ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مولتی‌میلیونرهای آسیا از اروپا سبقت گرفتند

پژوهشی جدید تایید می‌کند که ثروتمندان دائما ثروتمندتر می‌شوند. آن روی سکه: ۷۹۵میلیون نفر غذای کافی نمی‌خورند. ۶۶میلیون کودک در کشورهای رو به توسعه با شکم خالی به مدرسه می‌روند.

ثروتمندان دائما ثروتمندتر می‌شوند. این یک پیش‌داوری یا اظهارنظر کلیشه‌ای نیست و پژوهشی جدید، این موضوع را تائید می‌کند. آن روی سکه: طبق آمارهای فائو ۷۹۵ میلیون نفر غذای کافی نمی‌خورند. ۶۶ میلیون کودک در کشورهای در حال توسعه با شکم خالی به مدرسه می‌روند.

تعداد میلیونرهای جهان در سال ۲۰۱۴ افزایش یافت و به رقم ۱۷ میلیون نفر رسید. این سال همچنین برای مولتی‌میلیونرهای اروپایی هم سال خوبی بود. با این وجود آسیایی‌ها و به ویژه چینی از آنها پیشی گرفته‌اند.

انباشت ثروت در جهان به شدت افزایش یافته است. ثروت مالی و خصوصی در سال ۲۰۱۴ تقریبا ۱۲ درصد افزایش یافته به رقم ۱۶۴ تریلیون دلار رسیده است. این آمارها نتیجه پژوهش «گروه مشاوره بوستون» (BCG) هستند که در نیویورک انتشار یافته است. بر اساس این پژوهش میزان تمرکز ثروت در میان مولتی‌میلیونرها دوباره تشدید شده است.

توزیع منطقه‌ای ثروت به لطف رونق تجارت در چین دچار دگرگونی شده و منطقه آسیا-پاسیفیک (بدون ژاپن) از اروپا پیشی گرفته و امکان پشت سر گذاشتن آمریکا را هم دارد.

۱۷ میلیون میلیونر

بنا بر پژوهش گروه مشاوره بوستون، تعداد میلیونرهای جهان در سال گذشته از ۱۵ میلیون به ۱۷ میلیون نفر رسیده که مجموعه دارایی‌های آنها به نسبت کل دارایی‌های خصوصی جهان از ۴۰ به ۴۱ درصد افزایش یافته است. طبق تخمین «بی‌سی‌جی» این میزان می‌تواند در سال ۲۰۱۹ به ۴۶ درصد برسد. این پژوهش‌گران برای کسانی که در راس هرم ثروتمندان قرار دارند یعنی افرادی که ثروت‌شان بیش از ۱۰۰ میلیون دلار است پیشرفت اقتصادی و افزایش ثروت پرشتابی را پیش‌بینی می‌کنند. ۶ درصد کل دارایی‌های جهان به این گروه تعلق دارد.

میلیونرها و مولتی‌میلیونرها از رونق بازار بورس و بهبود وضعیت رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۱۴ بهره‌مند شدند.

ثروت اما در سطح منطقه‌ای به طور فزاینده‌ای دستخوش جابه‌جایی شده است. آمریکای شمالی با ۵۱ بیلیون دلار دارایی خصوصی همچنان پیشتاز است. با این وجود آسیا (بدون ژاپن) که میزان ثروت خصوصی آن در سال ۲۰۱۴ افزایشی ۲۹ درصدی داشته، با ۴۷ بیلیون دلار به آمریکا نزدیک شده و از اروپا (با ثروتی حدود ۴۳ بیلیون دلار) پیشی گرفته است.

طبق محاسبات «بی‌سی‌جی» به احتمال زیاد این منطقه در سال ۲۰۱۶ از آمریکا جلو خواهد زد و تا سال ۲۰۱۹ به ثروتی بالغ بر ۷۵ بیلیون دلار دست خواهد یافت. این پژوهش‌گران کل دارایی‌های خصوصی جهان را در سال یاد شده ۲۲۲ بیلیون دلار تخمین می‌زنند.

مقامی برای سوئیسی‌ها

اغلب میلیونرهای جهان به ترتیب در آمریکا و چین هستند اما بیشترین تراکم آنها در سوئیس است که ۱۳۵ نفر از هر ۱۰۰۰ نفر آنها ثروتی بیش از یک میلیون دلار دارد. بعد از سوئیس بیشترین میلیونرها به نسبت جمعیت ساکن کشورهای بحرین، قطر، سنگاپور، کویت و هنگ‌کنگ هستند.

تعداد میلیونرهای آلمانی در سال گذشته ۳،۶ درصد افزایش داشته و به ۳۵۰ هزار نفر رسیده است. آلمان از این نظر در مقام هفتم جهان قرار دارد. بیشتر از تعداد افراد، ثروت مولتی‌میلیونرهای آلمان رشدی ۶،۹ درصدی داشته است. ۶۷۹ خانوار آلمانی دارای ثروتی بیش از ۱۰۰ میلیون دلار هستند. بدین ترتیب آلمان از نطر حجم ثروت، در جایگاهی بعد از آمریکا، چین، بریتانیا و هند قرار می‌گیرد.

خاورمیانه و شمال آفریقا

ثروت خصوصی در این منطقه با افزایشی ۹ درصدی در سال ۲۰۱۴ به ۶ بیلیون دلار رسیده است. طبق تخمین پژوهش‌گران میزان ثروت این منطقه در سال ۲۰۱۹ را ۹ بیلیون دلار تخمین می‌زنند که عربستان (۲ بیلیون دلار) و اسرائیل، ایران، امارات متحده عربی (هر کدام با ۱ بیلیون دلار) در جایگاه‌های اول قرار خواهند گرفت.

آن روی سکه

طبق آمارهای فائو ۷۹۵ میلیون نفر غذا کافی برای خوردن ندارند. ۵۱۱ میلیون نفر این افراد در آسیا - اقیانوسیه و ۲۳۵ میلیون نفر آنها در آفریقا زندگی می‌کنند. آفریقا دارای بالاترین نسبت میزان گرسنگان به جمعیت است که شامل ۲۰ درصد می‌شود.

طبق آمار «برنامه جهانی غذا» روزانه ۶۶ میلیون کودک در کشورهای در حال توسعه با شکم گرسنه به مدرسه می‌روند. این در حالی است که با صرف تنها ۲۰ سنت برای هر نفر می‌توان این مشکل را برطرف کرد. به گزارش یونیسف سال ۲۰۱۲ نزدیک به ۷ میلیون کودک زیر ۵ سال به دلایل سوتغذیه و کمبود امکانات بهداشتی جان سپردند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.