ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

از آغاز سال ۲۰۱۵ در عربستان ۱۱۰ نفر اعدام شده‌اند

بامداد روز دوشنبه ۳ اوت / ۱۲ مردادماه یک نفر در عربستان به جرم قتل، با شمشیر گردن زده شد. با این اعدام از آغاز سال جاری میلادی تعداد اعدام‌ها در این کشور به ۱۱۰ مورد رسید.

بامداد روز دوشنبه ۳ اوت / ۱۲ مردادماه یک نفر در عربستان به جرم قتل، با شمشیر گردن زده شد. با این اعدام از آغاز سال جاری میلادی تعداد اعدام‌ها در این کشور به ۱۱۰ مورد رسید.

به‌گزارش خبرگزاری فرانسه، وزارت کشور عربستان سعودی با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که فرد اعدام‌شده مقرب ثنیان نام داشت که به دلیل اختلاف، با شلیک گلوله فردی به نام طلال الحمود را کشته بود.

اعدام‌ها در عربستان در حالی به رقم ۱۱۰ مورد رسیده که به‌گزارش سازمان عفو بین‌الملل در کل سال ۲۰۱۴ در این کشور ۹۰ نفر اعدام شده بود.

قتل، تجاوز، سرقت مسلحانه، قاچاق مواد مخدر و ارتداد در عربستان سعودی بر اساس قوانین سختگیرانه شریعت اسلام مجازات مرگ دارند. وزارت كشور عربستان گردن زدن را عاملی بازدارنده در ارتکاب جرم در این کشور می‌داند.

کریستف هاینز، گزارشگر ویژه سازمان ملل درباره اعدام‌های فراقانونی، شتاب‌زده یا خودسرانه، در ماه مه گفت که در این کشور پادشاهی «استانداردهای محاکمه عادلانه» محکومان بر اساس قوانین بین‌المللی رعایت نمی‌شود و محاکمه بسیاری از آن‌ها «پنهانی» صورت می‌گیرد.

سازمان عفو بین‌الملل در گزارش سالانه خود که فروردین‌ماه امسال منتشر شد نوشت در سال ۲۰۱۴ از لحاظ تعداد اعدام‌ها در جهان، عربستان پس از ایران قرار دارد. عفو بین‌الملل گفت تعداد اعدام‌های رسمی در ایران ۲۸۹ مورد بوده اما دست‌کم ۴۵۴ نفر دیگر نیز در ایران اعدام شده‌اند که مقامات جمهوری اسلامی آن‌ها را اعلام نکرده‌اند.

در این فهرست نام چین که معمولاً بالاترین تعداد اعدام‌ها در جهان را دارد، به دلیل در دست نبودن تعداد اعدام‌ها اعلام نشده بود اما پس از عربستان سعودی، عراق با دست‌کم ‌۶۱ اعدام و آمریکا با ۳۵ اعدام در ردیف‌های بعدی قرار داشتند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.