ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سه مأمور نیروی انتظامی در سیستان و بلوچستان کشته شدند

معاون امنيتی و انتظامی استاندار سيستان و بلوچستان گفته است که این مأموران در یک تله انفجاری گرفتار و کشته شده‌اند.

سه مأمور نیروی انتظامی در اطراف شهرستان سرباز در استان سیستان و بلوچستان کشته شدند.

علی‌اصغر میرشکاری، معاون امنيتی و انتظامی استاندار سيستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرگزاری صدا و سيما گفته است که صبح امروز، پنج‌شبه ۲۸ اسفند ماه، بر اثر انفجار تله انفجاری در نزديکی پلی در منطقه پيردان شهرستان سرباز، سه نفر از مأموران نیروی انتظامی کشته شده‌اند.

او گفته است: «تله انفجاری در مسیر تردد مأموران نیروی انتظامی قرار داشت و یک نفر از مأموران نیز زخمی شده است.»

علی‌اصغر میرشکاری بدون اشاره به جزئیات این رویداد، خواهان رسانه‌ای نشدن خبرهای مربوط به آن شد.

در همین حال گروهی به نام کمپين فعالين بلوچ افراد کشته شده را از مأموران مرصاد، شاخه عملياتی نيروهای انتظامی جمهوری اسلامی اعلام کرده و افزوده است  چند مهاجم مسلح همزمان به خودرو مرصاد حمله کرده و تعداد ديگری از مأموران انتظامی را زخمی کرده‌اند. نیروهای مرصاد پس از سال ۸۸ که امنيت استان سيستان و بلوچستان به سپاه پاسداران سپرده شده زير نظر سپاه فعاليت می‌کنند.

به‌گزارش این گروه، مأموران انتظامی مسيرهای ورودی و خروجی منطقه پيردان را مسدود کرده و برای ساعاتی ازعبور و مرور مردم جلوگيری می‌کرده‌اند.

این گزارش همچنین افزوده است که ساعاتی پس از اين حمله، يکی از گروه‌های مسلح مخالف دولت با انتشار بيانيه‌ای مسئوليت اين حمله را به‌عهده گرفت و از کشته شدن ۵ نفر از نيروهای مرصاد خبر داده است.

در سال‌های اخیر مناطق جنوب شرقی ایران در مرز  پاکستان، شاهد رویدادهای خشونت‌باری بوده و مسئولیت برخی از ترورها، انفجار‌ها و عملیات نظامی را گروه‌هایی چون جندالله و جیش‌العدل به عهده گرفته‌اند. این دو گروه خود را مدافع حقوق ملی و مذهبی قوم بلوچ و اهل سنت در استان سیستان و بلوچستان معرفی می‌کنند. جندالله پس از اعدام رهبرش عبدالمالک ریگی به دست جمهوری اسلامی، در ۳۰ خرداد ۱۳۸۹ جایش را به گروه جیش‌العدل داده است.

ميرشکاری همچنين اعلام کرد که شب گذشته (چهارشنبه، ۲۷  اسفند) عملیاتی در سیستان و بلوچستان انجام شده که طی آن یک نفر از کسانی که او آن‌ها را وابسته به «گروهک‌های تروریستی» نامید، کشته شده و چهار نفر دیگر هم دستگیر شده‌اند. او در این‌باره نیز توضیح بیشتری نداده است.

علی‌اصغر میرشکاری بهمن‌ماه سال جاری گفته بود که امسال در مقايسه با سال گذشته در سیستان و بلوچستان قتل‌های مسلحانه سه درصد و کشته شدن مأموران انتظامی ۴۵ درصد کاهش داشته است.

به‌گفته او شاخص‌های امنيتی در سيستان و بلوچستان در مقايسه با سال گذشته، در مجموع ۴۶ درصد افزايش يافته و در حال حاضر اين استان از نظر امنیتی در رده هفدهم در بين استان‌های کشور قرار دارد.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان ‌و بلوچستان بیکاری را یکی از علل اصلی بروز ناامنی در این استان دانسته و گفته بود که نرخ رشد بیکاری در سیستان ‌و بلوچستان ۴۰ درصد است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • َعابد

    اگر دولت به حق و برای اجرای عدالت در بین استانها و مردم کشور، سرمایه گذاری درستی در آن استان انجام دهد به شکلی که منافع مردم سیستان در امنیت اقتصادی و اجتماعی شکل گیرد، هرگز شاهد این اخبار ناگوار نخواهیم بود. هیچ محل آبادی درگیر شورش های کور نمی شود. متاسفم که خانواده سه سرباز دم عید داغدار شدند و نوروزشان تا ابد بر باد رفت و فقط برای اینکه حکومت به مسئولیتش گردن نمی گذارد. تنها کاری که بلد هستند اعدام و کاشت تخم کین است.