حسن خمینی در آزمون مجلس خبرگان شرکت نکرد
حسن خمینی غایب آزمون اجتهاد نامزدهای مجلس خبرگان رهبری است. نزدیکانش میگویند که او دعوت نشده بود اما شورای نگهبان اعلام کرد عدم حضور به معنای رد صلاحیت است.
آزمون کتبی نامزدهای انتخابات مجلس خبرگان رهبری برگزار شد. در حالیکه پیش از این خبرهای ضد و نقیضی در باره حضور حسن خمینی در این آزمون منتشر شده بود، او با انتشار تصویری از خود در کلاس درس، عدم حضور در این آزمون را تائید کرد.
حسن خمینی در آزمون کتبی که به منظور تائید صلاحیت علمی داوطلبان مجلس خبرگان رهبری برگزار شد، شرکت نکرد. به گزارش رسانههای داخلی ایران، این آزمون صبح سهشنبه ۱۵ دی، با حضور ۴۰۰ داوطلب در قم برگزار شد. سخنگوی شورای نگهبان پیش از این گفته بود که تنها کسانی که صلاحیت علمی آنها تائید نشده است به این آزمون دعوت شدهاند.
براساس گزارشی که پایگاه خبری خبرآنلاین منتشر کرده است، علاوه بر حسن خمینی، مجید انصاری، امجد، موسوی بجنوردی و چند تن دیگر از نامزدهای سرشناس در این آزمون شرکت نکردهاند. سخنگوی شورای نگهبان به خبرگزاری فارس گفت که این افراد هم به این آزمون دعوت شده بودند.
این در حالی است که علی خمینی در گفتوگو با ایسنا گفت که از برادر او برای شرکت در این آزمون دعوت رسمی به عمل نیامده است. در همین رابطه خبرگزاری تسنیم به نقل از سخنگوی شورای نگهبان از دعوت کلیه افراد با پیامک به آزمون خبر داد.
نجاتالله ابراهیمیان گفت که شورای نگهبان برای هیچ کاندیدایی شیوه اطلاعرسانی خاصی مدنظر نداشته و عدم حضور داوطلبان در این آزمون به معنای انصراف آنها از کاندیداتوری است. اما علی خمینی انصراف برادرش از کاندیداتوری را تکذیب کرد.
کاهش نامزدهای خبرگان
سخنگوی شورای نگهبان ظهر روز سه شنبه در گفتوگو با شبکه یک تلویزیون دولتی جمهوری اسلامی گفت: «کسانی که در این آزمون شرکت نکردند عملا نمیتوانند در بقیه مسیر، احراز صلاحیت را طی کنند.»
به گفته او تنها اعضای کنونی مجلس خبرگان و کسانی که پیش از این در آزمون اجتهاد شرکت کرده بودند، نیازی به شرکت در این آزمون نداشتند. بنا بر گفتههای این مقام مسئول از ۸۰۱ داوطلب نمایندگی در مجلس خبرگان، ۱۳۷ نفر به دلیل عدم شرکت در آزمون از فرایند بررسی صلاحیتها کنار گذاشته میشوند.
دبیر شورای نگهبان پیش از این فراوانی نامزدهای مجلس خبرگان رهبری و شورای اسلامی را موجب زحمت این شورا دانسته بود. او همچنین از تلاش عدهای برای قبضه کردن مجلس خبرگان رهبری خبر داده و گفته بود که این شورا چارهای جز رد صلاحیت «نفوذیها که به دنبال تضعیف جایگاه و کاهش اختیارات رهبری هستند»، ندارد.
حضور اعضای حزب اعتماد ملی
به گزارش تسنیم، رسول منتجبنیا نیز در این آزمون شرکت نکرده است، اما وبسایت خبرآنلاین از حضور تعدادی از اعضای شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در این آزمون خبر داد. این افراد در شرایطی در آزمون اجتهادی شرکت کردند که مهدی کروبی، دبیرکل حزب از بهمن ۱۳۸۹ بدون حکم قضایی در حصر خانگی است.
رهبر جمهوری اسلامی دوشنبه ۱۴ دی در دیدار با ائمه جمعه گفت که نظام با این افراد که در انتخابات ۸۸ ادعای تقلب را مطرح کردند، مماشات کرده است. او از شورای نگهبان و مردم خواست که در انتخابات نسبت به مسئله نفوذ حساس باشند.
انتخابات مجلس خبرگان رهبری همزمان با انتخابات مجلس شورای اسلامی هفتم اسفند برگزار میشود. این برای نخستین بار است که انتخابات مجلس خبرگان اهمیتی بیشتر از مجلس شورای اسلامی یافته است. افزایش دوره مجلس خبرگان رهبری به هشت سال و احتمال تعیین رهبر بعدی جمهوری اسلامی، اهمیت این انتخابات را برای محافظهکاران سنتی و اصلاحطلبان نزدیک به هاشمی رفسنجانی افزایش داده است.
نظرها
میترا
حسن پای چپ و راست که ترس نداشت می رفتی یه امتحانی می دادی حسن. تو این مملکت خوابگاه با حقوق مکفی به کسی نمی دن به این راحتی ها.
nader
خامنه ای گفت: اگر عنصر نفوذي به شکلي وارد مجلس و خبرگان و ديگر ارکان شود، مثل موريانه از داخل، پايه ها را مي جود!
شهبانزاده یزدی
رهبری خودش هر شب مورد نفوذ آقا امام زمان قرار میکیرد. ایشان خودشان و دوستانشان از مورد نفوذ قرار گرفتن توسط امام زمان عج سخنها گفته اند. آقای جنتی و مصباح بارها از اینکه تمامی نمایندگان دستور کارشان را از آقا امام زمان می گیرند را تایید و تایید کرده اند. اما خب چون این نفوذ ***اسلامی ست عیبی برش نیست. خدا بداد و فریاد امام خامنه ای و ما ملت تحت نفوذ برسد. آما یک پرسش چرا وقتی خاشمی رفسنجانی میخواست آقا رو بر ما نفوذ کنه از ایشون امتحان نگرفت!!!؟؟؟