فیلتر تلگرام در ایران مشروط شد
کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه سرانجام درباره فیلترینگ شبکه پیامرسان تلگرام تشکیل جلسه داد. در این جلسه تصمیم بر این شد تلگرام فعلاً مسدود نشود.
کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه سرانجام درباره فیلترینگ شبکه پیامرسان تلگرام تشکیل جلسه داد. در این جلسه تصمیم بر این شد تلگرام فعلاً مسدود نشود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه پس از آنکه نتوانست در دو جلسه قبلی خود به مسدودسازی تلگرام بپردازد، در جلسه امروز، چهارشنبه ۲۷ آبان در اینباره تصمیمگیری کرد.
این کارگروه در جلسه چهارشنبه به اتفاق آراء تصویب کرد که چنانچه شبکه تلگرام ظرف مدت محدودی اقدامات لازم جهت تبعیت از قوانین و مقررات جمهوری اسلامی را به عمل نیاورد، وزارت ارتباطات و فنآوری اطلاعات نسبت به فیلتر و مسدودسازی آن اقدام کند.
همچنین وزارت ارتباطات موظف شده است که اقدامات لازم جهت تقویت شبکههای داخلی بومی را به عمل آورد.
هنوز روشن نیست که مدت زمان محدود برای تبعیت تلگرام از قوانین جمهوری اسلامی تا چه زمانی است.
در جلسه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه ابتدا پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) گزارشی از وضعیت استفاده کاربران ایرانی از این شبکه اجتماعی ارائه کرد. پس از آن نیز گزارش کارشناسان کارگروه تعیین مصادیق فیلترینگ در مورد این شبکه موبایلی، تشریح شد.
محمود واعظی، وزیر ارتباطات پیشتر اعلام کرده بود «درصورتی که کانالهای مستهجن تلگرام مسدود نشود دولت نیز موافق فیلتر این شبکه اجتماعی خواهد بود.»
گفته میشود نزدیک به ۱۵ میلیون کاربر ایرانی از تلگرام استفاده میکنند.
آنچه موجب حساسیت تصمیمگیران جمهوری اسلامی ایران شده، معرفی امکان جدید کانالهای ارتباطی در تلگرام است.
این ویژگی عملاً مسیر اطلاعرسانی غیرقابل کنترلی را فراهم میسازد که با هیچکدام از روشهای فعلی فیلترینگ هوشمند (مورد ادعای جمهوری اسلامی) نمیتوان آن را محدود ساخت. بدین معنا ارتباطات کاربران در تلگرام همچنان ایمن است و تنها متولیان جمهوری اسلامی نسبت به آن احساس ناامنی میکنند.
نظرها
بهنام
آن قدر پر رو و طلبکار شده اند که میخواهند از اشخاص و شرکتهای خارجی هم باج بگیرند و لابد تا چندی دیگر اعلام میکنند رئیس تلگرام هم باید اسلام بیاورد .