احتمال گران شدن خودروهای داخلی در ایران
غلاممحمد زارعی، عضو کميسيون صنايع و معادن مجلس، میگوید با افزایش قیمت بنزین، خودروسازان داخلی تصميم جدی دارند قيمت خودرو را افزایش دهند.
غلاممحمد زارعی، عضو کميسيون صنايع و معادن مجلس، میگوید با افزایش قیمت بنزین، خودروسازان داخلی تصميم جدی دارند قيمت خودرو را افزایش دهند.
بهگزارش خبرگزاری کار ایران (ایلنا) زارعی گفت: «خودروسازان داخلی بر افزايش قيمت خودرو بعد از افزايش قيمت بنزين اصرار داشته و اکنون اين موضوع در حال بررسی است.»
بهگفته این نماینده مجلس «افزايش نرخ بنزين و کالا و خدمات مرتبط با خودرو» دلیل گران شدن خودروها اعلام شده و خودروسازان گفتهاند اگر قيمت خودرو افزايش پيدا نکند ضرر خواهند کرد. او افزود دولت و شورای رقابت با افزايش هرگونه قيمت خودرو مخالفاند «مگر اينکه استدلال خودروسازان بتواند آنها را قانع کند».
زارعی در ادامه گفت: «البته ممکن است استدلال خودروسازان، مجلس، دولت و شورای رقابت را قانع کند.»
قرار است بهزودی نشستی در اينباره با حضور نمايندگان خودروسازان، مجلس، دولت و شورای رقابت برگزار شود.
دولت برای جبران کسری بودجه ناشی از پرداخت یارانههای نقدی، افزایش دوباره قیمت حاملهای انرژی را در دستور کار قرار داد. بر این اساس روز سوم خردادماه هیأت دولت پیشنهاد وزارت نفت برای افزایش قیمت فرآوردههای سوختی مایع را تصویب کرد که بر اساس آن بنزین تکنرخی و ۱۰۰۰ تومان شد.
عباس کاظمی، معاون وزیر نفت ایران اعلام کرد سهمیه بنزین ۷۰۰ تومانی دیگر واریز نمیشود و بنزین معمولی با قیمت ۱۰۰۰ تومان تکنرخی میشود.
نظرها
mansour
همه چیز در ایران آخوندی برعکس است.وقتی قیمت بنزین گران میشود،قائدتأ مردم کمتر از وسیله نقلیه استفاده میکنند و در نتیجه قیمت خودرو هم باید پائین بیاید.ضمنأ افزایش قیمت خودرو و دیگر اقلام نشان از بیثباتی اقتصاد است و اگر مردم همت کنند و اعتراض نمایند،موجبات اصلاح سیاست های ضد مردمی رژیم فراهم شده و عد افزایش قیمت ها خواهیم بود. دولتمردان دیکتاتور ایران باید کمی هم در تولید نیاز های مردم ایران تلاش کنند و کمی از موشک سازی و جنگ افزار سازی فاصله بگیرند.حمایت از تولیدکنندگان و کسب رضایت مردم تداوم حاکمیت را موجب گشته و سدی در برابر تهاجمات سیاسی،اقتصادی و فرهنگی خواهد بود. البته در کشوری که دمکراسی حاکم باشد،اینگونه مشکلات وجود ندارد و اگر هم بوجود آید،احزاب مختلف و مردم در رفع مشکل به دولت مردمی خود کمک میکنند.متاسفانه در ایران این چنین نیست و دولت گوه کاری های خود را با تنبیه مردم پاک میکند.به عبارت دیگر ۴۵ هزار یارانه داده اند و دویست هزار جیب مردم را زده اند.این یعنی نظام مردمسالاری جعلی و دینی!