ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ظريف: تحريم جديد باعث شکست مذاکرات هسته‌ای می‌شود

ظريف هشدار داده که در صورت اعمال تحريم‌های تازه، مجلس ايران نيز اقدام تلافی‌جويانه انجام خواهد داد، با این تفاوت که حسن روحانی اختیار وتوی این مصوبه را نخواهد داشت.

محمدجواد ظريف، وزير خارجه ايران در حاشيه اجلاس داووس سوئيس گفته که اگر تحريم‌های تازه‌ای از سوی آمريکا عليه ايران برقرار شود، مذاکرات هسته‌ای «نابود خواهد شد.»

ظریف و کری در حاشیه اجلاس داووس درباره «تعداد سانتريفيوژها و روش‌های غنی‌سازی» مذاکره کرده‌اند

به گزارش آسوشيتدپرس، ظريف هشدار داده که در صورت اعمال تحريم‌های تازه، مجلس ايران نيز اقدام تلافی‌جويانه انجام خواهد داد.

شماری از نمايندگان کنگره آمريکا می‌گويند قصد دارند بر اساس مصوبه‌ای، تحريم‌های تازه‌ای عليه ايران برقرار کنند. اما باراک اوباما، رئيس‌جمهور ايالات متحده گفته که اين مصوبه را وتو خواهد کرد.

به گفته وزير خارجه ايران، اگر کنگره آمريکا قانونی را برای تحريم‌های تازه تصويب کند، مجلس ايران نيز پاسخ آن را خواهد داد.

ظريف گفت: «رئيس‌جمهور آمريکا دارای اختيار استفاده از حق وتو است اما مجلس ما تدابير متقابلی اتخاذ خواهد کرد با اين تفاوت که قانون اساسی ما به رئيس‌جمهور حق وتوی مصوبات مجلس را نداده است.»

با اين حال وزیر خارجه ایران ابراز امیدواری کرد که مذاکرات ايران و ۱+۵ به زودی منجر به توافق خواهد شد.

مذاکرات ايران و آمريکا در زوريخ

در حالی که ظريف در اجلاس داووس به سر می‌برد، تيم مذاکره‌کننده هسته‌ای ايران با سفر به زوريخ سوئيس دور تازه مذاکرات هسته‌ای را با آمريکا آغاز کرده‌اند.

در نخستين روز اين گفت‌وگوها که روز جمعه سوم بهمن برگزار شد، طرفين در خصوص اختلافات با هم مذاکره کردند.

قرار است در اين دور از مذاکرات که تا امروز ادامه دارد، همه موضوعات مورد اختلاف بررسی شود.

حجم غنی‌سازی اورانيوم، جدول زمانی لغو تحريم‌ها و مدت زمان توافق جامع، از مهم‌ترين اختلافات ايران و شش قدرت جهانی است.

نمايندگی اتحاديه اروپا در اين دور از گفت‌وگوها را هلگا اشميد، معاون فدريکا موگرينی مسئول جديد سياست خارجی اتحاديه اروپا به عهده دارد. وندی شرمن، معاون وزير خارجه آمريکا نيز در رأس هيأتی در اين مذاکرات حضور دارد.

همزمان، محمد جواد ظريف نيز در سوئيس با جان کری، همتای آمريکايی خود در خصوص موارد اختلافی مذاکره کرده است.

ظريف می‌گويد در اين مذاکره درباره «تعداد سانتريفيوژها و روش‌های غنی‌سازی» گفت‌گو شده است.

ايران و کشورهای گروه ۱+۵ شامل آمريکا، بريتانيا، فرانسه، روسيه، چين و آلمان پس از آن‌که در ٢۴ نوامبر ۲۰۱۴ / سوم آذر ۹۳ نتوانستند به توافق نهايی دست پيدا کنند، مذاکرات خود را تا اول ژوئيه ٢٠١۵ / ۹ تير ۱۳۹۴ تمديد کردند تا در چهار ماه نخست به توافق کلی يا سياسی دست يابند و در سه ماه بعدی، جزئيات توافق را نهايی کنند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • farid

    نه برادر٬ اصرار بر خواستن بمب موجب شکست مذاکرات میشود.