ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

تعطیلی ۲۰۶ واحد تولیدی در کرمانشاه

نرخ بیکاری در کرمانشاه بالاتر از میانگین ایران است، تعطیلی واحدهای تولیدی و عدم تکمیل پروژه‌های ناتمام به افزایش نرخ بیکاری در این استان منتهی شده است.

رکود و کمبود نقدینگی بیش از ۲۰۰ واحد تولیدی را در استان کرمانشاه تعطیل کرده و به افزایش نرخ بیکاری در این استان انجامیده است. کرمانشاه دومین استان ایران از نظر نرخ بیکاری است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه از تعطیلی ۲۰۶ واحد تولیدی در این استان خبر داد و گفت که تعطیلی این واحد‌ها سه هزار نفر را به جمعیت بیکار استان افزوده است.

به گزارش تسنیم، رضا رحیمی یک‌شنبه ۱۳ دی، مشکل نقدینگی و نبود تقاضا را دلیل اصلی تعطیلی این واحد‌ها دانست و گفت که همکاری خوبی میان مدیران بانک‌ها و صاحبان صنایع صورت نمی‌گیرد. پیش از این دبیر اجرایی خانه کارگر کرمانشاه از تعطیلی نیمی از واحدهای تولیدی این استان خبر داده بود.

جواد اکبری عدم تقاضا برای محصولات را دلیل تعطیلی واحد‌ها دانسته و گفته بود که با فعالیت مجدد این واحد‌ها، جمعیت کارگران استان دو برابر خواهد شد.

براساس گزارش فصلی مرکز آمار جمهوری اسلامی ایران از نرخ بیکاری، کرمانشاه با نرخ بیکاری ۲. ۱۵ درصد، دومین استانی است که بیشترین نرخ بیکاری را دارد. این گزارش نرخ میانگین نرخ بیکاری در ایران را ۲. ۱۰ درصد اعلام کرده که چهارمحال و بختیاری با ۱۶ درصد، بیشترین جمعیت بیکار را دارد.

به گفته دبیر اجرایی خانه کارگر کرمانشاه، تعداد کارگران بیمه شده اجباری فعال در این استان تنها ۲۰ درصد است و سایر بیمه‌شدگان در بخش‌هایی که به اجبار بر سازمان تامین‌اجتماعی تحمیل شده، به عنوان کارگر معرفی می‌شوند.

برپایه این آمار، نرخ بیکاری کرمانشاه در تابستان امسال به نسبت فصل بهار نزدیک به ۲ درصد افزایش یافته است. فرمانده پلیس کرمانشاه روز ششم دی، افزایش نرخ سرقت در این استان را ناشی از افزایش نرخ بیکاری دانسته و گفته بود که ۸۰ درصد افراد بازداشت شده در ۹ ماه نخست امسال، بیکار هستند.

براساس آمارهای رسمی در حال حاضر ۹۷۴ واحد تولیدی صنعتی در این استان وجود دارد که نیمی از آن‌ها تعطیل شده و یا با ظرفیت کمتر از ۷۰ درصد به فعالیت خود ادامه می‌دهند. همچنین کمتر از ۱۰ درصد از ۱۴۱۵ طرح صنعتی مصوب برای این استان نزدیک به ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و سایر طرح‌های صنعتی به دلیل کمبود نقدینگی و عدم اختصاص اعتبار عمرانی، راکد مانده‌اند.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.