ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

آثار موزه هنرهای معاصر تهران به برلین می‌رود

یکی از دستاوردهای سفر فرانک والتر اشتاین مایر، وزیر خارجه آلمان به ایران: آثار موزه هنرهای معاصر تهران در «گالری ملی» برلین به نمایش گذاشته می‌شود.

فرانک والتر اشتاین‌مایر، وزیر امور خارجه آلمان در سفر اخیرش به ایران از موزه هنرهای معاصر تهران دیدن کرد و میانجی شد تا آثار ارزشمند گردآوری‌شده در این موزه در برلین نیز به‌نمایش گذاشته شوند.

دیدار فرانک والتر اشتاین‌مایر، وزیر امور خارجه آلمان از موزه هنرهای معاصر تهران در روز شنبه ۱۷ اکتبر / ۲۵ مهر.

بنیاد «میراث فرهنگی پروس» در آلمان روز چهارشنبه ۲۱ اکتبر / ۲۹ مهرماه اعلام کرد که این بنیاد و موزه هنرهای معاصر تهران به توافق رسیده‌اند تا آثار هنری این موزه در برلین نمایش داده شوند.

اشتاین مایر روز شنبه ۱۷ اکتبر / ۲۵ مهرماه با حضور علی مرادخانی، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران از موزه هنرهای معاصر تهران دیدار کرد و در جریان آن میانجی شد تا مجید ملانوروزی، مدیر موزه هنرهای معاصر و نماینده بنیاد «میراث فرهنگی پروس» بر سر ارسال آثار هنری به برلین مذاکره کنند.

آثار موزه هنرهای معاصر تهران در «گالری ملی» برلین نمایش داده خواهند شد.

موزه هنرهای معاصر تهران گنجینه‌ای از بزرگ‌ترین مجموعه‌های هنر مدرن معاصر در خارج از اروپا و آمریکا را گردآوری کرده است. این موزه به کوشش فرح پهلوی، همسر محمدرضا پهلوی، آخرین پادشاه ایران در سال ۱۹۷۰ میلادی راه‌اندازی شد و در سال ۱۹۷۷ گشایش یافت.

در این موزه آثار مهمی از امپرسیونیسم تا پاپ آرت وجود دارد. آثاری از هنرمندان مطرحی همچون رنوار، مونه، ون گوگ، پیکاسو و همچنین ماکس ارنست، آلبرتو جاکومتی، جکسون پولاک، روی لیختن‌اشتاین و اندی وارهول در این موزه جمع‌آوری شده است که ارزش آن‌ها تا ۲/۵ میلیارد دلار برآورد می‌شود.

با انقلاب ۱۹۷۹ و برقراری جمهوری اسلامی آزادی هنری محدود شد و این آثار تا مدت‌ها اجازه نمایش و حتی فروش نداشتند.

هرمان پارتسینگر، مدیر بنیاد «میراث فرهنگی پروس» در آلمان درباره توافق بر سر نمایش این آثار در برلین گفت: «در حالی‌که در جای دیگری از خاورمیانه آثار هنری نابود و یا از زیرزمین‌ها بیرون کشیده می‌شوند، این اقدام قدرت متمدنانه نزدیکی ملت‌ها توسط هنر را برجسته می‌سازد.»

پارتسینگر افزود: «ما می‌خواهیم با این نمایشگاه کاملاً آگاهانه جامعه مدنی ایران را تقویت کنیم.»

موزه‌های دیگری در آلمان و اروپا نیز خواهان نمایش آثار موزه هنرهای معاصر تهران شده‌اند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.