هفت هزار نامزد انتخابات مجلس تائید صلاحیت نشدند
خبرهای تائید نشده در رسانههای نزدیک به سپاه پاسداران بیانگر عدم تائید صلاحیت دستکم هفت هزار نامزد انتخابات مجلس است. اصلاحطلبان بیشترین سهم را در ردصلاحیتها دارند.
یک خبرگزاری نزدیک به سپاه پاسداران از رد صلاحیت قطعی و عدم احراز صلاحیت حداقل دو سوم نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد.
خبرگزاری تسنیم، شنبه ۲۶ دی، از رد صلاحیت قطعی یک سوم نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد.
این خبرگزاری به نقل از منابع غیررسمی، گزارش داد که هیاتهای نظارت یک سوم ثبتنام کنندگان را تائید صلاحیت کرده و یک سوم دیگر «رد صلاحیت» شدهاند. بنابر این گزارش یک سوم دیگر از نامزدهای انتخابات مجلس هم «عدم احراز صلاحیت» شدهاند.
براساس گزارش تسنیم که به سپاه پاسداران و نهادهای امنیتی و نظامی نزدیک است، هیاتهای نظارت دستکم بیش از هفت هزار نامزد این انتخابات را «رد یا عدم احراز صلاحیت» کردهاند. پیش از این سخنگوی وزارت کشور از احراز صلاحیت ۱۰ هزار و ۹۵۴ نفر از ثبتنام کنندگان از سوی هیاتهای اجرایی خبر داده بود.
رئیس ستاد انتخابات تهران این اخبار را «غیر رسمی و غیر واقعی» دانست و گفت که هیات نظارت هنوز فهرست افرادی که تائید صلاحیت شدهاند را به این ستاد اعلام نکرده است.
گزارشهای روز در باره انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی را اینجا دنبال کنید.
روز گذشته، وب سایت کلمه از «رد صلاحیت گسترده و کم سابقه» در هیاتهای نظارت خبر داده بود. سخنگوی هیات مرکزی نظارت بر انتخابات نیز در گفتوگو با تلویزیون دولتی جمهوری اسلامی، گفته بود که برخی از نامزدها به دلیل «موانع قانونی»، «سوءسابقه»، «گزارش نهادهای مرجع استعلام» و همچنین «گزارش تحقیقهای ویژه هیات نظارت» رد صلاحیت شدهاند.
وبسایت دولت بهار هم که به حلقه احمدینژاد و جبهه پایداری نزدیک است، به نقل از منابع آگاه خود از «رد صلاحیت گسترده اصلاحطلبان، جریان همسو با دولت و افراد نزدیک به احمدینژاد» از سوی هیاتهای نظارت خبر داد. براساس گزارش دولت بهار، خبرهای تائید نشده در اغلب استانها حاکی است که «تمامی یا درصد بالایی از کاندیداهای اصلاحطلب رد صلاحیت شدهاند».
هیات مرکزی نظارت بر انتخابات با صدور اطلاعیهای اعلام کرد که نامزدهایی که رد و یا عدم احراز صلاحیت شدهاند، میتوانند به شورای نگهبان شکایت کنند. به گفته سخنگوی هیات مرکزی نظارت به انتخابات، شورای نگهبان بیست روز فرصت دارد که به این شکایتها رسیدگی کند.
نظرها
مانی
اگر کندیداهای اصلاح طلب واقعی و نه دروغین، تعداشان بیشتر از حد نساب کسب اکثریت مجلس خبرگان و شورا باشد، یک بار دیگر مردم این شانس به اصلاح طلبان و تحول خواهان درون نظام بدهند. ولی حتما مطالبه گر باشند. ولی تعداد کاندیداها کمتر از حد نساب اکثریت باشد به هیچ وجه شرکت در اتناخبات نمایشی رزیم نکنند. چون فقط یک امتایاز تبلیغانی برای رژیم داده اند. مسئله فقط دیکتاوری سیاسی نیست. مسئله عدم رعایت بدیهایت حقوق بشر است. مسئله عدم دلسوزی برای منافع ملی ایرانیان است. مسئله احجاف، تبعیض، فساد، رانت خواری، فشارهای روحی و اجتماعی بر نسل جوان است. مسئله این است یک جوان کارگر بخواهد کار کند با این مزدها، صد سال دیگر هم نمیتواند یک خانه 50 متری توی تهران بخرد! شکاف اقلیت بر اکثریت بسیار زیاد شده است. بیشتر مردم فقیر و حتی زیر خط فقر هستند. پس فقط مسئله مردم ایارن دموکراسی نیست. مسئله بزرگتر ناکارامدی سیستمی این نظام است. رژیم بی