در فضای سایبری، انتشار تصاویر نماز حاشیه کنفرانس را «رسوایی» برای جهان اسلام و ایران توصیف کردهاند!! دبی-العربیه.نت فارسی