ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

دادگاه نرگس محمدی برگزار نشد

دادگاه نرگس محمدی، وکیل و فعال مدنی زندانی، امروز، دوشنبه ۱۵ تیرماه برخلاف قرار قبلی برگزار نشد.

دادگاه نرگس محمدی، وکیل و فعال مدنی زندانی، امروز، دوشنبه ۱۵ تیرماه برخلاف قرار قبلی برگزار نشد.

دادگاه نرگس محمدی امروز برخلاف قرار قبلی برگزار نشد.

به گزارش خبرگزاری مجموعه فعالان حقوق بشر در ايران (هرانا)، با اينکه ۱۵ تيرماه موعد دادگاه نرگس محمدی مشخص شده بود، صبح امروز و پس از مراجعه خانواده و وکيل، اعلام شد که او از زندان اوين به دادگاه اعزام نشده است. اين نشان می‌ دهد برگزاری دادگاه نرگس محمدی منتفی شده است. درباره دلايل تعويق زمان محاکمه و تاريخ بعدی دادرسی هنوز چيزی اعلام نشده است.

به گفته تقی رحمانی، همسر نرگس محمدی، قرار است او به دليل فعاليت‌های حقوق بشری به اتهام اجتماع و تبانی عليه امنيت ملی و تشويش افکار عمومی مجدداَ محاکمه شود.

نرگس محمدی فعال حقوق بشر، روزنامه‌‌نگار، زندانی سياسی، سخنگو و نايب رئيس کانون مدافعان حقوق بشر، عضو کارزار لغو گام به گام اعدام و کانون شهروندی، رئيس هيئت اجرايی شورای صلح ايران، آخرين بار در ۱۵ ارديبهشت‌ماه سال جاری پس از بار‌ها تهديد و احضار، با مراجعه نيروهای امنيتی به منزل شخصی‌اش بازداشت و برای سپری کردن محکوميت شش ساله راهی زندان اوين شد.

بیشتر بخوانید:

نرگس محمدی پیش از این در تاریخ ۲۰ خردادماه ۱۳۸۹، یک سال پس از انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری ایران، بازداشت شد و در مهرماه ۱۳۹۰ به سه اتهام «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی، عضویت در کانون مدافعان حقوق بشر و تبلیغ علیه نظام» به ۱۱ سال حبس تعزیری محکوم شد که این رأی در شعبه ۵۴ دادگاه تجدیدنظر به شش سال حبس کاهش یافت.

او سوم اردبیهشت‌‌ماه ۱۳۹۱برای اجرای حکمش به زندان اوین فراخوانده شد اما به جای آن‌که برای اجرای حکم‌اش به بند عمومی زندان منتقل شود، به سلول انفرادی بند ۲۰۹ اوین برده شد و پس از آن در تاریخ ۲۲ خردادماه به دلایل نامشخصی به زندان زنجان منتقل شد. او در این زندان در کنار زندانیان جرم مواد مخدر و قتل نگهداری می‌شد.

این فعال حقوق بشر در دوران بازجویی‌های سال ۸۹ دچار بیماری اعصاب و فلج عضلانی شده بود که در زندان زنجان این بیماری تشدید شد و در نهایت در تیرماه از زندان به بیمارستان ولیعصر زنجان منتقل شد و پس از آن، بر اساس تشخیص پزشکان حکم تحمل عدم کیفر گرفت.

نرگس محمدی، از تاریخ ١٠ مرداد ١٣٩١ با سپردن ۶٠٠ میلیون وثیقه از مرخصی درمانی بهره‌مند و به شکل موقت آزاد شد، اما همچنان با حضار‌ها و تهدید‌ها قربانی آزار‌های مقامات قضایی و امنیتی بود.

تاکنون افراد و سازمان‌های بسیاری نسبت به بازداشت نرگس محمدی واکنش نشان داده‌اند. افرادی چون  گوهر عشقی، مادر ستار بهشتی، محمد نوری‌زاد، روزنامه‌نگار و زندانی سیاسی سابق و محمد ملکی، چهره برجسته دانشگاهی ایران، ساعاتی پس از بازداشت او در برابر زندان اوین تحصن کردند.

شیرین عبادی نیز در نامه‌ای سرگشاده از گزارشگران ویژه سازمان از جمله احمد شهید گزارشگر ویژه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد برای بررسی وضعیت حقوق بشر در ایران خواست هر چه در توان دارند برای آزادی نرگس محمدی به‌کار گیرند.

همچنین در خرداد سال جاری انجمن قلم دانمارک در نامه‌ای به حمید بیات، سفیر ایران در دانمارک، نسبت به سلامتی و امنیت حقوقی نرگس محمدی، عضو افتخاری خود، ابراز نگرانی کرد و خواهان آزادی او شد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.