رحمانه ترین کارها د رحق اکثریت مردم کرده است. با ماجراجویی هسته ای و ایجاد تحریم صدها میلیارد خسارت زده. شش سال جنگ هشت ساله کش داد و هزار میلیارد دلار خسارت زد به ایران. با ماجراجویی ایدئلوزیکش 37 سال ایرانعقب مانده کرد از دنیا. تنها در دوره برنکبت احمدی نزاد مورد حمایت رهبری، 900 میلیارد دلار درامد داشتند ولی معلوم نشد این پولها چی شد! ابرو و پاسپورت ایران برباد داد. زنان و دختران بسیاری به فحشا و مردانی به خلاف کاری کشانده شدند از شدت فقر. میلیونها ایرانی مستعد و تحصیل کرده فرار کردند به خارج. گفته می شود ایارنیان خارج کشور هزار میلیارد دلار سرمایه دارند ولی از ترس این رژیم نمیتوانند سرمایه گذاری کنند و بجایش مثلا در دوبی سرمایه گذاری میکنند. چون سیستم فاسد است و رانت خوار و رشوه گیر. اجازه فعالیت سالم اقتصادی بخش خصوصی را نمی دهد. 80 درصد اقتصاد در دست حکومت و نهاد وابسته است. سهام عدالت دروغ شد و میلیونها نفر فقیر مرحدوم شدند. چهار سال است یارنه ثابت است ولی ارزش پول میلی یک سوم شده و هزینه چند برابر. بنزین از صد تومان به هزار تومان رسید ولی یارنه ثابت ماند و ان هم میخواهند قطع کنند. این نظام فاسد و ظالم و ناکارآمد است حتی به اندازه رژیم ملحد کمونیستی و دیکتاتور یچین هم کارآمدی ندارد. چون حداقل آن حکومت چینین، به ملیت چین و منافع ملی اهمیت میدهد ولی این رژیم انگار چیزی به نام ملیت ایرانی و منافع ملی برایش پشیزی ارزش ندارد!
شهرام نظر از تهران
در ًران آمده است که النفوذ فی النفوذ ولاکن اکثرهم لا یعقلون و اکثرهم لا یتفکرون و اکثرهم احمقون. و اما امام خامنه ای این امام مبین از هر طرف مورد هجوم نفوذ است. از هر طرف می خواهند به آقا نفوذ کنند. اما خوبی کار به این است که ایشان مرتب مواظب است که غریبه به ایشان نفوذ نکند با اینهمه از یک طرف آمریکا نفوذ کرده آنهم با یم ساندویچ که در تهران به آن می گویند ساندویچ ***...ا ست و یه جام که تهرونیا بهش میگن لیوان *** آخه آیا این حقه که آقا رو با این ساندویچ و این جام یا لیوان بفریند بهشون نفوذ کنند. از طرف دیگه پوتین فقط به خاز اینکه یه سر از فرودگاه رفته پیش آقا فقط و فقط به این حاطر حالا باید به ایشون نفوذ کنه. انگلیسم که از اول آقا فرودگاه نفوذش بوده. چینم که چینیه و خب معلوم الحاله! اصلا دیگه چیزی یا جایی از آقا باقی نمی مونه که مورد نفوذ قرار نگرفته باشه. برای همین آقا باید خیلی مواطب باشه که مدبرشون یعنی سکان کشتیشون بدست عوامل نفوذی غیر خودیها نیفته.
مانی
با رد کاندادیداتوری 99% اصلاح طلبان، رژیم استبدادی ولایت فقیه و نکران هیئت های اجرای و شورای نگهبان، ثابت کردند که میخواخند نظام استبدادی و اخوندی-نظامی ضد دموکراتیکشان ادامه دهند. با برجام، دلارهای نفتی خرج امیال توسعه طلبه نشان صرف کند و همچنان ب یاهمیت به منافع ایارنیان تمام حقوق مدنی و حقو بشر را در ایارن نقض کنند و همچمنان حکومت ننگین و پر جنایت ظالمالمانه و فاسدشان ادامه دهند.. دیگر اکثریت آحاد مردم ایران، واجب شد در این انتخابات نمایشی و تبلیغاتی رژیم شرکت نکنند. هر چند آن جریه خوار کارمدی و بسیجی و سپاهی جریخه و فریب خ.ودره خشکه مقدس که شادی ده درصد جمعیت کشور بیشتر نباشند در این نمایش مضخک انتاهبات نمایشی شرکت کنندف ولی مردم اکثریت ایارن که صاحبان ب رحق این کشور هستند شرکت نکنند و انتخابات تحریم کنند. چرا این ظنام اهریمنی و دروغیم جمهوری ،راه تحول و اصلاخ دموراتیک بسته است. تحریم اولین قدم در راه سرنونگی این نظام اهریمنی است.