ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

انتقاد جنتی از حضور «فتنه‌گران» در دانشگاه‌ها

دبیر شورای نگهبان و امام جمعه تهران مشخص نکرده که این فتنه‌گران دقیقاً چه کسانی هستند اما گفته که «یک نفر در معاونت بالایی منصوب شده است.»

احمد جنتی، خطیب این هفته نماز جمعه تهران، باز هم با صحبت درباره فتنه، از اینکه «فتنه‌گران در دانشگاه‌ها پست گرفته‌اند» انتقاد کرد.

او مشخص نکرده که این فتنه‌گران دقیقاً چه کسانی هستند اما گفته که «یک نفر در معاونت بالایی منصوب شده است. وقتی حالاتش را نگاه می‌کردم، متوجه شدم که ادله زیادی برای رد صلاحیت این فرد در شورای نگهبان وجود داشته. در تحصن مجلس شورای اسلامی شرکت کرده و عامل بقا‌ و ادامه تحصن مجلس شورای اسلامی بوده و حتی سوءسابقه‌ای در رژیم شاه و سوابقی از این قبیل دارد.»

جنتی گفته که «این فرد اکنون در یکی از وزارتخانه‌های پولدار به سمت معاونت رسیده اما پرسش این است که چرا این فرد باید بر سر کار باشد.»

به گزارش خبرگزاری فارس، دبیر شورای نگهبان گفته که هویت فتنه‌گران برای مردم مشخص شده است. او اضافه کرده که «چگونه افرادی که فتنه کرده‌اند می‌توانند به اصلاح جامعه بپردازند در حالی‌که هویت فتنه‌گران برای مردم مشخص شده است و کنگره آمریکا به حمایت از آن‌ها پرداخت و میلیاردها برای آن‌ها خرج کردند و به طور خلاصه مایه روشنی چشم آمریکا هستند.»

جنتی در شرایطی این صحبت‌ها را مطرح کرده است که روز پنج‌شنبه نهم بهمن ماه، علی مطهری، نماینده تهران در مجلس ایران، گفته بود: «ما به غربی‌ها انتقاد می‌کنیم که شما درباره هولوکاست اجازه اظهارنظر و بررسی به کسی نمی‌دهید و فقط یک تحلیل باید مطرح شود. حالا همین کار را خود ما با حوادث سال ۸۸ می‌کنیم. همه باید یک حرف بزنیم. کسی حق ندارد حرف دیگری بزند و اتفاقی که در مجلس افتاد هم در همین راستا بود.»

این نماینده اصولگرا در روزهای گذشته با نطق ناتمامش در مجلس و اصرارش بر رفع حصر رهبران معترضان به نتیجه انتخابات سال ۸۸ به چهره‌ای جنجالی تبدیل شده است.

فتنه عنوانی است که حاکمیت ایران به حوادث پس از انتخابات جنجال‌برانگیز سال ۸۸ اطلاق می‌کند. میرحسین موسوی و همسرش زهرا رهنورد به همراه مهدی کروبی که به عنوان رهبران معترضان شناخته می‌شوند، نزدیک هزار و ۵۰۰ روز است در حصر خانگی به سر می‌برند.

جنتی با بیان اینکه نمی‌توانیم از افراد فاسد انتظار داشته باشیم برای مردم دلسوزی کنند، گفته است: «چند بار گفته شد که فتنه‌گران را سر کار نگذارید در حالی که این کار ادامه دارد، متوقف نشده است و مرتب به ما گزارشاتی می‌دهند که در برخی دانشگاه‌ها افرادی که در فتنه نقش داشته‌اند، بر سر کار آمده‌اند.»

جنتی در بخش دیگری از صحبت‌ها خود انقلاب را امانتی در دست مردم خوانده و گفته که «نباید بگذاریم این حکومت از بین برود و در خیابان‌های ما اتفاقات ناشایستی بیفتد و دوباره مسائل دوران قبل تکرار شود.»

او مشخص نکرده که منظورش از اتفاقات ناشایست چیست اما به نظر می‌رسد اشاره‌اش به آزادی‌های اجتماعی و آزادی انتخاب پوشش باشد.

اقتصاد از نوع مقاومتی

دبیر شورای نگهبان در صحبت‌های خود به بحث‌های اقتصادی نیز پرداخته است. او روزی را پیش‌بینی کرده که شاید بیاید و در آن روز، مردم ایران تنها دو وعده غذا بخورند اما گرسنگی را تحمل کنند: «قطعاً‌ تحمل گرسنگی سخت‌تر از دادن جوان عزیز نیست. البته من نمی‌گویم که باید گرسنگی کشید ولی ممکن است که در راه مقاومت به جایی برسیم که مجبور شویم سختی‌هایی را تحمل کنیم.»

جنتی مدعی شده که «ممکن است برخی در حرف مسائلی را بیان کنند ولی در باطن عقیده‌شان این است که فقط باید با آمریکا توافق کنیم و از این راه تحریم‌ها برداشته شده و بعد اقتصاد ما رونق می‌گیرد.»

به نظر می‌رسد که این بخش از صحبت‌های او به دولت حسن روحانی و تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای برمی‌گردد.

پیش از این، محمد جواد ظریف در بازگشت به ایران از مذاکرات ژنو که مذاکراتی جدی و سازنده توصیف شده بود، از سوی اصولگرایان و رسانه‌های وابسته به آنان، به دلیل پیاده‌روی با جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا، مورد پرسش قرار گرفته بود.

سانسور نامه رهبر و مرگ ملک عبدالله

احمد جنتی به نامه رهبر ایران به جوانان اروپایی و آمریکای شمالی هم اشاره کرده و گفته که این حرکت، اقدامی ارزنده و بی‌سابقه‌ بوده که «بعد از حادثه کثیف توهین به پیامبر و در شرایطی که اسلام‌هراسی گسترده‌ای شکل گرفت، انجام شد.»

او مدعی شده که برخی تلاش کرده‌اند این نامه را سانسور کنند اما با وجود این، نامه علی خامنه‌ای اثر خود را خواهد گذاشت.

جنتی در پایان صحبت‌های خود به مرگ پادشاه عربستان اشاره کرده و او را «قارون سعودی» خوانده است. او گفته که «ملک عبدالله دشمنی‌های بسیاری با شیعه کرد و تکفیری‌ها را به راه انداخته و از آن‌ها حمایت کرد.»

دبیر شورای نگهبان مدعی شده که «ملک عبدالله هم‌اکنون به سزای اعمالش خواهد رسید و در این میان باید مرگ او را به اسرائیلی‌ها و آمریکا و کسانی که در داخل از سر سفره او تغذیه می‌کردند تسلیت و به مؤمنان و مسلمین تبریک گفت.»

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.