ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نماینده مشهد: پیگیری حادثه زن شکنجه شده وظیفه ما نیست

نماینده مشهد با بیان این که همه مطالبی که در رسانه‌ها نوشته می‌شوند درست نیستند، گفت: «من اگر اطلاعاتی از منبع اصلی داشتم؛ توضیح می‌دادم، من به رسانه‌ها کاری ندارم».

هاشم بنی‌هاشمی، نماینده مجلس شورای اسلامی از مشهد در مورد حادثه زنی که همراه با دو دخترش توسط همسرش شکنجه شده است گفت که رسیدگی به این مسأله «کار ما نیست».

بنی‌هاشمی شنبه چهارم اردیبهشت در گفت‌و‌گو با خبرگزاری کار ایران، ایلنا، گفت که در مورد جزئیات این حادثه «نمی‌توانم اظهار نظر کنم».

نماینده مشهد با بیان این که همه مطالبی که در رسانه‌ها نوشته می‌شوند درست نیستند، گفت: «من اگر اطلاعاتی از منبع اصلی داشتم؛ توضیح می‌دادم، من به رسانه‌ها کاری ندارم».

او اضافه کرد: «اخبار و اطلاعاتی که در رسانه‌ها مطرح می‌شود، یکی دو مورد نیست؛ صد‌ها مورد حوادث و اتفاقات مختلف عنوان می‌شود، مراجع پیگیری این موضوعات، دستگاه‌های قضایی و انتظامی است».

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) سوم اردیبهشت از ۲۱ روز شکنجه شدن یک زن و دو فرزند دخترش توسط همسر زن در مشهد خبر داد.

بیشتر بخوانید: مردی در ایران ۲۱ روز همسر و دخترانش را حبس و شکنجه کرد

نماینده مشهد «اقدام عملی» را خارج از وظایف نمایندگان مجلس شورای اسلامی دانست و گفت: «ما در دستگاه اجرایی نیستیم و در نهاد قانونگذاری هستیم. همچنین اگر هم نارسایی باشد از طریق اهرم نظارتی پیگیری می‌کنیم».

شهیندخت مولاوردی، معاون رئیس جمهوری ایران در امور زنان و خانواده، شنبه چهارم اردیبهشت در کانال تلگرام خود نوشت که «بلافاصله» لینک خبر را به اطلاع مدیر کل امور زنان و خانواده استان مربوطه رسانده و در جواب در جریان پیگیری‌های انجام شده قرار گرفته است.

مولاوردی در ادامه نوشت: «مطالعه گزارش ارسالی که توسط خبرنگار اجتماعی ایسنا تنظیم شده است را به دلیل شدت و وسعت خشونت اعمال شده علیه اعظم و دو دخترش در ٢١ روز، فقط تا نیمه آن می‌توانم ادامه دهم و به دنبال علت این همه سبعیت غیرعادی سریع گزارش را مرور می‌کنم و به آنچه که حدس می‌زدم می‌رسم: اعتیاد این بلای خانمان‌سوز».

به گفته اعظم، زن شکنجه شده، شوهرش از ابتدای ازدواج مواد مصرف می‌کرده است؛ در اوایل تریاک و بعد از آن کریستال و شیشه.

زنان بسیاری در ایران قربانی خشونت خانگی می‌شوند. روزنامه اعتماد سال گذشته گزارش داده بود که میزان خشونت خانگی در تهران، ۱۸.۹ درصد جسمی و  ۵۲.۴ درصد روانی است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.