خامنهای: نبود یزدی و مصباح برای مجلس خبرگان خسارت است
علی خامنهای در دیدار با نمایندگان مجلس خبرگان از بازندگان انتخابات تمجید کرد و گفت برخلاف سال ۸۸ که برخی رفتار «نانجیبانه» داشتند بازندگان این دور «نجیبانه» رفتار کردند.
آیتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی با نمایندگان دوره چهارم مجلس خبرگان دیدار کرد. او در این دیدار بیش از هر چیز کسانی را که در انتخابات اخیر رأی نیاوردند ستود و گفت رفتار اینها «نجیبانه» بود. خامنهای رفتار کسانی را که بهگفته او در سال ۸۸ «رأی نیاوردند»، «نانجیبانه» خواند.
خامنهای در این دیدار که روز پنجشنبه ۲۰ اسفند صورت گرفت از حضور مردم در انتخابات اظهار خرسندی کرد و گفت: «مردم با این مشارکت بالا، در واقع اعتماد خود را به نظام اسلامی، بهصورت عملی نشان دادند.»
او مشخصات این دوره از انتخابات را «آزادی عمل مردم»، «رقابتی بودن»، «امنیت و آرامش فضای انتخابات» و «سلامت و امانتداری» آن دانست.
در حالیکه شورای نگهبان در این دوره بسیاری از کاندیداها را رد صلاحیت کرد و مانع از حضور اکثر اصلاحطلبان شد، آیتالله خامنهای انتخابات هفتم اسفند را «یک انتخابات رقابتی کامل» عنوان کرد که «جناحها و افراد مختلف با شعارها و عناوین گوناگون» در آن حضور داشتند.
خامنهای در بخش دیگری از سخنان خود گفت انتخابات هفتم اسفند «نادرستی و بیاعتباری» سخنان کسانی را که در اعتراضات سال ۸۸ اعتبار انتخابات را مورد سئوال قرار داده بودند، نشان داد.
در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران با اعلام نتایج آن، اعتراضات گستردهای شکل گرفت که چندین ماه ادامه داشت. بسیاری معتقد بودند که در این انتخابات تقلب شده و آرای میرحسین موسوی و مهدی کروبی، کاندیداهای اصلاحطلب به حساب نیامده و انتخابات «مهندسی» شده است.
اعتراضات سال ۸۸ با بر جای گذاشتن دهها کشته و صدها زندانی سرکوب شد و موسوی و کروبی حصر خانگی شدند.
خامنهای گفت: «همانگونه که انتخابات اخیر سالم بود، انتخابات دورههای قبل، از جمله انتخابات سالهای ۸۸ و ۸۴ نیز سالم بودند.»
او افزود: «برخلاف رفتار نانجیبانه کسانی که در سال ۸۸ رأی نیاوردند و با بهراه انداختن فتنه برای کشور هزینه بهوجود آوردند و دشمن را به طمع انداختند، در این انتخابات کسانی که رأی نیاوردند، به پیروز انتخابات تبریک گفتند که این موضوع، بسیار با عظمت و با ارزش است.»
او انتخابشدن و انتخابنشدن را امری طبیعی خواند و گفت: «برخی بزرگان هم هستند که رأی آوردن و یا رأی نیاوردن، هیچ خللی در شخصیت آنها ایجاد نمیکند.»
او محمد یزدی، رئیس کنونی مجلس خبرگان و محمدتقی مصباحیزدی، دو روحانی اصولگرا را که در انتخابات حوزه تهران مجلس خبرگان رأی لازم را بهدست نیاوردند از جمله این افراد دانست و افزود: «حضور آنها در خبرگان باعث افزایش وزانت این مجلس میشود و نبود آنها نیز برای مجلس خبرگان خسارت است.»
در انتخابات حوزه تهران مجلس خبرگان پنجم بهجز احمد جنتی، رئیس شورای نگهبان، دیگر چهرههای اصلی اصولگرایان رأی نیاوردند و فهرست اصلاحطلبان، طرفداران دولت و اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بیشترین آرا را کسب کرد.
