ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

حسین زمان خطاب به وزیر ارشاد: من از فعالیت هنری ممنوع شده‌ام

حسین زمان، خواننده موسیقی، سخنان حسین نوش‌آبادی، سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را که گفته بود خواننده «ممنوع‌کار» در ایران وجود ندارد، رد کرده و گفته او از جمله کسانی است که از کار ممنوع شده است.

حسین زمان، خواننده موسیقی، سخنان حسین نوش‌آبادی، سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را که گفته بود خواننده «ممنوع‌کار» در ایران وجود ندارد، رد کرده و گفته او از جمله کسانی است که از کار ممنوع شده است.

حسین زمان

به گزارش کلمه، حسین زمان در نامه‌ای به علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفته ۱۲ سال است که به او اجازه فعالیت داده نشده و در سال‌های اخیر هم که به ارشاد مراجعه کرده به او گفته شده «به دلیل نامه‌هایی که از بالا به وزارتخانه ابلاغ شده اجازه کار ندارد و تا اطلاع ثانوی ممنوع‌الکار است.»

سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روز دوشنبه چهارم آبان در یک نشست خبری گفته بود: «ما الآن خواننده ممنوع‌کار در کشور که فعالیت کند، نداریم.»

حسین زمان افزوده که مقامات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جمله علی مرادخانی، معاون هنری وزارت و پیروز ارجمند، مدیرکل پیشین دفتر موسیقی به‌طور شفاهی ممنوعیت فعالیتش را به او اعلام کرده‌اند اما «هنوز مخفی‌کاری می‌کنند و رسماً نمی‌گویند این بالا و نامه‌های صادره از آن بالا متعلق به کجاست.»

این خواننده افزوده است که «بهتر است وزارت ارشاد به جای دروغ و سفسطه و زدن حرف‌های چند پهلو، با شجاعت و به پاس احترام به مردم اعلام نماید که در این زمینه و برخی زمینه‌های دیگر از خود اختیاری ندارد و از جای دیگر دستور می‌گیرد؛ به این ترتیب مردم بیشتر باورتان خواهند کرد.»

حسین زمان همچنین ممنوعیت همکاری هنرمندان با رسانه‌های خارجی را مورد انتقاد قرار داده و گفته است: «این‌که هرگونه همکاری با شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی خارج از کشور چرا ممنوع است و با استناد با کدام قانون هنرمندان را از حضور در عرصه‌های جهانی منع می‌کنید خود موضوع دیگری است که باید جوابگو باشید.»

او افزوده است:‌ «قرار نیست همه صدا‌ها از بلندگوهای دولتی داخلی به گوش مردم برسد و کسی حق ندارد این محدودیت را برای هنرمندان اعمال نماید.»

به گفته نوش‌آبادی، «بر اساس ضوابطی که از سال ۱۳۸۵ ابلاغ شده، هرگونه همکاری با شبکه‌های تلویزیونی و رادیویی در خارج از کشور ممنوع است و اتفاقاً هنرمندان هم به این موضوع واقف هستند که آثارشان نباید در شبکه‌های معاند منتشر شود.»

پیش از این منابع خبری در ایران گزارش داده‌ بودند که ۲۴ خواننده به دلیل «همکاری با سایت رادیو جوان، پخش کلیپ در شبکه‌های ماهواره‌ای و برخی تخلفات در کنسرت‌های خارج از کشور» از فعالیت هنری منع شده‌اند.

در حالی که فرزاد طالبی، سرپرست دفتر موسیقی و علی مرادخانی، معاون هنری وزارت ارشاد اسلامی خبر منع فعالیت گروهی از هنرمندان را تکذیب کرده بودند، حسین نوش‌آبادی در نشست خبری اخیرش به صراحت گفت: «اگر شائبه‌ای درباره همکاری این هنرمندان با شبکه‌های معاند برای‌مان به‌وجود بیاید، مطابق قوانین با آن برخورد می‌کنیم و آن هنرمند برای اجراهای بعدی‌اش به مشکل برخواهد خورد.»

برخی از هنرمندان اعلام کرده‌اند که آثارشان بدون اجازه آن‌ها در برخی رسانه‌های مستقل خارج از ایران انتشار پیدا کرده است. سخنگوی ارشاد اسلامی می‌گوید قوانین مشخص است و این گروه از هنرمندان می‌بایست به‌طور علنی نارضایتی خود را از این رسانه‌ها اعلام کنند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.