ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

دولت سوئیس تحریم‌ها علیه ایران را لغو می‌کند

دولت سوئیس در بیانیه‌ای خبر داده که امروز پنج‌شنبه ۲۲ مرداد تحریم‌ها علیه ایران را به طور کامل لغو خواهد کرد.

دولت سوئیس در بیانیه‌ای خبر داده که امروز پنج‌شنبه ۲۲ مرداد تحریم‌ها علیه ایران را به طور کامل لغو خواهد کرد.

به گزارش رویترز، شورای فدرال سوئیس (دولت سوئیس) در این بیانیه ابراز امیدواری کرده که این اقدام باعث گسترش روابط دوجانبه سیاسی و اقتصادی با ایران شود.

دولت سوئیس گفته در حمایت از توافق هسته‌ای این تحریم‌ها را لغو می‌کند اما در همین حال تأکید کرده که اگر ایران مفاد این توافق را رعایت نکند، تحریم‌ها را دوباره اعمال خواهد کرد.

بر پایه قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل که در ۲۹ تیر امسال و یک هفته پس از توافق هسته‌ای ایران و شش قدرت جهانی تصویب شد، شش قطعنامه‌ تحریمی شورای امنیت که از سال ۲۰۰۶ علیه ایران تصویب شده بود، به تدریج لغو خواهد شد.

بر پایه این گزارش، لغو تحریم‌های سوئیس شامل فعالیت‌های تجاری، تجارت فلزات گرانبها، فرآورده‌های پتروشیمی و نفت ایران و عملیات انتقال نفت می‌شود.

سوئیس در سال ۲۰۰۷ تحریم‌هایی را علیه ایران برقرار کرد که بخشی از این تحریم‌ها را بعد از توافق موقت ژنو در سال ۱۳۹۲ به حال تعلیق درآورده بود.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • hasani

    مردم‌سالاری یکی دیگر از رسانه‌های وابسته به باند رفسنجانی روحانی 17مرداد 95 نیز به صراحت به بن‌بست اقتصادی اعتراف می‌کند و با عنوان ”ملزومات اقتصادی در دوران پسا تحریم“ می‌نویسد: ”حال آیا با سرازیر شدن میلیاردها دلار بلوکه شده به اقتصاد ایران مشکلات ما حل خواهد شد؟ به‌طور مسلم جواب منفی است زیرا معضلات اقتصادی ما بسیار ریشه‌دار و عمیق است به‌گونه‌یی که حتی اگر تمام دارایی‌های دنیا را نیز روانه بازار ناکار آمد کشورمان کنیم با این ساختار معیوب اقتصادی مشکلات ما حل نخواهد شد“. نویسنده مقاله مردم‌سالاری به شمه‌ای از معضلات اقتصاد فاسد به این شرح اشاره می‌کند: ”ناکارآمدی نیروی انسانی، فساد سیاه (سیستمی)، بازار غیررقابتی، اقتصاد دولتی، برخورد سیاسی با سرمایه‌گذاری، دلال بازی، رخوت در بازار سرمایه و قوانین معیوب مجموعه عللی هستند که باعث شده بدن فربه و پر رخوت اقتصاد ایران نتواند خود را از جا بلند کند و سرپای خودش بایستد“. روزنامه حمایت وابسته باند خامنه‌ای نیز در مورد اقتصاد پسا تحریم می‌نویسد: ”روند کنونی اقتصاد بر اساس پیش‌بینی‌ها - حتی در صورتی‌که مبالغ بلوکه شده درآمدهای نفتی مسترد شود- به سمت نقطه بحران پیش خواهد رفت. مقصر هیچ‌کدام از این دغدغه‌ها و مشکلات، تحریمها نیستند بلکه مقصر، مسأله سوء مدیریتها است. ما پیش از تحریمها نیز عمدتاً واردکننده کالا و خام فروش بودیم و هیچ پاشنه آشیلی، شکننده‌تر از اقتصاد در کشور ما وجود ندارد. تولیدات در کشور ما صرفه اقتصادی ندارد و سود حداکثری در بخش‌های غیرمولد مانند دلالی است.