خامنهای وظیفه مجلس پنجم خبرگان را «انقلابی ماندن، انقلابی فکر کردن و انقلابی عمل کردن» عنوان کرد و رعایت این سه ویژگی در نحوه انتخاب رهبر آینده جمهوری اسلامی را از اساسیترین مسئولیتهای مجلس خبرگان دانست.
او از نمایندگان مجلس خبرگان خواست تا در انتخاب رهبر آینده حکومت «ملاحظات، رودربایستیها و مصلحتاندیشیها» را کنار بگذارند که «اگر در این وظیفه بزرگ کوتاهی انجام گیرد، قطعاً در اساس کار نظام و کشور مشکل بهوجود خواهد آمد».
مجلس خبرگان پنجم از ۷ خرداد ۱۳۹۵ کار خود را به صورت رسمی آغاز خواهد کرد.
نظرها
سهراب
یک مشت پیرمرد 70 80 ساله ی مذهبی و بی خبر از همه جا که هر کدام دست در به یغما بردن زندگی هزاران نفر را دارند جمع می کنند به دیدار پیرمرد گیج و منگ و به شدت پارانویید و ضحاک سیرت می برند که طرف آخرین هذیان ها و توهماتش را به خوردشان بدهد .
ناظر
خبرنگاره به پیره مرده میگه: به کی رای میدی؟ میگه ای بابا من دیگه نه چشمام میبینه! نه گوشام میشنوه! نه بدنم حس داره! دستام دائم میلرزه! فراموشی دارم! ادرارم بی اختیار میریزه! دائم هم خوابم یا چرت میزنم! حتی کنترل [باد معده] را ندارم! خبرنگاره میگه: پس چرا اینجا نشستی پاشو ۱۲ تا عکس بردار برو شورای نگهبان شما تمام شرایط ورود به مجلس خبرگان رو داری!!!!
شهروند درجه سه
سهراب جان! شما کجایید؟ چرا «وزانت» مجلس خبرگان و شورای نگهبان را پایین می آوری که دشمن شاد شود ؟ 70 ـ 80 سال ؟! بفرمایید حدود 90 سال ! دشمن هم بداند .................... ! این رویی که ولی امر مسلمین جهان و رهبر با بصیرت نظام مقدس دار د اگر میان این هفت میلیارد آدم تقسیم شود هر یک بقدری پررو میشوند که تاریح ندیده و نوع بشر بیاد ندارد ! دشمن بداند ...................... این مردم تیره روز ................ !
میترا
37 سال گذشته ولی هنوز گوش و هوشم به هذیانات ملاها عادت نکرده و حتی حساسیتم هم کم نشده. هنوز نمی توانم درک کنم از کی و کجا "انقلابی" بودن شده ارزشی دینی و اصلاٌ معنای آن چیست؟ این اصطلاح در هزاره قبل از صحنه روزگار حذف شد ولی این کهنه ملای چپگرای چپ دست هنوز مثل جنازه متحرک کاسترو حرف از انقلابی گری می زند. برداشت من این است که منظور اینها از انقلاب آنارشیسم است که همان گل آلود کردن آب باشد در ادبیات فارسی که در فضای آن می توان به ماهیگیری مشغول بود. از طرف دیگر اعتراف او به اینکه انتخاب خودش به رهبری ناشی از "ملاحظات، رودربایستیها و مصلحتاندیشیها" بوده جالب است.
