خامنهای: مذاکره با آمریکا باز کردن راه نفوذ است
رهبر جمهوری اسلامی میگوید مذاکره با آمریکا ممنوع و مضر و به قصد باز کردن راه برای تحمیل است. فرمانده سپاه نیز همزمان گفت باید مراقب نفوذ فکری، فرهنگی و سیاسی دشمن بود.
رهبر جمهوری اسلامی میگوید مذاکره با آمریکا ممنوع و مضر و به قصد باز کردن راه برای تحمیل است. فرمانده سپاه نیز همزمان گفت باید مراقب نفوذ فکری، فرهنگی و سیاسی دشمن بود.
علی خامنهای چهارشنبه ۱۵ مهر در جمع فرماندهان و کارکنان نیروی دریایی سپاه، مذاکره با آمریکا را ممنوع و مضر خواند. او در توضیح مخالفت خود گفت: «مذاکره آمریکا با جمهوری اسلامی یعنی نفوذ؛ میخواهند راه را باز کنند برای تحمیل.»
خامنهای عنوان کرد که عدهای درقضیه مذاکره سهلانگاری و سهلاندیشی میکنند و عمق مسائل را نمیفهمند: «در همین مذاکرات هستهای هرجا فرصت کردند، یک نفوذی کردند. الحمدلله طرف ایرانی حواسش جمع بوده اما یک جاهایی فرصتهایی پیدا کردند و یک حرکت مضر برای منافع ملی انجام دادند.»
روشن نیست اشاره خامنهای به نفوذ دشمن و حرکات مضر چیست اما به نظر میرسد منظور او، مواجهه ظریف و اوباما در سازمان ملل و دست دادن این دو با یکدیگر باشد. این اقدام در مجلس ایران و در محافل تندرو با واکنشی شدید روبرو شد. خامنهای مکالمه تلفنی روحانی و اوباما در دو سال پیش را نیز نادرست خوانده بود.
او بار دیگر با تاکید بر واژه دشمن، یادآوری کرد که مذاکره با آمریکا به خاطر ضررهای بیشماری که دارد و منفعتی که اصلاً ندارد، ممنوع است: «این فرق دارد با مذاکره با دولتی که نه چنان امکانات و نه چنان انگیزهای دارد.»
او اضافه کرد اقلیت بعضاً بیخیال و یا بعضاً سهلاندیشی در کشور هستند که این واقعیات را نمیفمهند اما فعالند، مینویسند، میگویند، تکرار میکنند و دشمن هم به اینها کمک میکند.
رهبر ایران پس از توافق هستهای به مناسبتهای مختلف بر ادامه خصومت با «دشمن» تاکید کرده و فرماندهان سپاه نیز با تکرار این خصومت، قدرت نظامی جمهوری اسلامی را به رخ کشیدهاند.
خامنهای قبلا نیز در دیدار با فرماندهان سپاه در ۲۴ شهریور گفته بود: «من مدام درباره نفوذ دشمن هشدار میدهم. دشمن برای نفوذ از استاد دانشگاه، فعال دانشجویی، نخبه علمی استفاده میکند تا در همه جا رخنه کند. شما باید به خوبی نقاط ضعف اطلاعاتی و عملی دشمن- که مظهر کاملش آمریکاست- را بشناسید.»
خامنهای در این دیدار، رصد تحرکات داخلی و خارجی دشمن را از وظایف اصلی سپاه خوانده بود. قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس در واکنش به این سخنان گفت یکی از دلایل ورود، حضور و ظهور گسترده اروپاییها در کشور ما که با هماهنگی آمریکاییها صورت میگیرد ایجاد دو قطبی در درون جامعه، بالابردن مطالبات در افکار عمومی و زدودن بحث درگیری طولانی آمریکا و غرب با ایران است.
جعفری: باید مراقب نفوذ دشمن باشیم
فرمانده سپاه پاسداران نیز روز چهارشنبه، به موازات این سخنان، در کنگره «سرداران و ۲۴۰۰شهید استان چهارمحال و بختیاری» گفت باید مراقب نفوذ فکری، فرهنگی و سیاسی دشمن باشیم.
