ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نیلوفر اردلان با نظر نهادهای نظارتی از کشور خارج شده است

نیلوفر اردلان، کاپیتان و عضو تیم ملی فوتسال ایران بدون کسب رضایت شوهرش از کشور خارج شد و برای شرکت در تورنمنت جهانی به گواتمالا رفت.

خبرنگار ورزشی خبرگزاری میزان، خبرگزاری قوه قضائیه ایران خبر داده که نیلوفر اردلان، کاپیتان و عضو تیم ملی فوتسال ایران با نظر فدراسیون و برخی نهادهای نظارتی از کشور خارج شد و برای شرکت در تورنمنت جهانی به گواتمالا رفت. بنا به گزارش این خبرگزاری، نیلوفر اردلان بدون اینکه رضایت همسرش را جلب کند و با کمک نهادهای نظارتی از کشور خارج شده است.

 نیلوفر اردلان، بهترین بازیکن چپ پا و از باتجربه‌ترین فوبتالیست‌های زن ایرانی است اما همسرش مهدی توتونچی هنگام برگزاری مسابقات آسیایی به او اجازه تمدید پاسپورتش را نداد.

طبق قوانین ایران زنان متاهل برای گرفتن پاسپورت باید اجازه‌نامه محضری از همسر خود داشته باشند.

ماجرای خروج نیلوفر اردلان از کشور و بازماندن او از مسابقاتی که به قهرمانی تیم ایران حتم شد، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی پیدا کرد و فعالان حقوق زنان به قانونی که خروج زنان از کشور را منوط به اجازه شوهر می‌داند، اعتراض کردند.

در اعتراض به این قانون علاوه بر ایجاد کمپین‌هایی در شبکه‌های اجتماعی، نامه‌هایی هم به معاون حقوقی و زنان رباست جمهوری ایران نوشته شد و بیش از  ۱۰هزار امضا برای این نامه‌ها جمع‌آوری شد.

شهیندخت مولاوردی، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در واکنش‌های اولیه از اعتراض مردم نسبت به این قانون خبر داد و گفت معاونت زنان و خانواده در پی اصلاح این قانون است؛ هرچند موضوع اصلاح قانون بعدا از سوی او به شکل دیگری تفسیر شد و او گفت که هدف معاونت زنان تنها ایجاد تبصره هایی برای حضور زنان در مجامع علمی، فرهنگی و ورزشی در سطح جهانی است نه تغییر قانون گذرنامه.

قانون اجازه زن از همسر برای خروج از کشور، بخشی از قانون ولایت یا سرپرستی است که از سال ۱۳۴۳ تصویب شده است. اعتراض به این قانون نخستین بار از سوی زنان در مجلس شورای ملی، مطبوعات وقت و گروه‌های زنان و به ویژه از سوی مهرانگیز منوچهریان نخستین سناتور انتصابی در مجلس مطرح شد اما این اعتراض‌ها نتوانست این قانون  شرعی را منحل کند. در نهایت هم این موضوع منجر به استعفای مهرانگیز منوچهریان شد.»

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • سهیل کاظمی

    صدیق اورعی اضافه کرد: طبق پژوهش‌های انجام گرفته بیشترین میزان جرم در ایران در مشهد رخ می‌دهد و نیز بیشترین میزان وقوع جرم نیز در منطقه حرم مطهر رضوی است که در اینجا می‌بنییم حرم مطهر رضوی، منطقه‌ای است که نقطه اصلی، مرکزی، احساسی و عاطفی مردم ایران است اما مجرمین اینگونه مکان‌های مقدس را نشانه می‌گیرند که در واقع همان جرم‌های آمیخته به زیارت است. http://khorasan.isna.ir/Default.aspx?NSID=5&SSLID=46&NID=86611