ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

دوران محکومیت مصطفی عزیزی کاهش یافت

دادگاه تجدیدنظر حکم مصطفی عزیزی، نویسنده و هنرمند ایرانی را به سه سال زندان و جزای نقدی کاهش داد.

دادگاه تجدیدنظر حکم مصطفی عزیزی، نویسنده و هنرمند ایرانی را به سه سال زندان و جزای نقدی کاهش داد.

مصطفی عزیزی، سردبیر برنامه‌های علمی و آموزشی رادیو ایران بود و در تلویزیون دولتی ایران نیز کار کرده است.

به‌گزارش تارنمای «خبرنگاری جرم نیست» بر اساس حکم دادگاه تجدیدنظر طبق ماده‌ ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی حداکثر دو سال از این حکم قابلیت اجرایی شدن دارد.

ماده ۱۳۴ قانون جدید مجازات اسلامی می‌گوید در صورت تعدد جرائم فرد، در مورد همه آن‌ها حداکثر مجازات صادر می‌شود ولی تنها مجازات اشد اجرا می‌شود و مجازات‌های دیگر اجرا نمی‌شوند.

همچنین به وکیل مصطفی عزیزی به‌شکل شفاهی گفته‌اند که در دادگاه تجدیدنظر برای اتهام «اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور» موکلش محکومیت جزای نقدی تعیین شده است.

مصطفی عزیزی در دادگاه بدوی به تاریخ ۱۱ خردادماه ۱۳۹۴ به اتهام «اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور»، «تبلیغ علیه نظام» و «توهین به رهبری» محاکمه و به هشت سال زندان محکوم شده بود.

مصطفی عزیزی، ۵۳ ساله، نویسنده مجموعه داستان «من ریموند کارور هستم»، از سال ۱۳۶۵ سردبیر برنامه‌های علمی و آموزشی رادیو ایران بود. سال ۱۳۶۹ به تلویزیون رفت و مدیر واحد انیمیشن کامپیوتری شد. مدیریت گروه مهندسی نرم‌افزار صدا و سیما هم در آن زمان بر عهده او بود. همکاری او با تلویزیون به‌عنوان تهیه‌کننده نیز از همین زمان آغاز شد. او در دهه ۷۰ و ۸۰ هجری شمسی، مسابقه «تلاش» و مجموعه تلویزیونی «مسافر» و «راه بی‌پایان» را برای تلویزیون دولتی ایران تهیه کرد که از برنامه‌های پربیننده آن زمان بودند.

عزیزی که از سال ۲۰۱۰ به کانادا مهاجرت کرده بود، روز ۱۲ بهمن سال ۹۳، حدود یک ماه پس از بازگشت به ایران برای دیدار با خانواده‌اش، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد. او پس از تحمل بیش از یک سال و یک ماه زندان، به مرخصی نوروزی اعزام شده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.