ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

عفو بین‌الملل: تمام ایالت‌های آمریکا حقوق بشر را نقض می‌کنند

سازمان عفو بین‌الملل در گزارشی می‌گوید که قوانین مربوط به استفاده پلیس از خشونت مرگبار در هیچ یک از ۵۰ ایالت‌ آمریکا با استانداردهای بین‌المللی حقوق بشر مطابقت ندارد.

سازمان عفو بین‌الملل در گزارشی می‌گوید که قوانین مربوط به استفاده پلیس از خشونت مرگبار در هیچ یک از ۵۰ ایالت‌ آمریکا با استانداردهای بین‌المللی حقوق بشر مطابقت ندارد.

بر اساس این گزارش در برخی از ایالت‌ها هیچ قانونی مبنی بر این‌که چه زمانی پلیس می‌تواند از سلاح گرم استفاده کند وجود ندارد.

پژوهشگران عفو بین‌الملل در این گزارش خود با عنوان «نیروی مرگبار: استفاده پلیس از نیروی مهلک در ایالات متحده» از مقررات دولتی، گزارش‌های پلیس، قضاوت‌های دادگاه و اطلاعات آماری در تحقیقات خود استفاده کرده‌اند.

بنا به استانداردهای حقوق بشریِ مطرح‌شده توسط عفو بین‌الملل، پلیس از سلاح‌های بالقوه مرگبار و یا نیروی فیزیکی مهلک زمانی می‌تواند استفاده کند که آخرین راه و تنها وسیله برای دفاع از خود و یا افرادی که در معرض خطر مرگ یا آسیب جدی بدنی قرار دارند، باقی‌ مانده باشد.

نتایج تحقیقات عفو بین‌الملل نشان می‌دهد که مقررات در برخی از ایالت‌ها نه تنها با استانداردهای بین‌المللی حقوق بشر در تناقض‌اند بلکه حتی استانداردهای قانون اساسی آمریکا را نیز نقض می‌کنند. از جمله به‌عنوان مثال در ایالت‌های نیویورک، کالیفرنیا، داکوتای جنوبی و میسوری.

۹ ایالت دیگر و همچنین منطقه کلمبیا (واشنگتن دی‌دسی) هیچ‌گونه قانون و مقرراتی در مورد این‌که چه زمانی پلیس می‌تواند از خشونت مرگبار استفاده کند، ندارند.

افزون بر این، در هیچ ایالتی نهادهای دولتی‌ای وجود ندارند که «موارد خشونت مرگبار پلیس را بلافاصله، مستقل و جامع مورد بررسی قرار دهند.»

در ایالات متحده آمار جامع ملی درباره شمار قربانیان خشونت پلیس وجود ندارد. اما اطلاعات محدودی که در دسترس است نشان می‌دهند که اغلب قربانیان خشونت پلیس سیاه‌پوست‌ها هستند.

مرگ سیاه‌پوستان به دست پلیس در ماه‌های اخیر بحث‌های شدیدی را درباره نژادپرستی در آمریکا دامن زده است. در «بررسی‌های دوره‌ای» شورای حقوق بشر سازمان ملل نیز ایالات متحده در این‌باره مورد بازخواست قرار گرفت.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.