ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

جلوگیری ارتش ترکیه از ورود هزاران پناهجوی سوری

در چند روز گذشته نزديک به ۱۳ هزار تن از مردم تل ابيض از ترس حمله داعش به سمت ترکيه فرار کرده‌اند. دولت آنکارا تلاش می‌کند مانع ورود اين موج پناهندگان شود.

سربازان ارتش ترکيه با ماشن‌های آب‌پاش و تهدید به شکليک گلوله مانع ورود هزاران پناهنده سوری به خاک ترکيه شدند.

در پی درگیری یگان‌های مدافع خلق(ی پ گ) و نيروهای دولت اسلامی (داعش) در اطراف شهر تل ابيض در خاک سوريه، تعداد زيادی از ساکنان اين منطقه به سمت ترکيه فرار کردند.

در چند روز گذشته نزديک به ۱۳ هزار تن از مردم تل ابيض از ترس حمله داعش به سمت ترکيه فرار کرده‌اند. دولت آنکارا تلاش می‌کند مانع ورود اين موج پناهندگان شود.

بنابر گزارش خبرگزاری فرانسه، هزاران سوری که بيشتر آنها زن و کودک‌اند، در پشت سيم‌های خاردار و در دمای گرم تابستان اين منطقه منتظر اجازه ورود به خاک ترکيه هستند. اين در حالی است که تعدادی از نيروهای داعش به آنها نزديک شدند و از اين پناهندگان خواستند که به خانه و محل زندگی خود برگردند.

درگیری کردهای سوریه و داعش

تل ابيض بخشی از منطقه «آک چاکاله» بين سوريه و ترکيه است که مرکز فرماندهی داعش در استان رقه و مهم‌ترین شهر مرزی در اختیار داعش به حساب می‌آید. به نظر می‌رسد با سازماندهی مجدد نیروهای کرد، نبرد سنگینی میان آنها و نیروهای داعش در نزدیکی‌های مرز ترکیه از سرگرفته است. «تل ابیض» ژوئن یکسال پیش به دست داعش افتاده بود.

این شهر دروازه ورود نيروهايی جديد داعش است که از راه ترکيه به خاک سوريه وارد می‌شوند و به رقه می‌روند.

روزنامه «حريت» چاپ ترکيه به نقل از نعمان کورتولموش، معاون نخست‌وزير این کشور گفت که در آینده دولت ترکيه بمنظور پیشگیری از يک فاجعه انسانی پناهندگان را می‌پذيرد.

از آغاز جنگ داخلی سوريه در سال ۲۰۱۱ تا کنون از طرف ترکيه بيش يک ميليون و ۸۰۰ هزار پناهنده سوريه پديرفته شده‌اند. آوارگان سوری اغلب در محل اسکان پناهندگان زندگی می‌کنند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.