بهنام
مثل اینکه ولی امر دزدان جهان هم دیگر فهمیده که دارد نفسهای آخر را میکشد . امیدوارم قبل از مرگش ، محاکمه و با روش اعدام انقلابی به زباله دان تاریخ پرتاب گردد .
nivash
میترا گرامی این چپ ستبزی ات لجن پراکنی است . این ملایی که میگویی چپ گراست. کشتار جمعی چب در زندانها و گور دسته جمعی خاوران و ذیگر جاهای ایران مخالفت کورت را نشا ن میذهد. نه په شاه وشیخ دیکتاتور . ذمکراسی برای ایران
شهروند درجه سه
نیواش جان ! داداش ! یواش جان من ! یواش ! صلوات بفرست ! اگر کسی نظر مخالفی میدهد نباید به او ناسزا گفت! آنهم اگر به دمکراسی باور داشته باشیم. شما هم نظر اصلاحی خود را بدهید تا بهره مند شویم. این میترا خانم تا آنجا که من پیامها را می بینم مطالب خوبی می نویسند. چنانکه هزار و یک جور اسلام عزیز داریم، همه هم متناقض ! انواع چپ گرا هم داریم ضد و دشمن یکدیگر ! استالین تا آمریکای جنوبی هم آدم فرستاد تا آدمی چون تروتسکی را بکشد ! هردو هم از چپ های سرشناس و از رهبران در سطح جهان بودند ! چپ هایی در ایران داشتیم که با نظام مقدس همکاری داشتند. همکاری نزدیک ! من از ترس شما به همین اشاره بسنده می کنم ! سربلند و مهربان باشید
شاهد
دو نوع جنبش با شکل انقلابی وجود داشته است . انقلاب ها که هدفشان "تغییر مناسبات سیاسی و اجتماعی و اقتصادی "ا است ز قرن هجده شروع شدند و در فلسفه سیاسی در باره انها به عنوان شکلی از جنبش مدرن سیاسی سخن گفته شده است . هانا ارنت در کتاب خود انقلاب ترجمه فولادوند به بررسی انها پرداخته است . در قرن بیستم شکل دیگری از جنبش تود ه ا ی ظهور کرده است که با هدف "تغییر انسان " و شکل دادن به انسان نوین بوجود امده اند . اینها جنبش ها ی توتالیتر یا شبه توتالیتر نامیده می شوند و نتیجه دستیابی انان به قدرت حکومت های توتالیتر است . چپ گراها تحت تاثیر افکار ایده لوژیک استالینی که هدفش شکل دادن به جامعه ای توتالیتر و "انسان نوین سوسیالیستی " بود اندیشه انقلاب را که حتی کارل ریموند پوپر در شرایطی اجتناب ناپذیر می داند به شکل کوشش به بر امدن " انسان نوین " ترجمه کردند و گرچه ایده مارکسیستی خود بزر های نگرش توتالیتاریسم در بر داشت اما از ان پس وازه انقلاب در موارد بسیار از سوی گروه های ایده لوژیک راست و چپ به عنوان جنبشی تفسیر و به کار برده شد که می کوشد" انسان نو" بسازد که این انسان معیار مطلق قانون و عدالت شود . هانا ارنت در کتاب توتالیتاریسم ترجمه ثانی از جنبش توتالیتر و دولت توتالیتر سخن می گوید . انچه در ایران سال 57 رخ داد برامدن جنبش توتالیتر بود که از شرایط انقلابی سود جست و بتدریج رهبری کریزماتیک خمینی از سوی توده ها با اندیشه های شبه توتالیتر پذیرفته شد و به حکومت شبه توتالیتر جمهوری اسلامی انجامید . خمینی در بهشت زهرا از این اندیشه "شکل دادن به انسان نو " با عبارت " دلخوش نباشید به این چیز ها ما شما را ادم می کنیم " پرده بر داشت . هدف خامنه ای تداوم حکومت شبه توتالیتر است که بنا به تایید هانا ارنت دولتی دو گانه با رهبری جنبش و دستگاه کارگزار بورکراتیک دولتی است . رهبری جنبش بنا به نظر خامنه ای باید به تداوم جنبش( در تقابل با قانون ) در ایران و جهان پایبند باشد .
حسن
واقعن این دو حضرات چه نفعی برای مردم داشته اند؟لطفن استفاده های اینهارو بگویید ما هم بدانیم.کسی که حق رای را برای مردم انکار می کند بدرد مردم میخورد؟