معاون نیروی انتظامی: گشت ارشاد ۴۰ برابر شده است
منتظر المهدی با بیان این که «پلیس در جامعه مظلوم است» گفت که در بحث «عفاف و حجاب» ۲۶ دستگاه مسئولیت دارند و «پلیس آخرین ایستگاه است».
محمد سعید منتظر المهدی، معاون اجتماعی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به گزارشاتی از «عدم رعایت حجاب و عفاف در قم» گفت که گشتهای ارشاد ۴۰ برابر شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، معاون اجتماعی ناجا، یکشنبه ۱۷ آبان در دیدار با اعضای هیأت خادم الرضا در قم به نقش هیأتهای مذهبی در «برونرفت از آسیبها و پدیدههای اجتماعی» تأکید کرد و گفت «تشکلهای مردم نهاد اسلامی و دینی» میتوانند «پلیس درونی انسانها را بیدار کنند».
منتظر المهدی با بیان این که «پلیس در جامعه مظلوم است» گفت که در بحث «عفاف و حجاب» ۲۶ دستگاه مسئولیت دارند و «پلیس آخرین ایستگاه است».
احمد زرگر، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر، مهرماه گذشته در مراسم نکوداشت فعالان عرصه امر به معروف از به خدمتگیری ۱۴هزار نفر به عنوان اعضای شوراها و تیمهای امر به معروف و نهی از منکر خبر داد.
محمد کاظم بهرامی، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح ایران تیز یکشنبه ۲۶ مهر، گفت که باید امر به معروف و نهی از منکر «در سطح نیروهای مسلح» به طور «جدی» دنبال شود.
منتظر المهدی در ادامه، ورود جدیتر هیأتهای مذهبی به خانوادهها را راه پیشگیری از اعتیاد در جوانان دانست و گفت: «اگر جوانان در هیأتها و خانوادهها واکسینه شوند، برنده خواهیم بود».
این مقام نیروی انتظامی اضافه کرد: «نیروی انتظامی میتواند در کمتر از یک هفته همه معتادان را جمعآوری کند اما همه جوانب انسانی را باید در نظر گرفت».
معاون اجتماعی ناجا فعالیت هیأتها در فضای مجازی را مؤثر دانست و گفت: «باید این حوزه را مثل حوزههای دیگر تصرف کنیم».
آمار دقیقی از وقوع جرم، عدم رعایت حجاب اسلامی، مصرف مشروبات الکلی و شمار معتادان به مواد مخدر در شهر قم، به عنوان یکی از دو شهر مذهبی ایران، گزارش نمیشود.
پزشکی قانونی استان قم در آخرین آماری که سال ۹۰ منتشر کرد از افزایش ۵۰۰ درصدی مرگ و میر ناشی از سوء مصرف مواد مخدر در این شهر خبر داد.
نظرها
نظری وجود ندارد.