ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مقام افغان خواهان شفاف‌سازی حضور مهاجران افغانستانی در سوريه شد

حسين عالمی‌بلخی، وزير مهاجران و عودت‌دهندگان در کابينه وحدت ملی افغانستان خواهان شفاف‌سازی درباره حضور مهاجران افغانستانی در سوريه شد.

حسين عالمی‌بلخی، وزير مهاجران و عودت‌دهندگان در کابينه وحدت ملی افغانستان خواهان شفاف‌سازی درباره حضور مهاجران افغانستانی در سوريه شد.

حسين عالمی‌بلخی، وزير مهاجران و عودت‌دهندگان در کابينه وحدت ملی افغانستان

عالمی بلخی در گفت‌وگو با روزنامه شرق گفته که بايد مشخص شود مهاجران افغان ساکن ايران به‌صورت داوطلبانه به سوريه و عراق می‌روند يا با روش‌های ديگر.

او از رسانه‌های ايران خواسته تا اين موضوع را «شفاف» کنند.

ايران که از جمله حاميان بشار اسد، رئيس‌جمهور سوريه به‌شمار می‌رود، در سال‌های اخير شماری از مهاجران افغان را با عنوان «مدافعان حرم» به اين کشور اعزام کرده است.

با اين حال روشن نيست که اين مهاجران افغان به‌طور داوطلبانه عازم سوريه می‌شوند و يا اين‌که سپاه پاسداران ايران که در سوريه حضور دارد، اين مهاجران را به‌شکل اجباری عازم اين کشور می‌کند.

مهاجران افغان ساکن ايران با عنون «تيپ فاطميون» به سوريه اعزام می‌شوند.

تلويزيون دولتی ايران نيز سال گذشته فيلمی مستند درباره حضور مهاجران افغان در سوريه پخش کرد.

تاکنون ده‌ها تن از اين مهاجران افغان در سوريه کشته شده‌اند. جمهوری اسلامی ایران از اين کشته‌شدگان به نام «شهدای مدافع حرم» نام می‌برد.

چند روز پيش نيز وحيد مژده، عضو وزارت ‌خارجه افغانستان در دوران طالبان در گفت‌وگو با روزنامه شرق خبر داده بود که  گروهی از طالبان افغانستان در پی سفر به تهران با مقامات ايرانی گفت‌وگو و مذاکره کرده‌اند.

به‌گفته مژده، اعزام مهاجران افغان ساکن ايران به سوريه يکی از موضوعاتی بوده که در اين گفت‌وگوها مطرح شده است.

وحيد مژده می‌گويد طالبان نگران هستند که اين‌گونه اقدامات باعث «تحريک احساسات مذهبی» در افغانستان شود و «در نتيجه برای داعش فرصت مناسبی به‌منظور سربازگيری فراهم آورد.»

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.