ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

اردوغان نمی‌خواهد "دیکتاتور پوشالی" باشد

رئیس جمهوری ترکیه برای بار چندم از یکی از منتقدان خود شکایت حقوقی کرد. رهبر حزب جمهوری‌ خلق به‌خاطر آن که اردوغان را "دیکتاتور پوشالی" خوانده باید دادگاهی شود و ۳۰هزار یورو غرامت بدهد.

رئیس جمهوری ترکیه برای بار چندم از یکی از منتقدان خود شکایت حقوقی کرد. این بار قرعه با درخواست ۳۰هزار یورو غرامت، به نام کمال قلیچدار اوغلو رهبر حزب جمهوری خلق افتاده که اردوغان را دیکتاتور پوشالی خطاب کرده است.

کمال قلیچدار اوغلو، رهبر حزب جمهوری خلق ترکیه به خاطر توهین به رئیس جمهور کشور دادگاهی می‌شود . وکلای اردوغان علیه قلیچدار اوغلو اقامه دعوی کرده‌ و گفته‌اند که دیکتاتور نامیدن اردوغان، عبور از مرز انتقاد است.

قلیچدار اوغلو ممکن است با این شکایت به چهار سال حبس محکوم شود. رسانه‌های ترکیه نوشته‌اند که وکلای اردوغان درخواست کرده‌اند قلیچدار اوغلو غرامتی ۳۰هزار یورویی به عنوان جزای اهانت به رئیس جمهور بپردازد.

رهبر حزب جمهوری خلق، در کنگره این حزب در روز شنبه (۱۶ ژانویه/۲۶دی) از اردوغان به خاطر دستگیری ۲۰ استاد و پژوهشگر دانشگاه انتقاد کرد و گفت: «روشنفکرانی که نظر خود را بیان می‌کنند، یکی پس از دیگری به خواست یک دیکتاتور پوشالی دستگیر می‌شوند.»

قلیچدار اوغلو در سخنرانی خود خطاب به اردوغان گفته است: «جناب دیکتاتور پوشالی، چطور جرات می‌کنید پلیس به خانه مردم بفرستید و آنها را دستگیر کنید... شرف و افتخار شما به این است؟»

دستگیرشدگان، در میان ۱۰۰۰نفری هستند که برای توقف عملیات نظامی در مناطق کردنشین ترکیه در دیاربکر فراخوانی امضا کرده‌اند. وزیر دادگستری ترکیه بکیر بزداغ در واکنش به حرف‌های قلیچدار اوغلو در توئیتر نوشته است: «فقط در فقدان فرهنگ و اخلاق می‌توان به اسم آزادی بیان، به دیگران تهمت زد.»

توالت طلا

اردوغان یدی طولا در شکایت از منتقدانش دارد و از کمال قلیچدار اوغلو هم قبلا شکایت کرده است. این پرونده مربوط به ماه ژوئن است که قلیچداراوغلو گفت توالت قصر باشکوه اردوغان، نشیمن‌گاه طلا دارد.

دستگاه قضایی ترکیه علیه روزنامه‌نگاران منتقد اردوغان نیز پرونده‌های زیادی گشوده است. در آخرین مورد در ماه نوامبر ۲۰۱۵، سردبیر روزنامه جمهوریت و نمایندگی این روزنامه در آنکارا به دستور اردوغان به اتهام عضویت در یک شبکه جاسوسی بازداشت شده‌اند. در مارس ۲۰۱۵ نیز یک دانشجوی جوان ترک به اتهام آن‌که رجب طیب اردوغان را «دیکتاتور» خطاب کرده بود به ۱۴ ماه زندان محکوم شد.

در اکتبر همین سال، دو عضو هفته‌نامه «نقطه» به اتهام تلاش برای براندازی دستگیر شدند. دلیل بازداشت تیتری بود که این مجله پس از اعلام پیروزی حزب عدالت و توسعه در انتخابات پارلمانی زد و نوشت: «جنگ داخلی در ترکیه شروع می‌شود.»

دستگیری اساتید امضاکننده فراخوان قطع خشونت در دیاربکر، در خارج از ترکیه نیز با انتقادهای وسیع روبرو شده است.

منتقدان رئیس جمهور ترکیه می‌گویند شکایت قضایی از قلیچدار اوغلو به خاطر این که او را "دیکتاتور پوشالی" نامیده، ثابت می‌کند که اردوغان حقیقتا یک دیکتاتور پوشالی نیست.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • بهنام

    تمامی دیکتاتورها پوشالی هستند ، از علی خامنه ای در ایران تا ملک سلمان در عربستان و همین اردوغان فاسد . به امید نابودی بنیان اسلام و به پایان رسیدن قدرتهای پوشالی بدست آمده از جهل و خرافات عوام .

  • farhad

    .هنوز که هست.  این اقا در حال حاضر پادو اروپا  و امریکا .  چون اردوغان هنوز نتوانسته کشتار ارامنه بر طرف کند.و ...تنبانش  پر از*** گند است.