ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

رئیس صدا و سیما تغییر کرد

پس از چند ماه شایعه درباره برکناری محمد سرافراز، رئیس سازمان صدا و سیما، سرانجام با حکم رهبر جمهوری اسلامی عبدالعلی علی‌عسگری، از دوستان عزت‌الله ضرغامی به ریاست این سازمان منصوب شد.

علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران استعفای محمد سرافراز، رئیس سازمان صدا و سیما را پذیرفت و طی حکمی عبدالعلی علی‌عسگری را به ریاست این سازمان منصوب کرد.

عبدالعلی علی‌عسگری ششمین رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی بعد از صادق قطب‌زاده، محمد هاشمی، علی لاریجانی، عزت‌الله ضرغامی و محمد سرافراز است.

خامنه‌ای در حکم خود عبدالعلی علی‌عسگری را دارای «پیشینه انقلابی» و «تجربیات مدیریتی در رسانه ملی» عنوان کرد و خطاب به او نوشت: «مؤکداً سفارش می‌کنم به برنامه‌ریزی، رعایت راهبردهای کلان، جذب و حفظ و تربیت نیروهای انقلابی و کارآمد و حضور مؤثر در فضای مجازی اهتمام بورزید.»

در ایران رئیس سازمان صدا و سیما را رهبر حکومت تعیین می‌کند.

محمد سرافراز تنها ۱۸ ماه ریاست صدا و سیما را برعهده داشت. او ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در پی صدور حکمی از سوی خامنه‌ای به مدت پنج سال به‌عنوان رئیس سازمان صدا و سیما منصوب شد.

شایعه استعفای او از اسفندماه سال گذشته منتشر شد. برای این استعفا دلایل متعددی بیان می‌شد، از جمله ماجرای مهاجرت شهرزاد میرقلی‌خان، بازرس ویژه سرافراز به عمان و انتشار مطالب و عکس‌های بدون حجاب او؛ ناکافی بودن بودجه سازمان صدا و سیما؛ اختلافات با دولت پس از توافق هسته‌ای؛ کیفیت برنامه‌ها و نارضایتی هنرمندان ایرانی.

با برگزاری انتخابات مجلس دهم و مجلس خبرگان و موفقیت طرفداران دولت و اصلاح‌طلبان در این انتخابات شایعه کناره‌گیری سرافراز قوت گرفت.

عبدالعلی علی‌عسگری رئیس جدید صدا و سیما در زمان جنگ هشت ساله ایران و عراق در بخش‌های مدیریتی همچون صنایع هوا و فضا فعالیت می‌کرد. او پس از جنگ مسئولیت‌های مشاوره دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، معاونت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیرعاملی سازمان مراکز ایرانگردی و جهانگردی، مدیرعاملی بنیاد فرهنگی پژوهشی غرب‌شناسی، معاونت آموزشی سازمان صدا و سیما، ریاست دانشکده صدا و سیما و معاونت توسعه و فن‌آوری رسانه صدا و سیما را برعهده داشته است.

او را به‌عنوان دوست نزدیک عزت‌الله ضرغامی، رئیس سابق سازمان صدا و سیما می‌شناسند که در دوران مدیریت او عهده‌دار معاون فنی رسانه ملی بود.

عبدالعلی علی‌عسگری همچنین مدیریت تبدیل سیستم پخش تلویزیون از آنالوگ به دیجیتال را برعهده داشته است.

با روی کار آمدن سرافراز، او نیز مانند دیگر معاونان سازمان با شعار «چابک‌سازی» از سمت خود برکنار شد.

علی‌عسگری ششمین رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی بعد از صادق قطب‌زاده، محمد هاشمی، علی لاریجانی، عزت‌الله ضرغامی و محمد سرافراز است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • حقیقتگو

    ارگان جهل و خرافات و نفرت پراکنی آحوندی تحت عنوان صدا و سیمای آخوند و عذل و انتخاب رییس آن در کشور چند ده میلیونی فقط توسط یک نفر و آنهم شخص گمراه بر ایران که علی خامنه ای باشد امکان پذیر است!! انکار که در ایران فقط چند ده میلیون شبه و روح که موجودیت فیزیکی ندارند زندگی میکنند!!