روحانی: نباید با کلمه «نفوذ» بازی کرد، بیخود پروندهسازی نکنیم
پس از سخنرانیهای اخیر رهبر جمهوری اسلامی درباره «نفوذ دشمن» و فشارهای نیروهای تندرو در پی این سخنرانیها، رئیس جمهوری ایران نسبت به سوء استفاده از کلمه «نفوذ» هشدار داد.
در پی توافق هستهای ایران و کشورهای قدرتمند رهبر جمهوری اسلامی بارها نسبت به «نفوذ دشمن» هشدار داده است. اکنون حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران نسبت به سوء استفاده از کلمه «نفوذ» هشدار میدهد.
حسن روحانی امروز چهارشنبه ۱۳ آبان در جلسه هیأت دولت با اشاره به سخنان اخیر علی خامنهای درباره «نفوذ دشمن»، گفت: «نباید برخی بخواهند از این کلمات و واژگان سوء استفاده کنند و اینطور نباشد که از این پس با هر کس که مخالف هستیم، بخواهیم او را به نحوی متهم کرده و گروهی را به حاشیه برانیم.»
او ضمن بیان اینکه «همه در برابر بیگانگان متحد هستند»، افزود: «اجازه ندهیم افرادی از این کلمات در راستای منافع شخصی، گروهی و جناحی خود سوء استفاده کنند.»
علی خامنهای ۱۵ مهرماه در جمع فرماندهان و کارکنان نیروی دریایی سپاه پاسداران، مذاکره با آمریکا را ممنوع و مضر خواند و گفت: «مذاکره آمریکا با جمهوری اسلامی یعنی نفوذ؛ میخواهند راه را باز کنند برای تحمیل.»
او پیش از آن نیز در دیدار با فرماندهان سپاه در ۲۴ شهریور گفته بود: «من مدام درباره نفوذ دشمن هشدار میدهم. دشمن برای نفوذ از استاد دانشگاه، فعال دانشجویی، نخبه علمی استفاده میکند تا در همه جا رخنه کند. شما باید به خوبی نقاط ضعف اطلاعاتی و عملی دشمن- که مظهر کاملش آمریکاست- را بشناسید.»
در پی این سخنان نیروهای تندرو و محافل نظامی در جمهوری اسلامی حملات خود علیه اصلاحطلبان و دولت حسن روحانی را تشدید کردند و بار دیگر موضوع «فتنه» را که در رابطه با رویدادهای سال ۱۳۸۸ بهکار میبردند، مطرح ساختند.
حسن روحانی در ادامه سخنرانی امروز خود گفت: «بیخودی نرویم، یک نفر، دو نفر را از اینجا و آنجا به بهانهای بگیریم، پروندهسازی کنیم و بعد بیاییم آن را در کشور بزرگ کنیم و بگوییم این خط، خط نفوذ است و جریان نفوذ است.»
بهنظر میرسد این فراز از سخنان حسن روحانی که خبرگزاریهای ایران آن را بازتاب ندادهاند، به بازداشت چند روزنامهنگار در دو روز اخیر بازمیگردد. در میان این روزنامهنگاران نامهای عیسی سحرخیز، احسان مازندرانی، آفرین چیتساز و سامان صفرزایی مشخص شده اما هویت دستگیرشدگان دیگر هنوز روشن نیست.
این روزنامهنگاران توسط سازمان اطلاعات سپاه پاسداران دستگیر شدهاند و این سازمان در اطلاعیهای آنها را «اعضای شبکه نفوذی همکار با دولتهای متخاصم غربی که در فضای مجازی و مطبوعات کشور فعال بودند» معرفی کرده است.
بیشتر بخوانید: اطلاعات سپاه: دستگیری تعدادی از فعالان رسانهای
فردی به نام «عاصف» از مقامات امنیتی سازمان اطلاعات سپاه پاسداران در گفتوگو با شبکه دو تلویزیون دولتی ایران گفت: «در این پرونده، مجموعهای از مخربترین فعالان رسانهای اپوزیسیون خارجی و داخلی در یک فرایند پیچیده و هرمی چند لایه، با شبکهسازی از خبرگاران داخلی در راستای ادارکسازی تلاش میکردند.»
حسن روحانی در بخش دیگری از سخنان امروز خود گفت: «مردم در این زمینهها کاملاً هوشیار، بیدار، ناظر و متوجه هستند و به خوبی شرایط را رصد میکنند.»
او در همین حال مردم را به حضور گسترده در انتخابات آینده مجلس فراخواند و گفت در چنین شرایطی «در موقع لزوم مانند انتخابات، [مردم] آگاهانه و با حضور گسترده نظر خود را اعلام میکنند.»
بخشهایی از سخنرانی حسن روحانی در روز چهارشنبه ۱۳ آبان در جلسه هیأت دولت:
نظرها
بهنام
جالب است که خودشان هم فهمیده اند این هیاهو و جو سازی برای هیچ و پوچ است و مستند واقعی ندارد و صرفآ جهت مصارف جناحی و باند و باند بازی و تسویه حسابهای درون گروهی انجام می پذیرد .
hasani
متن کامل و رسمی سند به تازگی در آمریکا از حالت محرمانه بیرون آمده است.: آمریکا در روزهای بحرانی انقلاب عمدتا از دو کانال با اردوی خمینی در تماس مستقیم بود: در تهران از طریق آقایان محمد بهشتی و مهدی بازرگان و در فرانسه از طریق ابراهیم یزدی، دستیارخمینی که سالها در تگزاس زندگی کرده و از طریق دوستانی چون پروفسور ریچارد کاتم با وزارت امور خارجه آمریکا در تماس بود.!! در اسناد منتشر شده از ارتباط محرمانهای که واشنگتن با خمینی در فرانسه برقرار کرده بود با نام کانال یزدی-زیمرمن یاد شده است. وارن زیمرمن از دیپلماتهای ارشد سفارت آمریکا در فرانسه بود و دست کم پنج بار در نوفل لوشاتو با ابراهیم یزدی دیدار کرد. این دو نفر، صبحها در یک مهمانخانه کوچک که حدود یک کیلومتر از ویلای خمینی فاصله داشت بیسر و صدا دیدار و تبادل نظر و پیام میکردند. خمینی گفته بود: «اگر بختیار و و رهبران فعلی ارتش دخالت در امور را متوقف کنند، ما مردم را آرام خواهیم کرد و این باعث خواهد شد که به آمریکاییها (در ایران) آسیبی وارد نشود.»!! یکی از مهمترین نگرانیهای دولت آمریکا امنیت جانی هزاران مستشار نظامی و شهروند عادیاش در ایران بوده که بنا بر پیام خمینی در صورت همراه شدن واشنگتن با انقلاب جانشان به خطر نمی افتاد. شاید به خاطر یک چنین تضمینهایی بود که در روز پیروزی انقلاب، آقایان محمد بهشتی و ابراهیم یزدی ژنرال فیلیپ گست، بلندپایهترین مقام نظامی آمریکا در ایران (رئیس هیئت مستشاران نظامی) و ۲۶ نفر از پرسنل نظامی آمریکا را از زیرزمین ستاد کل ارتش شاهنشاهی که چریکهای مسلح به آن حمله کرده بودند بیرون آوردند و صحیح و سالم به سفارت تحویل دادند