ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

افشاگری وزرای پیشین زن فرانسه در ارتباط با آزار جنسی در عرصه سیاسی

در میان آن‌ها نام کریستین لاگارد، رئیس صندوق بین‌المللی پول نیز به چشم می‌خورد. آن‌ها اعلام کردند که دیگر در برابر آزار جنسی در راهروهای قدرت در فرانسه سکوت نخواهند کرد.

۱۷ وزیر سابق فرانسه با انتشار بیانیه‌ای علیه سیاست‌های تبعیض‌آمیز جنسی و آزار و تعرض جنسی در فرانسه دست به افشاگری زدند.

به گزارش گاردین، این وزرا همگی زن هستند و در میان آن‌ها نام کریستین لاگارد رئیس صندوق بین‌المللی پول (IMF) نیز به چشم می‌خورد.

آن‌ها در این بیانیه اعلام کردند که دیگر در برابر تبعیض و آزار جنسی در ساختار اداری و راهروهای قدرت فرانسه سکوت نخواهند کرد.

در بخشی از این بیانیه نوشته شده است: «ما وزرا و نمایندگان منتخب این کشور بوده‌ایم و مانند سایر زنان به محافلی وارد شدیم که به طور انحصاری مردانه بوده و هرگونه تبعیض جنسی را نیز تحمل کردیم. زین پس زنان نباید به هر نحوی با محیط مردانه انطباق یابند، بلکه نحوه رفتار مردان خاصی است که باید تغییر کند.»

در فراز دیگری از این بیانیه می‌خوانیم: «تبعیض جنسی مسئله و نگرانی همه احزاب سیاسی در تمام سطوح قدرت است. سکوت در این مورد دیگر امکان پذیر نیست، بنابراین ما قلم به ‌دست می‌گیریم و این زیاده‌روی‌ها را افشا می‌کنیم.»

نویسندگان این بیانیه همه قربانیان آزار و اذیت جنسی را به شکایت از متعرضان تشویق کردند و از احزاب و گروه‌های سیاسی خواسته‌اند که راز این قربانیان را فاش و آشکار سازند.

در سال‌های اخیر مسئله آزار و اذیت جنسی همواره نقل محافل سیاسی در فرانسه بوده است.

سال گذشته بحث تبعیض جنسی در فرانسه پس از آن آغاز شد که دومینیک استراوس کان، سیاستمدار فرانسوی و رئیس سابق صندوق بین المللی پول در ارتباط با اتهام تجاوز جنسی و واسطه‌گری سکس در سال ۲۰۱۱ در نیویورک محاکمه شد.

هفته گذشته نیز دنیس پوپین، سخنگوی معاون مجمع ملی فرانسه در پی شکایت ۹ زن از او به اتهام آزار و اذیت جنسی مجبور به استعفا شد.

سال گذشته نیز ۴۰ روزنامه‌نگار زن فرانسوی در نامه‌ای سرگشاده به دولت که در روزنامه لیبراسیون منتشر شد، نسبت به سیاست‌های تبعیض آمیز جنسی در ساختار قدرت در فرانسه انتقاد کردند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • مردان

    جای تاسف و البتاه تعجب دارد! وقتی می بینیم در کشورهای پرسابقه از لحاظ قانون و دموکراسی - که ضرب المثل آزادی و حقوق بشر شده اند- آن هم مثل فرانسه، با چنین مشکلی هستند وای به حال کشورهای دیگر از جمله عقب مانده ما! اما حقایقی دیگر می تواند باشد. در واقع ساختارهای بزارا کار طی قرون و اعصار، مردسالارانه بوده و فضاها و اخلاقیات میحط کار مردسالارنه یا مردانه بوده. لزوما هم مدرسالاری نیست بلکه میوتان گفت مردانه است. چه نخواهعیم و چه بخواهیم، بایست بارور کنیم ماسئل جنسی، به این راحتی ها حل شدنی نیست. وقتی که در کشورهای آزادتر و راحت تری مثل فرانسه و غرب، که در کل در حوزه روابط خصوصی و عاطفی و جنسی، سهل تر هستند این مشکلات است تصور کنیم در کشورهای عقب مانده و شرق اسلام نشین وضعیت چقدر بغرنج تر می تواند باشد. در واقع، تنها قاون و اینکه حمایت شود در کار کردن بانوان کافی نیست. بایست به ساختارهای محیطی و فرایندهای بازار کار توجه شود. اینکه در خیلی وقتها چاره جز تفکیک جنسیتی نیست (منظور تایید این امر نیست و بلکه تشریح وضعیت موجود است) چون فرایند بازار کار و محیطهای کار هنوز مردانه است! از طرفی در اجتماعات بویژه رد حال توسعه به سرعت زنان وارد بازار کار می شوند، ولی تمهیدات لازم در مورد حل مشکلات از بالا فتن سن ازدواج و استقلال مالی زنان که منجر به راحت شدن طلاق گرفتن است و البته عدم فرهنگ مناسب برای مواجه زنان شاغل و تطابق و سازگاری فرهنگی و اجتماعی با این موضع، بایست فکری به حال محرومیت جنسی و تنهایی عاطفی هم کرد. قطعا همه این ازارها به دلیل هوسرانی و تنوع طلبی نیست و خود معلول دردهای دیگری از جمله عقده های جنسی و عاطفی ناشی محرومیت های طولانی جنسی و تنهایی عاطفی چندین ساله است که برخی را تبدیل به مزاحم میکند و یا روان پریش....

  • رضا

    امیدوارم این ماجرا شیوه ای برای باجگیری ایجاد نکند که مدیران ارشد از ترس اتهام تبعیض جنسی کسانی را که دارای توانایی کمتری هستند به کار بگمارند. در شرکت محل کارم که یک شرکت بین المللی است این داستان را به وضوح دیده ام که فقط برای بالا بردن آمار زنان و تبلیغ برای آن فرصتهای بیشتری به زنان دارای توانایی کمتر داده میشود و در زمان اخراج و کاهش نیرو هم مردان قربانی اول هستند.

  • نومید

    با این مهاجرت روز افزون به اروپا خیلی امیدی نیست. فرهنگ خاورمیانه داره کمپلت به اروپا منتقل میشه !

  • vaghebin

    نباید انتظار داشته باشید وقتی آتش مسایل جنسی رو مدام باد می زنید و از رسانه ها و صنعت سرگرمی سکس چکه میکنه و این همه توریسم سکس و پورنوگرافی و روسپی خانه و داستان های جنسی و مدل و مانکن های سکسی و دختر شایسته و چه و چه وجود داره و همه هم با محوریت و فاعلیت مردان و مفعولیت زنان ، نگاه به زن برابر و غیر جنسی باشه.همه این مسایل به هم پیوستگی داره و البته سابقه دیرینه در ناخودآگاه بشر ! هر چی به مسایل جنسی بیشتر دامن زده بشه نگاه به زن هم تحقیرآمیزتر میشه.