محمدعلی جعفری عنوان کرد حیات ما در انقلاب اسلامی است و این که عدهای بگویند دنبال اهداف انقلاب نباشیم و کاری به غزه و فلسطین و زورگوییهای غربیها در منطقه نداشته باشیم از حرفهای «پوششدار» است. جعغری افزود انقلاب اسلامی قابل تبدیل به جمهوری اسلامی نیست.
فرماندهان سپاه بارها تاکید کردهاند که فلسفه وجود کلمه « انقلاب اسلامی» درپایان نام سپاه پاسداران، محدود نبودن حیطه کار این نهاد به داخل مرزهای ایران است.
بیشتر بخوانید: فرمانده سپاه: برای واکنش خشن به فاجعه منا منتظر دستوریم
جعفری در دهم شهریور و در زمان اعلام رزمایش اقتدار ثارالله در تهران، گفته بود که نگرانی اصلی سپاه نه از تهدیدهای نظامی بلکه از تمام شدن دشمنی با آمریکاست.
حسین سلامی، جانشین فرمانده سپاه نیز ۲۴ شهریور، در مجمع سراسری فرماندهان سپاه یادآوری کرده بود که سپاه شناخت بخش ناپیدای راهبردهای دشمن را بر عهده دارد. سلامی گفته بود: «دشمنان را باید در لباس جدید شناخت و فریب خندههای شیک آنها را نخورد.»
فرمانده سپاه در آخرین موضعگیری، با تهدید مقامات عربستان سعودی و توصیف آنها به «حکام جاهل و ظالم»، از آمادگی برای واکنش سریع و خشن به حادثه منا خبر داده و گفته بود سپاه برای این اقدام منتظر دستور است.
نظرها
جمهوریخواه
آقای خامنهٔ ایی ، بیش از ۱۵ سازمان امنیتی را در زیر کنترل خود دارد و گویا یکی از سرگرمیهای شبانه که با مسئولیت او هم همخوانی دارد ، شنیدن شنودهای امنیتی از افراد در جلسات خصوصی یا رسمی است ! ایشان با اطلاعات ضدّ و نقیض ، درست و نادرست، حقیقی یا دروغین و... هر روز سر و کار دارد و با ظرفیتهای محدود فکری- مذهبی- سیاسی خاص خود ، تصمیمگیری میکند. پسً از سالها در بطن مسائل سیاسی بودن باید اینرا بداند که مراکز تصمیمگیری جهان ، در تهران، قم و مشهد نیست و گهگاهی باید جام زهر را جرعه ایی نوشید تا به بقا رژیم و زندگانی خود ادامه دهند. مردم ایران امروز، حاضر نیستند که در جنگی تحمیلی , از طرف سران جمهوری اسلامی با شیخهای عرب، شرکت کنند، هرچقدر رهبریت یا آخوندها حاکم بر ایران، خشونت نظامی را ملی یا اسلامی یا ناموسی جلوه دهند.
بهنام
باز هم توهم و هذیان گوئی ذهن آشفته یک دیکتاتور ملعون برای بقای حکومت پوشالی چند روزه خود .
شهروند درجه سه
بله ، باید راه ارتباط و سرمایه گذاری امریکا را بست. وضع مردم خوب میشود و دم در می آورند و علیه نظام فتنه می کنند. راه نفوذ روزافزون حکومت روسیه را باید اسفالته چهار بانده و بلکه بیشتر کرد. راه واردکردن کالاها چینی و راه نفوذ گسترده دولت چین باید را باز نگهداشت و تا میشود این راه را گشادتر کرد. اگر یک زمانی پوتین مردم مسلمان چچن را کشت و سرکوب کردند بجهنم، اگر حکومت چین مسلمانان سین کیانک را قتل عام کرد، مصلحت نظام ایجاب میکند از هردو حکومت تشکر کنیم و به آنها امتیاز بدهیم. اگر نزدیک نیمی از کشور را حکومت روسیه بلعید، اگر بجای 50٪ دریای خزر به ما 12 و نیم درصد داد ، برای حفظ نظام برای مصلحت نظام باید از حکومت آنها تشکر کنیم و تا میشود به آنها امتیاز بدهیم، از کیسه ملت مسلمان ایران امتیاز بدهیم. امریکا دشمن است و روسیه دوست. شعار مرگ بر امریکا بدهید و به اوباما اعتماد نکنید. دست اوباما چدنی است و دست پوتین چون برگ گل لطیف است. باید از حکومت بعثی سوریه که خواهان جدایی سه جزیره از ایران و دادن آنها به امارات عربی است پشتیبانی کرد. حکومت بعثی سوریه دوست نظام است، اسرائیل دشمن است. باید با سیاست های پوتین هماهنگ بود و برای گسترش نفوذ دولت پوتین در منطقه هزینه و همکاری کرد. اسلام در خطر است، بالاتر از اسلام، نظام در خطر است. امریکا دشمن نظام مقدس ما است، پوتین و حکومت چین و حکومتهای سوریه و کره شمالی دوستان و فدائیان نظام مقدس هستند. ولی اقا ( ولی امر مسلمین جهان )
faryad
ناوهای روسیه در دریای خزر روز چهارشنبه ۱۵ مهر مواضع مخالفان بشار اسد در سوریه را با موشکهای کروز هدف قرار دادند و همزمان آمریکا اعلام کرد که در مقابله با گروه خلافت اسلامی، با روسیه همکاری نخواهد کرد. !!
