ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

«مردم امروز» با انتشار «من شارلی هستم» توقیف شد

ترورهای اخیر فرانسه، در ایران از مطبوعات قربانی گرفت. روزنامه «مردم امروز» به دلیل انتشار تیتر «من شارلی هستم» از زبان جرج کلونی، بازیگر سینما، توقیف شد.

روزنامه «مردم امروز» که در یکی از شماره‌های اخیر خود تصویری از جرج کلونی، بازیگر، فیلمساز و تهیه‌کننده آمریکایی را با تیتر «کلونی: من هم شارلی هستم» منتشر کرده بود، توقیف شد.

«مردم امروز» تنها ۱۹ شماره منتشر شده بود

روزنامه «مردم امروز» به مدیرمسئولی احمد ستاری و سردبیری محمد قوچانی پس از انتشار تنها ۱۹ شماره با دستور بازپرس شعبه ۲ دادسرای فرهنگ و رسانه روز شنبه ۲۷ دی توقیف شد.

خبرگزاری‌های ایران در دو خط خبر توقیف «مردم امروز» را بدون توضیح بیشتر منتشر کردند. تنها خبرگزاری تسنیم به‌نقل از محمد قوچانی کوتاه نوشته است: «این روزنامه به دلیل چاپ مطلبی در ارتباط با ماجرای شارلی ‌ابدو توقیف شد.»

دو روز پیش زهره طبیب‌زاده، نماینده تهران در مجلس در گفت‌وگویی که خبرگزاری فارس با او انجام داد از علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست با این روزنامه «برخورد قاطع کند» وگرنه استیضاح می‌شود.

طبیب‌زاده گفت: «انتظار ما از وزارت ارشاد این است که حساسیت‌های لازم را در حکومت دینی داشته باشد. پیامبر اسلام دارای بالاترین جایگاه در فرق اسلامی است، لذا جمهوری اسلامی ایران باید اولین جایی باشد که فریاد مخالفت با این هتک حرمت‌ها را سر دهد.»

او همچنین گفت: «اگر وزیر ارشاد [با «مردم امروز»] برخورد قاطعی نکند، اصلاً وزیر دولت اسلامی نیست و حتماً پرونده استیضاح او رو خواهد آمد.»

پیش از این مجتبی رحماندوست، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس وزارت ارشاد را به «برخورد دوگانه با رسانه‌ها» و مدارا با روزنامه «مردم امروز» متهم کرده بود.

روزنامه کیهان به مدیرمسئولی حسین شریعتمداری نیز در مطلبی که روز پنج‌شنبه  ۲۵ دی  منتشر کرد و تیتر اول آن بود، به روزنامه‌ «مردم امروز» حمله‌ کرد و کشته‌شدگان نشریه «شارلی ابدو» را «مهدورالدم» نامید.

کیهان نوشت: «مشخص نيست به چه علت روزنامه "مردم امروز" به سردبيری يک مجرم سابقه‌دار در فتنه ۸۸ در حمايت از توهين‌کنندگان به پيامبر اسلام تيتر زده است!»

کیهان از «سکوت هيأت نظارت بر مطبوعات و دستگاه قضائی» در برابر روزنامه «مردم امروز» انتقاد کرد و خواهان برخورد قاطع با این روزنامه شد.

روزنامه «مردم امروز» با هدف «حمایت از دولت» منتشر می‌شود. نخستین شماره این روزنامه شنبه (۶ دی/ ۲۷ دسامبر ۲۰۱۴) روی پیشخوان روزنامه‌فروشی‌ها قرار گرفت.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • farid

    اینها خودشان قبلا کارهای تروریستی زیادی در پاریس داشته اند. باید هم از تروریستها حمایت کنند.....

  • hasani

    روزنامه کیهان حسین شریعتمداری در ادامه حمایت تلویحی خود از حمله تروریستی به دفتر مجله "شارلی ابدو" در مطلب تازه‌ای که روز پنج‌شنبه منتشر کرده و تیتر اول آن است، به روزنامه‌هایی که این کشتار را محکوم کرده‌اند تاخت و کشته شدگان نشریه شارلی را مهدورالدم خواند!!

  • hasani

    «آلبرتو نیسمان»، دادستان آرژانتین، رئیس جمهوری کشورش، خانم «کریستیا فرناندز کرشنر» را به لاپوشانی نقش ایران در بمبگذاری ۲۰ سال پیش در کانون یهودیان این کشور – موسوم به آمیا - متهم کرده و خواهان بازجویی از او شده‌است. در انفجار تابستان ۱۳۷۱، ژوئیه ۱۹۹۴، در ساختمان «آمیا»، ۸۵ تن کشته و بیش از ۳۰۰ تن زخمی و ساختمان هفت‌طبقه ویران شد. به گزارش خبرگزاری‌های رویترز و آسوشیتدپرس، دادستان آرژانتین با تنظیم شکواییه نوشته‌است که رئیس جمهوری آرژانتین در موافقت‌نامه‌ای که دو سال پیش با دولت ایران برای «تحقیق مشترک» امضا کرد، خواسته بر نقش مقامات وقت ایران در باره آن انفجار سرپوش بگذارد. این ادعای آلبرتو نیسمان چهارشنبه ۲۴ دی رسانه‌ای شد. به گزارش خبرگزاری‌ها، دادستان آرژانتین مشکوک است که رئیس جمهوری این کشور با امضای توافق با ایران، خواسته‌است در برابر فروش خواروبار به ایران از دولت ایران نیز امتیاز هفت میلیارد دلاری در زمینه انرژی بگیرد و از نفت ایران برخوردار شود. دادستان آرژانتین در اتهامات خود به نام «هکتور تیمرمن»، وزیر خارجه این کشور نیز به عنوان کسی که قول داده بود به خانم کرشنر در لاپوشانی نقش ایران کمک کند، اشاره کرده‌است. گزارش‌های رسانه‌ای می‌گوید که دادستانی آرژانتین مدت‌ها تماس‌های خانم کرشنر و وزیر خارجه او را شنود کرده بود مقامات وقت اسرائیل، انفجار در «آمیا» و نیز انفجار دو سال پیش از آن در سفارت ایران در بوئنوس آیرس با ۲۹ کشته و ده‌ها زخمی را کار ایران دانسته و مدعی بودند، ایران عملی کردن انفجارها را به حزب‌الله محول کرده بود. در تحقیقات طولانی و حدوداً ۲۰ ساله، آرژانتین رسماً سه بار ایران را به دخالت در این انفجار متهم کرده