ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مجوز ورود زنان ايرانی به ورزشگاه‌ها «امضا شده است»

شهيندخت مولاوردی، معاون رياست‌جمهوری ايران در امور زنان و خانواده می‌گويد که مجوز ورود زنان به ورزشگاه‌ها امضا شده اما مطلع نيست که برای اجرا ابلاغ شده يا نه.

شهيندخت مولاوردی، معاون رياست‌جمهوری ايران در امور زنان و خانواده می‌گويد که مجوز ورود زنان به ورزشگاه‌ها امضا شده اما مطلع نيست که برای اجرا ابلاغ شده يا نه.

مولاوردی به روزنامه شرق گقته که در جلسات وزارت کشور با حضور نمايندگان وزارت کشور، نيروی انتظامی و وزارت ورزش و جوانان سازوکارهای حضور زنان در ورزشگاه‌ها تدوين و صورت‌جلسه امضا شده است.

او وعده داده که زنان برای تماشای دور برگشت مسابقات ليگ جهانی واليبال که از ۲۹ خرداد در تهران برگزار می‌شود، «نبايد مشکلی داشته باشند.»

مولاوردی سال گذشته هم گفته بود که حضور زنان برای تماشای مسابقات واليبال مشکلی ندارد اما زنانی که خرداد ۱۳۹۳ برای تماشای مسابقه واليبال تيم ايران مقابل ايتاليا به ورزشگاه آزادی رفته بودند، بازداشت شدند.

از ميان بازداشت‌شدگان، غنچه قوامی، شهروند بريتانيايی – ايرانی‌تبار يکی از زنان خواهان ورود به ورزشگاه‌ برای تماشای بازی واليبال بود که به اتهام «تبليغ عليه نظام» يک سال حبس محکوم شد.

شهيندخت مولاوردی بازداشت زنان را «عجيب» ناميده و افزوده: «در مورد واليبال قبلاً که مشکلی نبوده است، قطعاً اگر ضمانت داده نشود، بايد اعلام شود که حضور پيدا نکنند تا دوباره آن اتفاقات تکرار نشود. »

زنان در ايران تنها می‌توانند در ورزشگاه‌هايی به‌عنوان تماشاگر حضور داشته باشند که مسابقات و ورزش‌های مربوط به زنان در آن‌ها برگزار شود.

اين در حالی است که طبق قوانين فدراسيون جهانی واليبال، ايران موظف است که اجازه حضور زنان در ورزشگاه را در مسابقات جهانی صادر کند.

ايران به همين دليل ممکن است برای نشان‌ دادن پايبندی‌اش به قوانين فدراسيون جهانی واليبال، شماری از زنان را از پيش انتخاب و روانه ورزشگاه کند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • Sam

    در این باره , بسیاری میگویند که ضرر چنین چیزی از سودش بیشتر است چون بیشتر  مردم ایران متاسفانه بر خلاف ادعایشان زیاد با فرهنگ نیستند و جنبه چنین چیزی را ندارند.من اما امیدوارم در صورت تصویب این طرح فضای عمومی ورزشگاهها کمی  بهتر شود. الان ورزشگاهها پاتوق ارازل هستند و خبری از تشویق تیمها نیست ; فقط فحش خواهرمادر است و حواله دادن اعضای خصوصی بدن به بازیکنان تیم حریف. هر سال هم بدتر میشود.من که سالهاست دیگر به ورزشگاه نرفته ام.مثالی میزنم از مقایسه فرهنگ ۲ کشور همسایه مصر و اسرائیل: جشن آب بازی در اسرائیل هر ساله انجام میشود .پارسال بیش از ۶۰۰۰ دختر وپسر با وضعیتی که در لینک زیر میبینید در جشن شرکت داشتند و مطلقا هیچ مشکلی  به وجود نیامد:                                          www.youtube.com/watch?v=__zXn2wcWf4   انقلاب مصر علیه حکومت مبارک در قاهره از میدان تحریر آغاز شد.آن هم توسط  مردم ظاهرا آزادیخواه که باید نماینده الیت جامعه باشند.آن طور که مستند شده  فقط در یک روز ۸۰ تجاوز جنسی در میدان تحریر در روز روشن و جلوی چشم همه مردم انجام شد و تازه این فقط مربوط به مواردی است که گزارش شده اند:  www.theguardian.com/world/2013/jul/05/egypt-women-rape-sexual-assault-tahrir-square فقط به عنوان سوال:جامعه ایران به کدام مورد نزدیکتر است؟

  • Neda

    و  صد سال طول میکشد تا توسط مدیرجهانی  ابلا غ شود!