faryad
قوه قضاییه از طرف اقای احمد شهید به ۱۰۰۰ مورد نقض حقوق بشر متهم است . وزرای دولت هم که اکثرا امنیتی و بازجو و پاسدار بوده اند.. سی و هفت سال است یک اقلیت چماقدار با شعار : مرگ بر....و ... اعدام باید گردد..... بزور برمملکت چیره شده و مملکت را به افتضاح و فساد و دروغ و تباهی کشانده اند.... دولت و مجلس و انتخابات فرمایشی و ازپیش مهندسی شده هم برای سرکار گذاشتن مردم بوده برای اینکه الکی امید به اصلاحات ؟! داشته باشند!
nader
ژنرال کمبل، فرمانده نیروهای بینالمللی و آمریکایی در افغانستان روز سهشنبه 14مهر 94 در جلسه کمیته نیروهای مسلح آمریکا گفت: حکومت اسلامی ایران به شبهنظامیان طالبان در غرب افغانستان پول و سلاح میدهد. او از کاخ سفید خواست با توجه به ضعف و کمبود نیروهای امنیتی افغانستان و افزایش حملات طالبان، در استراتژی کاهش حضور نظامی در این کشور تجدیدنظر کند. طی چند روز گذشته نیروهای آمریکایی به نیروهای افغان برای بازپسگیری شهر قندوز از دست نیروهای طالبان کمک کردند.
مهرداد
متاسفانه رفتار سیاسی رهبر جمهوری اسلامی کاملا بر اساس حفظ منافع و قدرت اقلیت حاکم میباشد. منافع اکثریت مردم در گفتار ایشان هیچگاه مورد نظر نبوده است. یک رهبر و یک سیاستمدار عاقل، زمانی که معنی نفوذ (به زعم خودش) را تشخیص میدهد، به راحتی میتواند از کلیه مزایای مذاکره استفاده کند و اجازه نفوذ هم ندهد. البته این مهم فقط به شرط عقل است. درحالیکه رهبر جمهوری اسلامی، به راحتی کلیه منافع کشور و مردم را که میتواند از طریق مصالحه و عدم جنگجویی بدست آید را فدای قدرت طلبی خود کرده است. اگر به کشورهای مختلف دنیا بنگریم، به سادگی میبینیم که آنهایی پیشرفت کرده اند که آرامش لازم را در زمینه سیاسی، اقتصادی، اجتماعی،... برای ملت خویش فراهم ساخته اند تا افکار جامعه به سمت سازندگی و بالندگی برود. متاسفانه قشر حاکم بقای خود را در آرامش و تفکر سالم مردم نمیبیند. بنابراین هر جا که لازم باشد، هر موردی که به بهبود شرایط جامعه منتهی شود را تخریب میکند. در این مورد خاص هم بنا به دلایل بالا صورت مسئله که همان ایجاد امنیت و آرامش برای مردم است را بطور کلی پاک میکند. تا زمانی که عقلانیت در لایه های بالای حکومتی جایی نداشته باشد، این مردم روی آرامش را نخواهند دید.
