ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

وزیر کشور: با حکم دادستانی، معتادان را به جای ۳ ماه، ۶ ماه نگه می‌داریم

عبدالرضا رحمانی فضلی گفته است که در تهران حدود ۱۵ هزار «معتاد متجاهر» وجود دارد. او از طرح تازه وزارت کشور برای برخورد با این افراد خبر داده است.

وزیر کشور گفته است که گردش مالی حمل و نقل و مصرف مواد مخدر در ایران به ۲۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد. این رقم دو سوم بودجه عمرانی کشور است.

رحمانی فضلی گفته بر اساس اولویت، با خرده‌فروشان (معتادان متجاهر خرده‌فروش) برخورد می‌کنیم

عبدالرضا رحمانی فضلی در صحبت‌های خود در همایش سراسری رؤسای پلیس مبارزه با مواد مخدر، گفته است که در تهران حدود ۱۵ هزار «معتاد متجاهر» وجود دارد. او از طرح تازه وزارت کشور برای برخورد با این افراد خبر داده و گفته است که در هماهنگی با دادستانی، قرار است از این به بعد، این افراد به جای سه ماه، شش ماه در بازداشت بمانند.

به گزارش خبرگزاری دولتی ایران (ایرنا)، رحمانی فضلی گفته است: «بر اساس اولویت، با خرده‌فروشان (معتادان متجاهر خرده‌فروش) برخورد می‌کنیم و‌ آنان را جمع‌آوری می‌کنیم و به جای نگهداری سه ماهه، شش ماه آن‌ها را نگه می‌داریم. بعد از آن در حوزه ترک اعتیاد و مهارت‌آموزی اقدام کنیم.»

در روزهای گذشته، قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر هم گفته بود که در ۱۰ ماهه اول امسال، ۴۶۸ تن موادمخدر در ایران کشف شده است.

علیرضا جزینی با ارائه آماری گفته بود که در همین مدت، بیش از ۳۰۰ هزار نفر در رابطه با مواد مخدر دستگیر شده‌اند که ۶۶ هزار نفر از آن‌ها مصرف‌کننده مواد بوده‌اند.

اعتیاد از جمله مسائلی‌‌ست که به عنوان آسیب‌ اجتماعی در ایران شناخته می‌شود و بر خلاف بسیاری از کشور‌ها فرد معتاد توسط نیروی انتظامی بازداشت می‌شود. در سال‌های گذشته تلاش‌هایی برای تغییر این نگاه و جایگزین کردن عنوان «بیمار» به جای «معتاد» شده است اما همچنان مرجع رسیدگی کننده به اعتیاد که در کنار خرید و فروش مواد مخدر می‌آید، نیروی انتظامی است.

برخورد با معتادان معمولاً برای آن‌ها سوء سابقه ایجاد می‌کند و در صورت تلاش آنان برای ترک اعتیاد، معمولاً پیدا کردن کار را برایشان دشوار می‌کند. وزیر کشور ایران اما خبر از اجرای طرحی با عنوان «صیانت» داده است که در آن برای هر کدام از به گفته او معتادان، اشتغال ایجاد می‌شود. او درباره جزئیات این طرح و شرایط و چگونگی اجرای آن، اطلاعات خاصی نداده است.

رحمانی فضلی با ارائه آماری پرسش‌برانگیز گفته است که «۹۸ و نیم درصد مردم ایران پاک و مسئولیت‌پذیر هستند.»

او اضافه کرده که «هر وقت تکلیف یا مسئولیتی روی دوش مردم گذاشتیم به خوبی آن را انجام داده‌اند، اما در اطلاع‌رسانی، آگاهی‌بخشی و دادن مسئولیت به مردم کوتاهی کرده‌ایم.»

وزیر کشور ایران گفته است که رسانه‌ها در ایران حوزه مبارزه با مواد مخدر صنعتی کم‌کاری کرده‌اند.

در طول سال‌های گذشته استفاده از مواد روانگردان و مخدر‌های صنعتی در ایران افزایش چشگیری یافته است و اعتیاد به این مواد در میان جوانان، جایگزین اعتیاد به مخدر‌های سنتی شده است.

رحمانی فضلی در همین رابطه گفته است که «مردم مواد مخدر صنعتی را نمی‌شناسند و بنده که مسئول این کار هستم با بسیاری از این مواد آشنایی ندارم و دلیل آن این است که دامنه این نوع مواد و تنوع آن زیاد است.»

او از رسانه‌ها به دلیل این‌که روی این موضوع خوب کار نمی‌کنند، گله کرده است.

گفته می‌شود که از سال ۱۳۸۸ به این‌سو، مصرف «شیشه» که از مواد مخدر صنعتی است، در ایران از ۳ درصد به ۲۶ درصد افزایش پیدا کرده است و میزان مصرف مواد مخدر صنعتی ۱۰ برابر شده است.

بر اساس آمارهایی که توسط مقامات حکومتی در ستاد مبارزه با مواد مخدر ایران ارائه شده است، یک میلیون و ۳۲۵ هزار نفر در ایران مصرف‌کننده مواد مخدر هستند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.