Majid
خدا را فراموش کردن = خامنه ای و جعفری
mic
به درستی گفته اند: ارامش در زمینه های امنیتی و سیاسی و اجتماعی... زمینه رشد و توسعه اقتصادی و رفاه مردم میشود. مسئله امنیت و آرامش و ثبات به قدری مهم است که حتی اگر در یک حکومت دیکتاتوری نیز ارامش و امنیت باشد، منجر به توسعه و رفاه و اشتغال میشود و نمونه اش حکومت نظامیان در کره جنوبی و اندونزی... بود که ثبات و امنیت و وجود قوه قضاییه قوی و عادلانه، منجر به جهش اقتصادی این کشورها شد. البته نقش نظام سرمایه داری و رقابت پذیری اقتصاد از بنیانهای پیرشفت همین کشورها بود چون حکومت دیکتاتوری کمونیستی به دلیل نداشتن اقتصاد ازاد و رقابتی عقب ماندن ولی همین حکومتهای کمونیستی هم با حفظ نظام سیاسی و مبارزه با فساد و حکومت قانون، ولی با پذیرفتن اقتصاد آزاد و رقابتی سریعا پیشرفت کردند نمونه اش کشورهای چین و ویتانم هستند. این دیکتاوری ها صرفا سیاسی هستند و لاقل فشار در اقتصاد بر مردم تحمیل نمیکنند و دنبال اسایش و رفاه مردمشان نیز هستند. میشود گفت اینها دیکتاوری نسبتا بد و نچندان بد هستند! ولی حکومت جمهوری اسلامی از نوع دیکتاتوری خیل بد است، یعنی توتالیتر و تمامیت خواهی اش با فساد و بی نظمی و بی قانونی و پارتی بازی و بی عدالتی گسترده در همه ابعاد کشور از سیاست تا اقتصاد و غیره میباشد! که در نتیجه کشور چندان توسعه نمیابد و رشد نامتاوزن با جمعیت دارد. مختصری ازکارنامه رژیم جمهوری اسلامی از نظر بی ثباتی و عدم ارامش به کشور. 1- بحران افرینی و تنش دایمی با بلوک غرب! در حالی دیکتاتوریهای چین و ویتانم این کار اشتباهشان کنار گذاشتند. 2- جنگ هشت ساله که بنا بر قول بسیاری صاحب نظران شش سالش بیهوده ادامه پیدا کرد. 3- هشت سال چهره پرتنش نظام در دوران دولت احمدی نژاد 4- دوازده سال بحران هسته ای در واقع از حدود 38 سال جکومت ج.ا. بجز دوران نسبتا ارامتر رفسنجانی و خاتمی و دوسال روحانی، بقیه در شدیدترین حالت بود که کشور یا در جنگ بوده (داخلی و خارجی) و یا در تحریم و وضعیت جنگی. عملا دوران ارمش رفسنجانی-خاتمی با دوران بحرانی احمدی نژاد ار بین رفت. فرصت رشد و توسعه اقتصادی از کشور گرفته شد و بیش از پیش فساد و عدم امنیت اقتصادی و سلامت اجتماعی مردم اتفاق افتاد. حدود چهل سال طلایی از فرصت پیشرفت ایران گرفته شد. در این چهل سال کشورهایی زیادی از عفب ماندگی و به اصطلاح جهان سومی به درامدند ولی ایارن عقب مانده ماند که ماند بطوریکه کارش به واردات محصولات سنتی و بدیهی مثل دسته بیل و مهر و جانماز و حتی فرش از چین شد و صنایع با مزینتی مثل معادن چندان بهر هبرداری نشد. حتی توان تولید نفتش که مهمترین منبع درامد اری کشور بود به نصف رسید در مقابل شش میلیون توان تولید چهل سال قبل! عوامل رزیم ج.ا. در داخل تبلیغ میکنند کشورهای افریقایی که با غرب رابطه دارند عقب مانده هستند! در حالیکه این کشئرها اغلبشان محل نزاع کمونیستها و لیبرالها و وجود کودتا و نامنی است. د رحالی کشورهای شرق اسیا و حتی در دو دهه اخیر امریکای جنوبی که درای ثبات و امنیت بودند و همزمان با بلوک غرب و امریکا رابطه داشتند از پیشرفت خوبی برخودار شدند. همه بر میگردد ایا حکومت در یک کشور چقدر به مردم و منافع ملی اش اهمیت میدهد.